You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Lepo je sto covek hoce sam da sredi motor, ali tu postoje pravila koja treba ispostovati kako bi taj isti motor posle mogao da se eksploatise. Uradi sam je izuzetna platforma da se covek posveti tom motoru kako treba, narocito jer ne placa radionicki sat nekih majstora. Znaci, potkovati se teoretskim znanjem, intervjuisati iskusne, dobro promisliti pre svakog koraka.
Da je to moj auto, ja bih fino motor radio polako i po propisu. Nigde ne zuris, vreme radi za tebe. Neke pare ces morati da ulozis ali ces sa druge strane mnogo ustedeti. Najvaznije je to sto ces biti bogatiji za jedno iskustvo i ako sve podje kako treba imaces auto da se bas lepo vozas, to kazem iz licnog iskustva. Taj motor je trajan ako se lepo pazi.
samo jos nesto da pitam, posto onaj klip sto sam vadio nisam stegao dole na radilicu, ubacio sam ga u cilindar ali sad kad ga vracam nmg da ga spustim do kraja , jer smeta radilica, kako da okrenem sad radilicu, samo jedan tocak da bude podignut i u brzinu ? i posle je vratim na onu oznaku kad stegnem pesnicu klipnjace ?
radilicu ne okreces na tocku vec direktno na remenicu radilice i uvek u smeru okretanja motora.Na tocku nemas ni osecaj ako nesto zapne zbog obima i mase tocka a kada okreces direktno radilicu mozes precizno da postavis klipove gde ti odgovara i lepo da osetis ako se javi neki otpor.
ludilo sa ladom se nastavlja .. radovi su bili stali zato sto je bio puko zupcasti kais ...dok smo ga stezali, vjerovatno smo "malo" pretegli i vidim na jednom mjestu poceo da se cjepa...mada je i bio star...sad kupujem novi.. nadam se da njega necu unistiti .. jos jedno pitanje, kako da vidim ako mi bude mjesao ulje i vodu, ako ona improvizacija dihtunga ne bude valjala ..
Sa cime si ti to spanovao kad si uspeo da ga otkines.Kais se spanije toliko da mozes da ga zarotiras za 90 stepeni.Ma pali to i pun gas cim sastavi,da bolje yalepi glavu ya blok posto nije original dihtung
a stezao puno onaj spaner za zatezanje...sa gedorom sa ga... vjerovatno je kais bio napuknut i jos dok sam ga stegao on se skroz pocjepao...nisam znao ovo za 90 stepeni..to ce biti od koristi
Comment