Drugar jedan je pre par dana bio u Bosni i kupio SLR Mercedes kineza na baterije. Platio ga je 100 maraka tamo. Ima lambo vrata koja se otvaraju preko daljinskog, farove, migavce, usb, muziku... Meni smesno bilo on mator konj od 100 kila mi pokazuje to na parkingu, a deca od 7-8 godina prolaze i dive se...
Pa ovi tvoji su mnogo jaci od mog... Moze i on na punom gasu da se vrti tj dooosta tesko moze lepo da se vozi, ali da je zanimljivije za izivljavanje jeste, i to dosta ... Trebaju mi amorti jer sam izlomio prednja dva, i felna jedna mozda cak i dve.. Doduse nista od toga nije neophodno, nije se nista raspalo, u voznom stanju je, jedino mu ocajnicki treba jaca baterija, tj sa vise mA/h...
MA jok eno ga cami u radionici kod drugara, moram da ga uzmem neki dan da napunim bateriju i da je praznim malo, crknuce skroz.. Inace jos uvek je prasnjav i prljav od poslednjeg peglanja, morace to da se sredi ..
1:10 je rwd elektro, Duratrax Evader EXT. Potrosio set guma, polomio slamku, zamenio poklopac prenosa. Na njega celom tezinom pao klinac iz komsiluka (cca 5 godina) i nista mu nije bilo. Imam 3 stapa po 2400 mAh, cca 10-15 min zabave/svakom.
mali je XMODS Impreza, probana i stoji u budzaku. Nemam gde da vozim. Uz ovu sasiju imam jos jednu, i jos dve karoserije (Hondu NSX i Ford Mustanga), 4 razlicita stage 2 motora sa pripadajucim prenosima, 4 dodatna seta felni, 4 seta guma (tvrdi slik, meki slik, tvrdi tred, meki tred), razlicite zavrsetke "auspuha" i tako kojekavkih budza
Comment