otvaranje auto perionice,ima li tu para?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Vukasin
    CBC Senator XXL
    • 19.10.2006
    • 528
    • BGD, Padina

A taaaaa... Pa mislio sam da mislis na Krleta sto prodaje pljeskavice na cosku kod pumpe hhhaa al se ismejah

Comment

• M-power
      Moderator
      • 10.01.2005
      • 10060
      • Bg; Banovo Brdo
      • CorsaC, astra H,

Originally posted by 206
      Kompresor, mehanizam za doziranje, biranje programa, placanje...ista sprava kao na OMV pumpama.

Samo slicna sprava kao na OMV ali su u pitanju neke bitne razlike.
      Ova sa slike je prava i takva usluga je dosta pristupacna i ne bi me mrzelo cesce da operem auto.

Ova sa slike je kao u Grckoj sto smo ja i cocolo prali, tj. Puska je prava i pritisak je toliki da ne mozes da drzis pusku jednom rukom.

Na OMV-u mozes oprati auto zetonom samo ako nije mnogo odstojao i zapekao, mozes skinuti samo grubu prljavstinu,inace se mora trljati.

U Grckoj gde smo prali kao na ovoj zetoj je staajao 1 eur a vreme pranja 5 min sto je sasvim dovoljno za razliku od OMV-a 3 min.

Automobili su nam bili strahovito zaprljani puni peska i zapecene prljavstine 15 dana na suncu na moru.
      Posle samo jednog tretmana puske auto je bio ispoliran, bez greske, onakav pritisak, sanpon, i topla voda skidaju apsolutno sve

Jednom recju odusevili smo se..
      To date there has never been a faster car built for the public road and,
      it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• CLD
        CBC Senator XXL
        • 08.02.2005
        • 1225
        • Belgija - ranije Luna-Chico

verovatno i farbu skidaju sa tim pritiskom...

Comment

• Durango
          CBC Senator XXL
          • 01.02.2006
          • 590
          • Zemun, Srbija

U Zemunu u Tvornickoj ulici preko puta Metro obuce ima perionica koja radi 24 sata. Dugo postoje i imaju ogroman broj stalnih musterija. Ima i parking sa video nadzorom na kom cuvaju kola. Ja na pranje idem uvek posle 1 uvece i prezadovljan sam kako mi operu auto. Zaista se trude da ga detaljno urade! Za svaku preporuku, inace pranje za moj auto (W124) je 620 dinara!
          MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• zverko
            CBC Senator XXL
            • 19.08.2005
            • 7085
            • BGD
            • Audi A4

gde nadjose samo to 20 nije mi jasno.
            deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• uglavnom.bezopasni
              - 42 -
              • 03.02.2005
              • 2235
              • Novi Sad

Bakšiš (650-700 u redu je, popijte nešto), da li si se zapitao zašto su u kafićima cene uvek na 2-3 ili 7-8 dinara, konobar kad traži posao uvek prvo pogleda cene, ako su zaokružene neće da radi.
              Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
              11.04. 0:12 #2
              Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Antoaster
                CBC Senator XXL
                • 07.12.2007
                • 343
                • Beograd, Voždovac

Kod mene u kraju ima perionica i vlasnik sam radi, nema radnika i mesecni troskovi na ime poreza i ostalih davanja drzavi su oko 18.5 hiljada din. Na to jos treba dodati struju, vodu ostali materijal. A ne treba gubiti iz vida ni inicijalne troskove za otvaranje perionice(uredjenje oprema) kao i periodicne troskove odrzavanja opreme.

Zakljucak je da treba imati perionicu sa velikim brojem musterija po mogucnosti i ugovore sa nekim firmama.

