letovanje??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BRABUS
    CBC Senator XXL
    • 15.10.2004
    • 2399
    • London

Recicu ti sve sto te interesuje, samo mi kazi s kim mislis da ides (drustvom ili devojkom), da li ti je to gde ces da budes smesten na prvom mestu ili mozes da istolerises privatni smestaj na bugarski nacin

I da....reci koj auto vozis, da te savetujem da li da ides s njim ili...

Comment

• Wiz
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 3104
      • Nish

U Bugarsku samo domaca i ruska kola,ili neki staritet

Comment

• Astra1.8
        CBC Član
        • 21.10.2004
        • 46
        • Bačka Palanka

Imam Opel Astru 1.8 i interesuje me odlazak u Bugarsku, konkretno u Sunny Beach, sopstvenim prevozom. Cuo sam da imaju cuvane parkinge. Da li je to tacno i koliko je sigurno ?
        Astra G 1.8 16V sportive

Comment

• Heinz
          CBC Senator XXL
          • 30.09.2004
          • 1027
          • Beograd, Voždovac
          • Avensis 2.0 D4D

Originally posted by BRABUS
          Recicu ti sve sto te interesuje, samo mi kazi s kim mislis da ides (drustvom ili devojkom), da li ti je to gde ces da budes smesten na prvom mestu ili mozes da istolerises privatni smestaj na bugarski nacin

Ide se s društvom, bez žena , vozilo VW Golf2 stariji verovatno od većine membera foruma
          Smeštaj relativno nebitan, odgovara privatno-kućna varijanta, samo da nije 20km daleko od svega.
          Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)

Comment

• Wiz
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 3104
            • Nish

Golf da Astra moze ali uz neki mali rizik,ima gore jos uvek dosta bandi i drumskih razbojnika,koliko sam video njihova policija vise stiti "strane" turiste nego ove iz SCG ja sam tamo isao Moskvichem a drugar sa rasklimanim MB 124

Comment

• cuore sportivo
              CBC Senator XXL
              • 16.01.2005
              • 954
              • Bezanijska Kosa
              • Alfa Romeo 147 1.6

Al ove Nislije mogu da naplase coveka.....

Za sve one koji idu u Suncev breg,a zele da budu u hotelu,jer je tamo privatni smestaj moguce naci,ali tesko..........kompleks hotela je zatvoren i dosta hotela imaju svoje obezbedjenje na samim parkinzima.
              Konkretno smo isli sa Lancijom Kappom i ni ogrebotinu nismo zaradili......

Comment

• BRABUS
                CBC Senator XXL
                • 15.10.2004
                • 2399
                • London

Originally posted by Astra1.8
                Imam Opel Astru 1.8 i interesuje me odlazak u Bugarsku, konkretno u Sunny Beach, sopstvenim prevozom. Cuo sam da imaju cuvane parkinge. Da li je to tacno i koliko je sigurno ?

Pa pazi...cuvanih parkinga u Suncevom Bregu ima, ali ti je sve pitanje kolko je sigurno. Ipak....bugarska je to. Na vecini parkinga u Bugarskoj (pa cak i u najstrozem centru Sofije, kao u Bg da parkiras u sred Knez Mihajlove) pise da za nestanak vozila ne preuzimaju odgovornost, a ima 5 radnika i rampu. U principu ti je rizik bilo gde da ostavis auto. Najcesce ljudi koji rade na parkingu nisu povezani s lopovima, al ako se neko nameraci na auto i dodje mum je*e se njemu da ti ga stiti.....a iz tog razloga ti inace i pise da ne preuzimaju odgovornost.

Za tvoj auto bi reko da nije bas nesto posebno interesantan, ali sam ja misljenja da u Bugarsku na more ne treba ici kolima za koje ce da te bude strah, jebiga....na more si otisao, sta ce ti ta briga tamo. Pogotovo sto ima dobrih alternativnih nacina prevoza.

