A prvo je bila prica da i jedno i drugo idu od 01.01 ove godine...
I ne moraju da mi povecaju mrtvu brzinu, samo nek mi ide protok kakav placam... ne znam za tebe, al meni dosta stvari sa neta skida prepolovljenom brzinom, najvise torente...
Ma torente ubija kako lose skida...Ne moze da predje 30kilavih bita bajta po sec yebem li ga a imam 1024/196,navodno...Al im je fora sto ne daju garanciju na p2p brzinu vec na legal tako da su nas loma uyebali
Hah, ja sam admin u Radijus Vektoru. Ako ima clanova koji imaju neko pitanje neka me pitaju na PM
Sto se dupliranja tiche. Stigla je najjaca oprema, u rangu sa najboljima u Srbiji. Radim ko crnac da postavim sve to. Digitalna televizija i dupli i jos malo jachi a jeftiniji internet pocinju od prvog februara. Tada ce sve biti jako dobro i jeftino.
A to sto ti torent radi lose, veruj mi da je do samog torenta. Mnogi ljudi ogranicavaju svoj upload ili je smesno mali, a vuku download. Gledaj to tako sto 90% stanovnistva ima adsl kome je najveci upload 192. Jos ako ga ogranici ili ako je zagusen eto ti odgovora zato ti p2p radi lose. Uplati rapidshare pa da vidis sta je brzina!!!
Download se svima krece po nekoliko megabita u svetu, a upload je mizerno mali. Nisu ludi provajderi sto daju tako mali upload.
Meni na sbb-u torrenti rade odlično bez obzira da li sam ograničio upload ili ne.
Uvek puni max brzinom kada ima dovoljno seedera.
Ali ako ti kažeš da tebi nikada ne prelazi 30 kilobajta u sekundi onda znači da nije do seedera.
Ne znam odakle skidaš torrente može da se desi da i baš nemaš sreće, mada meni dobar deo torrenta i sa public trackera ide max brzinom.
Mogu da ti pošaljem na PM adresu jednog domaćeg trackera na kojem 90% torrenta ima dovoljno seedera odnosno ide max brzinom.
Pa ako ti i tu ne radi kako treba onda imaš neki problem sa konekcijom. A inače koji program koristiš za torrent?
A pored svega toga možeš da probaš i sa nekom drugom vrstom p2p programa tipa Limewire.
@BGILLEGAL
Pa i nije i cudo sto se raspadaju i kasne kad si im ti admin!!
Aj mi reci jel ima neka brzina izmedju 2024 i 5120...Razmisljam se da uzmem nesto preko 2mb a ne daje mi se mesecno preko 2.500din mesecno
@madic
Pusti adresu trackera pa da vidim...Pazi meni lepo ide na DAPu i sl programima...Imam i ja neki domaci al sve zavisi koliko tu ima seedera,ide bolje to je sigurno,al kad ne postave tu neki novi film moram da skidam sa stranog....a strani torenti sa preko 20 seedera ma da ih yebes ne mogu da predju preko 30 kb/s...Inace koristim Utorrent 1.7.7...
Dobar je utorrent i ja ga koristim, mada možeš da skineš najnoviju verziju ako hoćeš.
Pustiću ti adresu trackera na PM pa javi šta se dešava, inače mora da se podesi port(jednostavno je) da bi skidao sa njega, tako da se ne začudiš ako ne bude hteo da ti skida odma.
pa za adsl je isto kao ranije, ali npr sezampro je sada dao korisnicima koji su kod njih preko 2 god, bolje cene nego telekom, ja imam sad 4mbit za 2600din
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Comment