ja uopste o wirelessu ne pricam, po deseti put i zaobidji me iz te tvoje vizure koju forsiras.
firme kojima treba veci UL od kucne varijante znaju da moze zicano i koriste odavno, verujem i da si ti upoznat sa time ali eto tesko ti da javno priznas.
neka bude kako je zakljucio Dora, ne postoji 1:1 zicana konekcija.
ove konekcije tog tipa sto su u radu godinama naravno ne postoje
da se dalje ne kvari korisna tema zadrzavam sebi pravo da odustanem..
Znaš ono Marko Kraljević i turci... Zarobe Marka turci u da bi namamili i ostale nateraju ga da viče "alo braćo zarobio sam turčina dodjite ovamo" Normalno ove lenštine bole ih uvo da se šetaju odhovaraju kao bečki dečaci "dovedi ga ovamo" I da ne dužim, tako par puta i kad je horu dosadilo pevanje rekoše Marku " ma pusti ga onda..." Marko neveselim glasom odgovara iza one jaruge "ma pustio bih ja njega ali neće on mene..."
@sw.brick
"Na kraju, kad sam sve sabro i oduzo, moj prijateljski savet vam je, govorim vam ovo ko što bi' govorio bratu Đuri, da je zapo u sličnu situaciju, da sve lepo prvo priznate meni, a onda da sednemo u moja kola i odemo do SUP-a, gde ćete stati pred lice pravde i reći: »Jeste, braćo, sve je istina, jeo sam govna« — baš tako, tim rečima, bez samilosti i kukanja — »jeo sam govna, grešio sam, bio sam đubre i hulja, radio sam to i to, jer sam bio slep kod očiju, ali, evo danas sam, progledo. Sudite me da okajem grehe, da stanem na svoje noge i da ponovo budem čovek. Zamolio bi' vas da uvažite sve moje razloge, nije mi bilo lako, bio sam na velikim iskušenjima, nisam imao pri sebi pametnog čoveka, da me posavetuje, trgne i izvuče iz pakla."
a...
"Mene, ako se sete za Dan bezbednosti — sete se, ako se ne sete — nikom ništa, sve što sam radio, bila mi je dužnost da radim. Ovo se ne može platiti ni parama ni nagraditi odlikovanjima. Najveće zadovoljstvo biće mi misao: izveo sam jednog čoveka na pravi put..."
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
...imam i ja kod istog provajdera isti paket...
Mesečno 2.200 dinara, ali u tu cenu ulazi kablovska, kao i Pay Tv, tako da sam Internet ostaje 1.300 dinara...
To zavisi od slucaja do slucaja... Kod mene nema SBB, samo IKOM je tu, kontaktirao sam ih kazu javice vam se neko iz ne znam kog sektora i javili su se posle ravno 15 dana da mi kazu nesto sto su mogli odmah tj u roku od 3min. Javili su mi naravno da imam mogucnosti iako sam to rekao onoj teti odmah na pocetku jer komsija stan pored ima njihov internet... Takva "profesionalnost" mi ne treba tako da ostajem na 2048/192, meni licno taj upload nista ne znaci preterano...
Pa ja sam prešao sa 768/64 na 1024/128.
Znači nije samo upload u pitanju.
Mislim da je vredelo da se malo iscimam,
a i doneli su mi modem u roku od 3 dana a tu računam i vikend.
Za te pare koje daješ na 2048/192 adsl kod sbb-a ima 3072/384.
Što sigurno nije zanemarljiva razlika u brzini.
Jbg nisam imao sreće sa adsl-om ali imam sa kablovskim provajderom.
Kao sto napisah gore, nemam SBB u zgradi vec IKOM, a da ja idem da objasnjavam penzionerima da treba da placaju osnovnu kablovsku 100 i kusur dinara vise da bi mi imali brzi internet, ne pada mi na pamet...
Hteo sam da pocnem da placam taj kablovski, ne zbog brzine vec zbog IKOM-ove ponude, tv+paytv+net izadje sasvim nesto pristojno, ne secam se tacne cifre ali posto su toliko neprofesionalni batalio sam to...
Inace ne placam adsl, placa ga firma tako da mi on kao takav nije nikakav trosak.
Comment