pomoc u odabiru mobilnog telefona....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dzoni_mkv
    CBC Senator XXL
    • 29.04.2007
    • 875
    • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Re: pomoc u odabiru mobilnog telefona....

@206 da verovatno imas model sa starim bootromom. Kako je ocuvan 'oces da prodas? Ne moras update do verzije 4.0 za nekih dva meseca. Posle toga moze, imaces multitasking i jos nesto novotarija.
    @Chubbs, nisi sacuvao ecid kroz cydia? E jbg. Tako si mogao da izbegnes update na 3.1.3 Sada cekaj 4.0. Nema jailbrake niti unlock pre toga. Nece da potrose dobar exploit za 3.X.X granu OS-a
    You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• Chubbs
      Everybody lies
      • 29.01.2006
      • 5807
      • Novi Sad
      • Audi A6 1.8T

znam sve, pratim sta se desava svaki dan imam 3g koji radi pa mi nije frka, kad bude, bice.
      You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
      Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
      Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Corsa
        CBC Senator XXL
        • 22.09.2005
        • 450
        • Beograd

Originally posted by Dzoni_mkv
        Originally posted by Corsa
        Eh sad, tesko da je brzi od ovih novih sa Snapdragonom
        Itekako I opet ti je Chubbs lepo pomenuo, uopste nije isto imati iPhone par sati u rukama, korstiti ga dan ili ziveti sa njim. Pozajmi na nedelju dana od drugara. Koristi vecinu mogucnosti pa ces videti zasto svet luduje. Pokusao sam da uzmem Legend, jer mi se nije uzimao 3gs zbog jailbrake koji ne radi kako treba. Koristio 2 nedelje. Nema sanse da se naviknem.......Cekam ili novi model ili da 3gs konacno bude jailbrakeovan kako treba. Nema mi druge. Za sada ostajem na 3G.
        Sasvim solidno sam se izgrao,posto ih vec dosta dugo nose ljudi koje znam.Ako je nesto intuitivno,ne treba ne znam koliko da se priviknes.Nikad nisam rekao da je los,ali mojim ukusima ne odgovara.Cinjenica je da je cena malo jaca, ali nema potrebe da je spustaju kada se prodaje...Posebno je pocelo da mi bode oci da ga sad bas mnogo ljudi ima,kao i one glupe kineske kopije...Ne znam sta da ti kazem za brzinu.Nisam primetio da je brzi od od Tattoo-a koji ima procesor na 528 mhz, pa tek mogu misliti kakvi su ovi sa 1ghz...Mnogo je brzi od Omnije (najsporiji telefon koji sam video),HTC HD,Diamonda ,Xperie X1 ali su to sve telefoni sa Winom...Android je sasvim druga prica i druga kategorija.Razvija se najbrze od svih mobilnih OS-ova i bas je brz.Za igrice ne znam, ali me one i ne zanimaju.Realno, meni je bitno da ima bluetooth,mp3 i divx playback,office i acrobat,kameru i eventualno navigaciju,a tu mi Apple bas i nije bio saveznik.Do duse i od ovog glupog Win mobila ponekad stvarno poludim...Mozda se situacija popravila.Cak i taj fensi izgled ima konkurenciju, recimo Legend.Opet, stvar ukusa, navika koriscenja itd U odredjenim trenucima pomislim i kako bi mi Stari SE t200 zavrsio posao, al jbg kad volim da pipkam po ekranu
        Inace,jel koristi neko od vas onaj nevidljivi stit protiv grebanja?Ovi moji su uglavnom izgrebali telefone, ne racunajuci drugara koji ima neku fensi masku iz Apple shopa..

Comment

• Dzoni_mkv
          CBC Senator XXL
          • 29.04.2007
          • 875

Za Tatoo je i moj 3G ubica. Ne mislim samo na brzinu rada vec i koriscenja. Tatoo treba 3 puta da "nagazim" po kranu da bi komanda bila prihvacena (znam znam resistativni ekran) pa prema tome ne moze ni da bude blizu bilo kom iPhonu. Andorid je super lepo zmaisljena stvar i lepo funkcionise. Jedini koji bih kupio umesto OS X na iPhone, ali jos uvek ima dosta da poradi na sistemu. Jedino nisam probao Desire pa da vidim kako se ponasa. I jako je bitno da li si probao 3G ili 3GS posto ni sam nisam verovao kako 3GS lepo radi. Za ovo sto si naveo da ti treba iPhone je odlican saveznik. Ja pored tih "standardnih" stvari imam VPN konekciju, inace ima CISCO klijent, fabricki bez ikakve instalacije, tako da bez problema mogu da se nakacim na korporate mrezu, sto sa ostalim VPN klijentima na drugim platformama mogu samo da sanjam. Naravno posle toga Excange klijent koji radi savrseno (u OS 4.0 ce biti jos bolji) i RealVNC klijent koji koristim ako treba na brzinu neki server da proverim. Office radi savrseno, a acrobat je podrzan nativno bez problema. Zato kazem, ko malo pocne da koristi naprednije funkcije telefona i da ga "bas koristi" a ne samo za zezanje e onda se vidi prava strana ove sprave. To je ono sto je BB izbacilo na vrh u jednom trenutku a onda su zastali i sada tu stagniraju..............
          Inace te zastitne nalepnice ne koristim. Malo mi to smeta.

