RC modeli automobila
Collapse
X
-
Re: RC modeli automobila
Na kom principu radi motor na "nitro"? Jel' pokušavao neko da sklopi kod kuće nešto slično?
Kad sam bio mali bio sam na nekoj trci ovih autića i od tada se ložim na njih, ali jbg, nikada nije bilo para za nešto slično...
Comment
-
-
...odprilike isto ko i dvotaktni motor, sklapao nisam al sam zato rastavljao sve u 16'Originally posted by Precisi0nNa kom principu radi motor na "nitro"? Jel' pokušavao neko da sklopi kod kuće nešto slično?
Kad sam bio mali bio sam na nekoj trci ovih autića i od tada se ložim na njih, ali jbg, nikada nije bilo para za nešto slično...

...konstrukcija je identicna ko i kod dvotaktnih motora, razlika je jedino sto se varnica na svecici ne dobija preko paljenja nego je stalno uzarena u toku rada motora.
Comment
-
-
ja imam velikog dzipa 4X4 baterije su velike pune se preko adaptera u uticnici.ima nekih stalovanja pun klinac..ide do 40km/h a po snijegu cuda cini...slike malo kasnije..
a jel zna neko kolika je cijena tih...ja sam ovo dobio prije 7-8 godina i mislim da je bilo oko 300 maraka tj oko 150€...
Comment
-
-
Pretpostavljam da znate za ovo mesto... http://www.rcbgd.com ...drzi ga moj prijatelj i vrlo je prijatno, pa svratite. Ne morate da nosate svoje "igrackice" tamo vamo, mogu i tu da vam stoje u "garazi"
Comment
-
-
pa vise su se preorijentisali na klijentelu koja dolazi tu da se provede nego da se igra, staza za RC zarasla u korov i jedva se nazire de je bila, jedino sto je u operativnom stanju je aerodrom za mini avione i helioptere
nagovori prijatelja da sredi stazu i eto nas svaki vikend tamo

Comment
-
-
cene novih RC modela nekog poznatijeg proizvodjaca su oko 300eu da valja cemu, polovno moze da se dobavi za nekih 150-200veverica
on road modeli su jako osetljivi na neravnine i najmanji kamencic moze da ih posalje u sastavne delove pri punoj brzini, neka srednja varijanta su Buggy iz poseban set guma za asfalt ili jedan da se zrtvuje-oguli do panja da postanu slick
i na kraju Monster-i koji su problematicni za asfalt zbog visokog tezista pa naglo kocenje i skretanje mogu cesto dovoditi do prevrtanja-ostecenja...
Comment
-
-
Hteo bih bratu da kupim RC helicopter za rodjendan,video sam neke na auto pijaci ovde u Nisu za nekih 3500din,valja li to necemu i ako neko zna da preporuci neku prodavnicu u BG-u gde se moze kupiti nesto a da valja do nekih 50eur?
Hvala
Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
Otvori novu temu za helioptere !!!
elem'
...te sa pijace bi zaobisao ima da se uzmu sobni od stiropora sa 2 elise oko 2500din je cena u bg i odlicno lete po kuci kad nema vetra i promaje
evo ti sajt firme u NS koja prodaje svasta-nesto od RC-a
...evo sad gledam kod njih je 1990din
http://extreme-rc-toys.com/oc/catalog/s ... hp?sort=1a
skroz simpaticno za neki pocetak i letove po kuci

Comment
-
-
-

Comment
-

Comment