Comment

• M-power
                  Moderator
                  • 10.01.2005
                  • 10060
                  • Bg; Banovo Brdo
                  • CorsaC, astra H,

Originally posted by CLD
                  verovatno i farbu skidaju sa tim pritiskom...
                  Taj fazon, ne preporucuje se za lose ofarbane automobile ili ostecene farbe.
                  To date there has never been a faster car built for the public road and,
                  it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• jevtic
                    CBC Senator XXL
                    • 26.11.2006
                    • 729
                    • beograd

prao i na banjici i u zemunu kod obuće metro.

po mojim standardima samo prosečno. odnosno ispod ovoga ne bi smelo.

na omv-u sam se jednom prevario i kupio čak tri žetona i kad sam oprao kola kao da ih nisam ni prao. moram da napomenem da mi je auto bio baš prljav. posle toga sam morao da odem do perionice da mi ručno operu.
                    ex - fabia 1.9 tdi
                    golf 2.0 tfsi

Comment

• vasavasa
                      CBC Veteran
                      • 24.11.2007
                      • 185
                      • Chicago,USA

ja bi reko da kvalitetna usluga kojom su ljudi zadovoljni privlaci stalne musterije doduse posle odredjenog vremena ali tu je lokacija bitna ali ne toliko mislim da je ipak imperativ zadovoljna musterija=besplatna reklama...nrp kafana kod race u bolecu ceo beograd zna za nju a nalazi se usred naselja nikakva joj nije lokacija...
                      negde sam procitao da perionice mogu pausalno da placaju porez valjda oko 7500dinara mesecno
                      budimo realni,zahtevajmo nemoguce!

Comment

• Vlada_nbgd
                        CBC Senator XXL
                        • 11.09.2005
                        • 1066
                        • Novi Beograd/Topcider
                        • ford focus sport pack

@Zverko
                        Jel ima ta perionica,sto si preporuci dvesta sestici,neki kafic gde moze da se saceka pranje kola?I naravno kako se zove?
                        Meni je to relativno blizu od topcidera a i pije mi vodu sto rade 24h.
                        FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• Manfred
                          CBC Senator XXL
                          • 04.08.2007
                          • 905
                          • Beograd

ne znam za perionicu, ali odmah preko puta ima u trznom centru kafica, a ne znam jel oni rade celu noc...

Comment

• zverko
                            CBC Senator XXL
                            • 19.08.2005
                            • 7085
                            • BGD
                            • Audi A4

@vlada: nema kafic a kolko znam nema ni u trznjaku da radi nonstop. ali, pranje mog auta npr nikada ne traje duze od 20min posto je da kazem relativno cist tj redovno se pere i u****va tako da nema puno posla oko njega. verujem da je kod vecine vas tako da ako redovno perete auto tj ne cekate da se napravi brlog pa tek onda terate na pranje, nije problem sacekati 20ak min da covek zavrsi poso a da budete zadovoljni uslugom. jevtic rece prosecno voleo bih bas da cujem kakvi su to njegovi standardi pa mu je takvo pranje prosecno. na mom auti se recimo retko ali vrlo retko koristi sundjer tj bezkontaktno pranje je dovoljno da auto zasija. jednostavno de dozvoljavam da se ne znam kako zaprlja a i uglavnom ide na pranje jednom nedeljno osim ako je vreme ruzno i ako potraje duze nego obicno. ja nemam neke standarde ali trazim da felna i guma budu oprane bez greske i da stakla sa unutrasnje strane ne budu musava. ostalo ne vidim gde bi mogo da omane.
                            deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Vlada_nbgd
                              CBC Senator XXL
                              • 11.09.2005
                              • 1066
                              • Novi Beograd/Topcider
                              • ford focus sport pack

'fala matori
                              FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• komarac
                                CBC Član
                                • 15.09.2005
                                • 62
                                • Istocna Hrvatska

http://www.lavatech.hr/galerija.htm OVO je u šest godina zatvorilo sve klasične ručne autopraonice u Osijeku, a ovog tipa otvorilo se još pet pa ti razmisli

Comment

Working...
                                X