Comment

• Chubbs
            Everybody lies
            • 29.01.2006
            • 5807
            • Novi Sad
            • Audi A6 1.8T

Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.

Comment

• Dzoni_mkv
              CBC Senator XXL
              • 29.04.2007
              • 875

E sada je portovan android i na 3G model ne samo na 2G. Izgleda da necu morati da prelazim na andorid. Imacu oba na jednom uradjaju Dual boot hell yea!!!!!!!

Comment

• Gile_GTI
                CBC Veteran
                • 15.02.2009
                • 107
                • Beograd-Karaburma

e ljudi samo da kazem posto sam zapoceo temu da se raspitam za telefon za drugaricu......................... kupila je telefon nokia 5530 i kaze da je extra bas bas.... eto samo da se javim....

Comment

• Kanarinac
                  CBC Senator XXL
                  • 08.10.2004
                  • 2870
                  • BG,Weedikovac

Au brate, pa shto se nije otvorila jos malo i uzela 5800?

I love my

Comment

• Gile_GTI
                    CBC Veteran
                    • 15.02.2009
                    • 107
                    • Beograd-Karaburma

ma nemam pojma... zensko je to.... pola interneta sam prekopao da joj nadjem telefon.... ovaj joj je ruzan, ovaj nema memoriju, ovaj nema gps...ko ce zenama da ugodi.... dobar je i ovaj

Comment

• Corsa
                      CBC Senator XXL
                      • 22.09.2005
                      • 450
                      • Beograd

Jel ima neko x10 ili Legend?Interesuje me kako sluzi, posto sam naleteo na neke kritike koje i nisu ok.Razmisljam da menjam za Satio koji trenutno imam, pa nisam pametan sta da radim...

Comment

• uglavnom.bezopasni
                        - 42 -
                        • 03.02.2005
                        • 2235
                        • Novi Sad

Zavisi da li si dovoljno geek za maemo, ako nisi onda neki android, ali opet zašto legend pored desire-a (slična cena), a uskoro kreće gama modela sa 2.1 i većim, konkretno 1.6 me nije oduševio, za desire neću da dam pare (pre bi uzeo n900, a opet kad pogledam imam netbook malo veći od njega), čekam wildfire da se malo igram sa androidom... a do tada mi sve poslove odrađuje s60v5.

Doduše ja sam specifičan korisnik, meni ne treba kamera, zvuk (muzika, zvono) i tako još milion gluposti koje utiču na izbor većine korisnika...

Sad će da se jave ovi sa 4G
                        Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                        11.04. 0:12 #2
                        Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• legenda
                          CBC Senator XXL
                          • 28.03.2009
                          • 1345
                          • Beograd

Moze li neko nesto da mi kaze o Samsungu B7330 omnia pro...

Comment

• BOOST
                            Founder - Admin od Začetka
                            • 29.09.2004
                            • 8726
                            • Gislaved//Sweden
                            • SAAB 9000 AERO R; SA

Sta znam, za moje potrebe sam jos uvek odan Xpeia X1.
                            Kosowski otkljucan i sa Sandbergovim 3D TouchFlow romom gde je izbacena panela i sve nepotrebno, super dobar tweak, odradjen do kraja, cesto pozelim da mi PCi rade u realtime kao ovo

Ciljam X10, al mi tesko da se odvojim od X1, mada je Aleksa vec bacio oko na njega a zena ukrsta prste i vristi, bezi djavole
                            Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
                            move your mind

Comment

• Chubbs
                              Everybody lies
                              • 29.01.2006
                              • 5807
                              • Novi Sad
                              • Audi A6 1.8T

Sad će da se jave ovi sa 4G
                              samo da dodje

Comment

• uglavnom.bezopasni
                                - 42 -
                                • 03.02.2005
                                • 2235
                                • Novi Sad

http://www.rtl.hr/video-blamaza-na-pred ... anak-19269
                                Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                                11.04. 0:12 #2
                                Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

Working...
                                X