pomoc u odabiru mobilnog telefona....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 230
    CBC Senator XXL
    • 02.04.2007
    • 775
    • Semberija

Re: pomoc u odabiru mobilnog telefona....

Ne govori mi.
    Ako ništa drugo, bar imaju isti GPU

Jedna od retkih zamerki na Android je da se aplikacije mogu instalirati isključivo na memoriju telefona, koje u poređenju sa memorijskom karticom ima smešno malo.
    155+75=230
    VIVA LA VITA!!!

Comment

• Corsa
      CBC Senator XXL
      • 22.09.2005
      • 450
      • Beograd

Jel cackao neko Desire? HTC je meni odlican.Eto 206 je u nekom od ranijih postovao pitao ima li sta bolje od Iphonea-ima HTC Iphone mi je kao i Mac-vise modni dodatak...Trenutno koristim SE Xperia X1 i zadovoljan sam.
      Inace, ovo je predmet moje pozude

Sony Ericsson Xperia X10,Sony Ericsson,Xperia X10,GSM,mobile,phone,cellphone,information,info,specs,specification,opinion,review

Comment

• Chubbs
        Everybody lies
        • 29.01.2006
        • 5807
        • Novi Sad
        • Audi A6 1.8T

jesi koristio ajfon neko vreme ili onako, video samo na slikama, eventualno u necijoj ruci?
        You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
        Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
        Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Corsa
          CBC Senator XXL
          • 22.09.2005
          • 450
          • Beograd

Ima par ljudi sa kojima provodim bukvalno svaki dan,pa sam iscackao i stari i 3GS.Tu ne mislim pogledao samo, nego sam kao geek redovno ceprkao, uporedjivao itd.U pocetku mi je bilo interesantno,kao i svima, ali sam ih brzo izgustirao.Ima neki svoj smek,ali mi je nekako nedorecen.Na stranu sto su sada svi poceli da ga setaju...Mogao sam da ga kupim, ali sam se odlucio za Xperiu,koja je u stvari HTC HD u drugom pakovanju i sa par dodataka.Meni je full qwerty tastatura na izvlacenje mnogo vise fensi dodatak,a pri tome koristan , nego zumiranje razvlacenjem prstiju ili slicno.Jednostavno je stvar ukusa.Iphone sam shvatio kao neku vrstu statusnog simbola, filozofije razmisljanja , ili kako vec.Nije za svakoga,kao sto nije ni Mac.Skup je,fensi je,ali realno za te pare ima bolje...
          Kad vec pominjemo bolje.Pre izvesnog vremena mi je drugar koji radi sa telefonima,a pri tome gotivi iphone, sa odusevljenjem pricao o nekom Aceru.Kaze bolji mu je od Apple-a.To cudo nisam cackao, posto je sve sto je bilo prodao za 2 dana bukvalno,ali mu verujem na rec.
          Inace, mislim da ce uskoro kupovina bilo kog ne-Android telefona biti glupost.Imao sam pre par meseci HTC Tattoo.Onako, vise mi je delovao kao igracka,a Android nekako nezavrseno.Skoro sam cackao taj isti telefon, posto sam ga prodao drugu.Pojavilo se toliko aplikcija i ima toliko mogucnosti za personalizaciju, da sam se odusevio,iako je krofna verzija...

Comment

• 206
            Admin od ispočetka :)
            • 09.12.2004
            • 9548
            • Beograd
            • 206

Imao sam ja i par HTC-ova, ukljucujuci i Kaiser, i bio je OK jedno vreme dok nisam smogao snage da priznam koliko sam se zeznuo SPORI do bola, neprakticno izvlacenje tastature...

IPhone mozda jeste modni dodatak nekima, ali je u pogledu brzine, prakticnosti, inteligentno i neverovatno osmisljenog i izvedenog korisnickog interfejsa - TATA za sve sto postoji na trzistu.
            The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Corsa
              CBC Senator XXL
              • 22.09.2005
              • 450
              • Beograd

Eh sad, tesko da je brzi od ovih novih sa Snapdragonom Glavni problem HTCa je bio Win mobile,koji jeste spor.Androidom su to resili...Do duse, ima jos uvek modela i sa Windowsom...Sve u svemu, ukusi su razliciti i tu mesta diskusiji nema.Bitno da smo svi zadovoljni )

Comment

• 206
                • 09.12.2004
                • 9548
                • Beograd
                • 206

Tako je, naravno. Ali da li je brzi ili ne nije subjektivan osecaj nego cinjenica.

