Parking servis

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Paranoid
    CBC Senator XXL
    • 13.01.2009
    • 622
    • Beograd
    • Fiat 131 1300

i sta pise kad te video a kad je pisao kaznu
    Heavy horses ! Move the land under me ...

Comment

• kuzmar
      Moderator
      • 18.12.2009
      • 783
      • Lazarevac
      • Pezo 207 1.6 HDI

Originally posted by Dexterko View Post
      Da li važi ta uplatnica iz kesice iako je prošao rok za uplatu koji piše na dnevnoj karti (nedelju dana il tako nešto)?
      Mozda je bolje da probas direktno u Parking servisu da platis to pod uslovom da ti vec nisu poslali opomenu. One fore - zaturio negde, cale bi kolima u banji a tamo ostalo... Ako ti nisu poslaili opomenu onda bi trebalo da prodje. Ako su ti poslali onda ....
      www.paluba.info

Comment

• tomamega
        CBC Senator XXL
        • 19.03.2009
        • 715
        • Beograd / Crna burma, prim. prev.
        • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

@Dexterko

Ako je auto na ćaleta, njemu će i da stigne kazna. Oni vozaču ne uzimaju ličnu kartu, već se identifikacija vrši na osnovu registarskih tablica. Ja do sada nisam čuo da su ovi iz Parking servisa utužili bilo koga za samo jednu neplaćenu kaznu. Mada, nikad se ne zna. Možda je zagustilo

Comment

• stevak
          CBC Senator XXL
          • 31.05.2009
          • 1215
          • Zemun
          • Saab 9000 cs 2.0T

Novi trikovi ili...!?

Danas, u Zemunu, parkiram, pošaljem SMS za plaćanje i dobijem povratnu poruku da sam platio za sat vremena. Odmah nakon te poruke stiže druga koja poništava prvu sa tekstom: "Pažnja! Transakcija za vozilo xxxxxxx je otkazana od strane parking servisa. Naplaćena vam je samo cena SMS poruke. Pokušajte ponovo"
          Naravno, ja pošaljem novu poruku, a onda uredno dobijem obaveštenje da sam kupio još sat vremena koji mi uopšte nisu trebali jer sam se ionako zadržavao svega 20-ak minuta pa je i prva uplata bila previše.
          ex SAABotražitelj

Comment

Working...
          X