Ako ides u hotel, ko sto rece cuore, tu nema problema sa automobilima....ipak je hotel nesto sto ti garantuje sigurnost. Trafika sa Bugarinom unutra i ogradjen parking zicom, koji inace drzi bugarski mafijas...ne

Comment

• cuore sportivo
                  CBC Senator XXL
                  • 16.01.2005
                  • 954
                  • Bezanijska Kosa
                  • Alfa Romeo 147 1.6

Poslusajte Brabusa.
                  On je bio jedno X puta tamo i upucen je.
                  Drugo,ako zelite da idete kolima da bi se otisnuli od vase morske luke do nekih finih mesta(fakultativni izleti),iskreno nema sta ni da vidite blizu obale.Sve vredno istorijski u Bugarskoj je duboko u srcu zemlje....
                  Put autobusom(u slucaju da je dobar i da klima radi ) traje oko 9-12 sati.
                  Eto razmislite....

Comment

• BRABUS
                    CBC Senator XXL
                    • 15.10.2004
                    • 2399
                    • London

Originally posted by Heinz
                    Originally posted by BRABUS

Ide se s društvom, bez žena , vozilo VW Golf2 stariji verovatno od većine membera foruma
                    Smeštaj relativno nebitan, odgovara privatno-kućna varijanta, samo da nije 20km daleko od svega.
                    Za auto ne treba da ti bude problem....evo ti, neko je trazio na drugom forumu opis puta, pa sam napisao.

http://www2.serbiancafe.com/cir/diskusi ... 725.html?3

Sto se smestaja tice, u Nessebru ti je 90% privatan smestaj. Sunny Beach (odnosno Suncev Breg) je uglavnom hotelski smestaj.

Standardni bugarski privatan smestaj ti je stan u kome inace ljudi zive tokom godine, kad dodje sezona, oni izadju, usele se u garazu il neku supu i izdaju ga. Komunisticki stanovi, sa 3 sobe i dve terase uglavnom, i jednim kupatilom i WC-om. To ti cini najveci deo privatnog smestaja. Ima i novijih zgrada u kojima je smestaj mnogo bolji.
                    U sobama osim kreveta nemas nista, u pricipu, smestaj je sranje svuda....al s obzirom da ako ides sa drustvom, veruj mi, neces sobu da vidis osim kad se mrtav pijan uvalis u krevet ujutro i kad ustanes, pre nego da otpalis na plazu, da otreznis glavu....nebi trebalo da ti je bitno.
                    Cena takvog privatnog smestaja je oko 5-7 evra, preko toga placaj samo za bolji.
                    Kako se trazi ? Pa ako nikad nisi bio u Nessebru, onda odes tamo gde staju nasi busevi, i videces gomilu Bugara koji nude smestaj...pogadjas se s njima jos na ulici, i onda te vode da ti pokazu sobu. Sto se cenkanja tice, mnoooogo treba da si uporan, i nikako da ne pristajes na cenu koju ti kazu (5-10 evra ti je cena smestaja koju treba da platis), sve preko znaci da su te odrali...a probace. Izbegavaj stanove gde su gazde u jednoj od soba....
                    Vrednije stvari pazi kad nosis van, a isto tako ih ne ostavljaj na vidnom mestu u sobi.

Kad si se vec jednom smestio, mozes da krenes na plazu, imas u Nessebru dve, jedna je juzna, prema Suncevom Bregu (preporucujem), a druga je gradska.

Cene su smesno niske. Pivo na plazi je oko 1e, kafa 0,5...ima i ekstra kafica. Preporucujem prvi kafic na Juznoj plazi, videces ga, uvek je glasna muzika

Uvece je samo malo skuplje...diskoteke su strava. U Suncevom Bregu, najbolji provod je u diskoteci LAZUR, u Nessebru na splavu SANTO i na brodu Jack Daniels. Najbolja diskoteka tamo je MANIA, ekstra je sredjena, jedna od najboljih u kojoj sam bio, svetska bas....samo sto je atmosfera stegnuta (ne preporucuje se muvanje riba, nikad neznas cije su, a velika verovatnoca da su kurve), jer tamo izlaze najveci bugarski mafijasi. Vredi da odes neko vece, da vidis kakva je diskoteka, muzika je super, ozvucenje tako kvalitetno i jako da je to cudo. I da...drzi case na stolu rukama, jer od bassa hoce da odlete sa stola

Sa taksistima se pogodi pre nego sto udjes u auto, jer ako ti ukljuce taksimetar, najebao si. Od nessebra do S. Brega uvece idi busom, kosta 0.25 e, a kad se vracas pogodi se s taksistom, realna cena je 7-8 leva (3.5-4e) do centra Nessebra, al ti treba dobro pogadjanje da dotle stignes....al nigde ne zuris, a i nisi pri parama kad se vracas uvece

Ako si sve pare sjebao, mozes da se vratis plazom, ima nekih 20-ak minuta pesacenja.

