e u ovu ladu je izgleda usao neki djavo ne da joj se pa to ti je ... Uzeli ja i drug da radimo jutros rano u 6 dok jos nije ugrijalo, prije plaze ( slabo ima ruskinja ali dolaze poljakinje , svakih deset dana nova tura, nesto kao exkurzija ) vratili kais nazad , htio sam prvo da proverim da li udara slucajno negdje klip , ubacio u petu , auto je na panjeve podignut, okrecem tocak lijevi u napred , desni mi se okrece u nazad o.O .. drugovi poceli da se kidaju od smjeha, kazu pogresno sam nesto sastavio, ja ih ubjedjujem da tako treba da bude ( iako ni ja ne znam sta se desava ) ali sto je najveci problem radilica nece da mrdne, nista se ne okrece kao da je u leru .. probao sve brzine i nista .. ali najgore od svega, kad sam htio rucno da okrenem radilicu , vidim da je kais na jednom mjestu skroz pocjepan, vjerovatno je bio malo i kad sam ga ja zatezao otisao skroz..tako da mora novi, a od daljeg posla do kupovine kaisa nema nista.. e sad moze li mi neko objasniti sta se desava sa tockovima, ima li kakve veze to sa diferencijalom ? i zasto u brzini nece da se okrece radilica ..
ako si vec hteo preko tocka da okreces motor, trebalo je samo jedan od tockova da podignes.
ps. Zbog svega sto si do sad napisao ja ti nebih preporucio da bilo sta dalje radis na tim kolima.
A brate, sto ne oteras to do nekog mehanicara? Sjeb.ces nesto, pa ces stvarno morati da kupujes drugi motor. Idi, neka ti lepo odradi radilicu na 1. specijalu, stavi adekvatne lezajeve, proveri sistem podmazivanja i ostalo. Ko zna u kakvom su ti stanju sada i klipovi i stubline, ti si to terao bez ulja brate moj.
Glavu ako skidas, obavezno moras obraditi pre vracanja na motor. Novi dihtung glave obavezno.
Ja sam vozio samaru 4 godine, sjajan je to auto i dobar motor. Nemoj ga unistiti.
Ja se coveku divim,da on bez ikakvog znanja i iskustva sam krene u rasturanje i sklapanje motora i to samo na osnovu onoga sto mu mi pisemo na forumu.To je za respekt,majstore kad si sve to sam uradio uradi do kraja pa sta bude.Ako uspes da je upalis i bude sve OK bice ti puno srce i vozices je kao da je nova Mecka.Mnogo je veci filing urditi kao sto si ti poceo nego platiti majstora
Ma jeste filing, ali dovoljno je da zaboravi da vrati neki osigurac tamo dole oko radilice i eto ti karambola. Neka on prvo gleda majstora kako radi, a posle ce sam, kada nauci malo motoristike.
ma vec sam bio rekao da je auto bio parkiran, samo je bio propadao, i ja sam uzeo da ga rasklapam , nesto cu nauciti, pokvariti ne mogu nista, jer ionako otac ne vozi , ima druga kola... moze se desiti samo nesto da popravim ... radilica treba da se radi ali vec je uradjena prva specijala , ali stvarno mi ne pada na pamet da je nosim kod majstora jer je motor citav 100e .. nisam ni za dihtung htio da dajem pare, ocistio sam blok dobro, ostalo je starog dihtunga i stavio sam neki kit za visoke temperature i dihtovace to dobro ... ono sto ne znam ja pitam ovdje, nikog ne teram da mi odg. jednostavno ako je neko dobre volje rece mi, valjda za te stvari i sluzi forum , i puno mi je pomogao, a te price nosi kod majstora , pa znam i ja da odvedem kola do majstora dam mu pare i on mi sredi auto to ne treba niko da me uci .. hvala svima koji hoce da pomognu, za sad su radovi stali zbog zupcastog kaisa ali nadam se da ce uskoro poceti nove avanture u sredjivanju lajke ! kako samo dobro izgleda onaj poklopac motora, ofarbao sam ga metalik sivom , kao nov motor kad se otvori hauba !
Oprosti, ja sam mislio da su ti ta kola bitna i da nema mesta za gresku. Ako je stvar kao sto govoris, onda samo udri. Ja sam tako radio 2 amija 8 i jednog spaceka carlstona. Amije sam zahebo ali spaceka sam doveo do perfekcije.
Vozio sam samaru i pomoci cu ti koliko znam.
Cekaj malo,nisam te skapirao naj bolje,jel si ti uopste kupio nov dihtung glave ili si ga nasljapao diht masom u nadi da ce to da drzi? Ako si namazao samo diht masu skidaj glavu i ocisti i blok i glavu od toga i kupi nov dihtung.Izmedju bloka i glave se ne mazu nikakve diht mase,silikoni i lepkovi nego na dobro ociscen blok ide SAMO dihtung glave i glava.Aj pa srecan rad!
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment