Digli su malo cene Bugari ali su i dalje za skoro DZ
da istina, primetan je skok cena u smestaju za bar 10-20%
sto nazalost dovodi do toga da ce bugarska biti sve skuplja u
buducnosti, tako da treba iskoristiti dok je dzabe
Vidim da ce vecina i to uglavnom Beogradjana ici u Crnu Goru, a po meni za iste pare moze se provrsti i u Egipti ili Tunisu, da ne govorim o Bugarskoj u nocnoj ludnici..
Da meni crnogorci plate, nikad ne bi otisao kod njih...
Edit 009: vredjanju i politici nije mesto na ovom forumu
Ja zaista volim CG primorje a naravno i CRO obalu.Brčkao sam se i na drugim plažama ali sam se uvek rado vraćao na Jadran!Problem dole je u ljudima!Jednom prilikom sam prijatelju kod koga sam odseo, primetio da bi po Milu Djukanoviću bilo najbolje da novac iz Srbije u CG pošaljemo uplatnicom a da uopšte ne dolazimo!
Jel ti to Wiz ides na odmor u Maleziju ili mi se cini?
Ajd' vidi kako je tamo,posto sam ja imao zelju da ih posetim prosle godine,dobio garantno pismo ali nas nisu pustili... ......jer nemaju odnose diplomatske sa nama a i od rata u Bosni nas "obozavaju".
Mozda se nesto promenilo do sada.......?
Aha mene zovu vec par godina,ali visecu dali cu dobiti vizu zato sto i ja planiram da idem privatno a ne preko neke agencije,i sta kazes zajebano da se dobije
Wiz, napisi ovde kad budes proverio, posto bih ja na praksu negde u taj region, Malezija mi zvuci super, pa da znam ima li problema sa vizama, da konkurisem il da zaobidjem zbog tog problema...
Comment