Nemoj da karas na plazi nocu, jer ima murije na konjima koji rasteruju....nije bas prijatno kad te u pola posla prekine baterijskom lampom pandur na konju

Menjacnice su posebna prica.....OTVORI CETVORO OCIJU, kad gledas tablu. 1.93 Bugarska leva je 1e. U Nessebru daju 1.90-1.91. Sve sto pise preko toga, bezi od menjacnice. Ustvari, pise 1.197 (samo sto ljudi ne vide onu drugu jedinicu, zaslepljeni "dobrim" kursom). Najbolje je prvo da zamenis 10e u nekoj gde je normalan kurs, vidis kolko si dobio, pa ako je uredu, onda zamenis vise....

Napisah roman....

Pitaj ako te nesto interesuje jos

Comment

• Srdjan
                      CBC Senator XXL
                      • 30.09.2004
                      • 2416
                      • Bajina Basta/Beograd

Originally posted by NemanjaNS
                      Originally posted by Srdjan
                      Sa devojkom u CG, najverovatnije Budva zbog nocnog provoda.
                      ja sam bio prosle god u toj varijanti i bilo je ok ako se izuzme "ljubaznost", ali mislim da ti ne vredi ove godine u Budvu jer sam cuo da su sve one vece lokale (rafaelo, miami, trocadero itd) prebacili tamo kod Jaz plaze jer su se turisti zalili na buku, pa je valjda nocni zivot u gradu i vremenski ogranicen.

Sto se mene tice ove godine najverovatnije Bugarska, mooozda egipat al videcemo jos..
                      Ma znam za to, ne bih ni isao u CG da mogu da izadjem iz zemlje. U vojsci sam civilno pa dok to ne odradim nema izlaska vani.
                      Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• Logic
                        CBC Član
                        • 19.01.2005
                        • 75
                        • Bgd

moj brat je isao preko dok je civilno sluzio vojsku, uzeo "odmor" i pravac u italiju! nikakvih problema nije imao...

Comment

• Srdjan
                          CBC Senator XXL
                          • 30.09.2004
                          • 2416
                          • Bajina Basta/Beograd

E jebiga, da sam za to znao ranije....
                          Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• Heinz
                            CBC Senator XXL
                            • 30.09.2004
                            • 1027
                            • Beograd, Voždovac
                            • Avensis 2.0 D4D

Brabus, fala

Jedino nisi napisao još koje su strankinje u Bugarskoj najbrojnije i koje zaslužuju preporuku

Čuo sam da ima svega, od Ruskinja do Šveđanki.
                            Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)

Comment

• BRABUS
                              CBC Senator XXL
                              • 15.10.2004
                              • 2399
                              • London

U Nessebru su najbrojnije nase i Makedonke, pa posle toga bugarke. Suncev Breg je pun Istocnih Nemaca, ima Svedjana i Engleza puno. Rusa, tj. uglavnom Ruskinja sa decom ima na severu Bugarskog primorja...Zlatni Pjasci i Albena, a tamo ima i mnooogo Poljaka i Ceha.

Kad sve saberes i oduzmes, od nasih i Makedonki nema boljih

Comment

• Wiz
                                CBC Senator XXL
                                • 30.09.2004
                                • 3104
                                • Nish

Čuo sam da ima svega, od Ruskinja do Šveđanki
                                Ima slatkih svedjanki bar ih je bilo pre 7-8 god posle toga ih nisam vidajo u tom broju,cak i ako ne zele sex onda bar odrade oral da ti se oduze

Kad sve saberes i oduzmes, od nasih i Makedonki nema boljih
                                Od njih bezim kad ih vidim tamo

Comment

Working...
                                X