Re: Lada Samara kvar..
Ne sekiraj se za točkove, to tako treba!!!
Ne sekiraj se za točkove, to tako treba!!!
ne da joj se pa to ti je ... Uzeli ja i drug da radimo jutros rano u 6 dok jos nije ugrijalo, prije plaze ( slabo ima ruskinja ali dolaze poljakinje , svakih deset dana nova tura, nesto kao exkurzija
) vratili kais nazad , htio sam prvo da proverim da li udara slucajno negdje klip , ubacio u petu , auto je na panjeve podignut, okrecem tocak lijevi u napred , desni mi se okrece u nazad o.O .. drugovi poceli da se kidaju od smjeha, kazu pogresno sam nesto sastavio, ja ih ubjedjujem da tako treba da bude ( iako ni ja ne znam sta se desava
... radilica treba da se radi ali vec je uradjena prva specijala , ali stvarno mi ne pada na pamet da je nosim kod majstora jer je motor citav 100e .. nisam ni za dihtung htio da dajem pare, ocistio sam blok dobro, ostalo je starog dihtunga i stavio sam neki kit za visoke temperature i dihtovace to dobro
... ono sto ne znam ja pitam ovdje, nikog ne teram da mi odg. jednostavno ako je neko dobre volje rece mi, valjda za te stvari i sluzi forum , i puno mi je pomogao, a te price nosi kod majstora , pa znam i ja da odvedem kola do majstora dam mu pare i on mi sredi auto to ne treba niko da me uci .. hvala svima koji hoce da pomognu, za sad su radovi stali zbog zupcastog kaisa ali nadam se da ce uskoro poceti nove avanture u sredjivanju lajke ! kako samo dobro izgleda onaj poklopac motora, ofarbao sam ga metalik sivom , kao nov motor kad se otvori hauba !

Comment