Comment

• Corsa
                  CBC Senator XXL
                  • 22.09.2005
                  • 450
                  • Beograd

Ako pricamo o verzijama sa WInom,cinjenica je da je Apple brzi, ako pricamo o Androidu, onda nije.Mozda novi Win bude brzi, ali cisto sumnjam.Posto vidim da i tebi svasta padne saka, da nisi imao priliku da koristis Google Nexus?
                  Sve u svemu,jel jos neko od vas mahinalno stiska ekran na svakom telefonu koji mu padne saka?

Comment

• 206
                    • 09.12.2004
                    • 9548
                    • Beograd
                    • 206

Probao, ali na kratko, sto i nije nesto merodavno.

Ja kako dohvatim telefon, a nije touchscreen, odma' bacam

Comment

• Dzoni_mkv
                      CBC Senator XXL
                      • 29.04.2007
                      • 875
                      • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Originally posted by Corsa
                      Eh sad, tesko da je brzi od ovih novih sa Snapdragonom
                      Itekako I opet ti je Chubbs lepo pomenuo, uopste nije isto imati iPhone par sati u rukama, korstiti ga dan ili ziveti sa njim. Pozajmi na nedelju dana od drugara. Koristi vecinu mogucnosti pa ces videti zasto svet luduje. Pokusao sam da uzmem Legend, jer mi se nije uzimao 3gs zbog jailbrake koji ne radi kako treba. Koristio 2 nedelje. Nema sanse da se naviknem.......Cekam ili novi model ili da 3gs konacno bude jailbrakeovan kako treba. Nema mi druge. Za sada ostajem na 3G.
                      You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• 206
                        • 09.12.2004
                        • 9548
                        • Beograd
                        • 206

A koji je problem sa Jailbreakom na 3GS? Kakav bi to problem trebalo da pravi?

Comment

• Dzoni_mkv
                          CBC Senator XXL
                          • 29.04.2007
                          • 875
                          • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Samo modeli proizvedeni u prvih nekoliko nedelja imaju stari bootrom. Sada imaju novi sa kojim je moguce samo tethered jailbrake, sto ce reci uradis jailbrake blackra1n-om i koristis sve radi ko zmaj dok ne restartujes telefon ili se isprazni baterija pa se ugasi. Onda kada ga ukljucis "zaglavi" i trazi blackra1n pa moras opet da ga nakacis na PC pa uradis blackra1n i dalje nastavlja bez problema, naravno do prvog restarta ili gasenja. Mislim nije to neki problem, pazis da ti se baterija nikada ne isprazni, sta instaliras da ne trazi restart, ili da uvek imas racunar i kabl da nakacis kliknes na blackra1n i teraj dalje. Nekima ne smeta. Meni da. Geohot je za 3.1.3 najavio da ce imati pravi jailbrake. Ali izgleda se se od svega odustalo i ceka se OS4.0 kako apple ne bi blokirao "rupu".
                          3G modeli nisu pogodjeni ovim, kao sto znas oni su jaibrake for life jedino unlock je problem, 2G je unlock & jailbrake for life. E 3GS je vec problem. Kod njega se mora paziti da se slucajno ne updatuje dok unlock/jailbrake alati ne izadju.
                          You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• Chubbs
                            Everybody lies
                            • 29.01.2006
                            • 5807
                            • Novi Sad
                            • Audi A6 1.8T

zato ja sad imam 3gs koji sluzi kao teg za papir, da ne odleti sa stola
                            Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.

Comment

• 206
                              • 09.12.2004
                              • 9548
                              • Beograd
                              • 206

Zato ja lepo teram 3GS na verziji 3.0 i radi kao sat. Nisam radio update od kako je kupljen, ne znam ni zasto bih osim da sebi napravim problem...

Comment

• Chubbs
                                Everybody lies
                                • 29.01.2006
                                • 5807
                                • Novi Sad
                                • Audi A6 1.8T

pa zato sto si ga kupio kad je izasao, ja sam ovaj uzeo pre 20tak dana. bio je 3.1.2 i mogao je da se otkljuca kao sto dzoni kaze, privremeno do prvog restarta ili gasenja, dok se nije zakucao, jedini spas je bio zvanicni update na 3.1.3 i to je to, sad je teg.

Comment

Working...
                                X