pomoc u odabiru mobilnog telefona....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Gile_GTI
    CBC Veteran
    • 15.02.2009
    • 107
    • Beograd-Karaburma

pomoc u odabiru mobilnog telefona....

zanima me da li neko zna nesto o kavalitetu, manama i prednostima mobilnog telefona LG KF900 Prada..... i ako neko zna neki slican telefon http://www.mobilnisvet.com/mobilni-slik ... -Prada/25/ HVALA
  • Kljucko
    CBC Član
    • 19.08.2007
    • 51
    • Pirot,Nis
    • Rover 75 2.5 v6 190+

Re: pomoc u odabiru mobilnog telefona....

Imao sam prvi model prade.tj ,model bez tastature i sa kamerom od 2mpx,mogu da kazem da je jako skup telefon i da za te pare moze mnogo bolji da se kupi.Moj sam prodao posle dva meseca zbog problema sa kucanjem sms-a(baj je meni bilo tesko da se prilagodim)Posto vidim da je to isti telefon, samo dodata tastatura i bolja kamera.mislim da je i kod njega kvalitet izrade na zavidnom nivou,kamera je odlicna,mp3 na zvucniku se slabije cuje,ali mislim da je to problem kod vecine lg-a.

Cenovnik i specifikacija za mobilni telefon LG KU990 Viewty. Cene mobilnih LG u radnjama Beograd Srbija.

ovaj lg ima skoro sve isto,tj bez tastature,a kosta duplo manje

Comment

• Dzoni_mkv
      CBC Senator XXL
      • 29.04.2007
      • 875
      • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Pazi, dati 350 i kusur evra za telefon koji nije smartphone (koliko znam) koji ima uzasan ekran po specifikaciji (i na fotografijama se vidi) je cista ludost. Aman 21. vek je. Ajde da kosta 100-150 eur pa da razumem, ali te pare za dumb phone NIKAKO. Imas mnogo boljih telefona za taj novac.
      Ja cu biti pristrasan pa ti preporuciti iPhone jer za taj novac mozes bez problema da nadjes 3G dok je 3GS malo skuplji. Ako ti se ne svidja to, imas HTC modela sa Windows mobile ili Andoridom (Tatoo ili Magic) a tek Nokia sa Symbianom da ne pricamo (Memo u N900 druga cenovna kategorija). Ako ne trazis strogo nov telefon vec moze da prodje i malo koriscen onda ti se otara citav niz dobrih telefona.
      E jedino ako dobijas ovaj fenseraj o nekoj smesnoj ceni pa da razumem. Mislim, ok je to ima u principu sve osim GPS-a (po meni velika mana) displej koji nije bas najbolji (istina jeste kapacitativni) ali opet telefon ima mogucnosti koje mu je fabrika dala. Ako ti nesto dodatno treba jednostavno ne moze i kraj. Licno, mislim da je to previse para.
      You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• Gile_GTI
        CBC Veteran
        • 15.02.2009
        • 107
        • Beograd-Karaburma

aha.... drugarica hoce ovaj tel. njoj je to lepo...jedino sto je zanima da li ima nekih problema i da li se kvare.... mada ja sam cuo da je LG super.....

Comment

• mistermobil
          CBC Senator XXL
          • 09.11.2008
          • 469
          • pecinci

taj LG nije pametna investicija za taj novac.za te pare moze da se uzme mnogo bolji telefon,kako su vec ljudi ovde vec naveli.ekran je kao i kod prve prade jako osetljiv na vlagu i udarce.licno ne preporucujem,ali to je vas slobodan izbor.
          Ko leti,vrijedi
          Ko vrijedi,leti
          Ko ne leti,ne vrijedi..
          (Grunf,TNT..)

Comment

• Eon
            Moderator
            • 10.03.2005
            • 4225
            • Beograd-NBG-44
            • Superb 2.0 4x4 DSG

Da dodam da je u jednoj firmi crklo svih 5 LG telefona u roku od 2 nedelje od početka korišćenja.
            Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
            Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• wuchkica
              CBC Senator XXL
              • 18.04.2008
              • 709
              • Bgd-Cerak
              • Metla :)

[quote="Kljucko"]jako skup telefon i da za te pare moze mnogo bolji da se kupi./quote]

Pritom ima bagove.."restartuje" se sam od sebe (posvetli ekran i onda se pali kao kad bi ga ugasio i upalio)..kamera od 5mp daje slike kao 3.2 mg..mislim da bi ti to bilo dovoljno
              Pre nego sto pustis jezik u pogon proveri da li ti je mozak ukljucen!

Comment

• FYB
                CBC Član
                • 05.01.2010
                • 23
                • zrenjanin

moje misljenje sonnyericson W910 je savrsena kombinacija kvaliteta/lepote/korisnog/zabavnog

Comment

• Gile_GTI
                  CBC Veteran
                  • 15.02.2009
                  • 107
                  • Beograd-Karaburma

hvala vam puno na korisnim informacijama.... sad je u opciji nokia.... nokia e 71 ili nokia 5530....

Comment

• JAPANX
                    CBC Senator XXL
                    • 10.08.2006
                    • 2159
                    • Beograd

samo nokia..

Comment

• legenda
                      CBC Senator XXL
                      • 28.03.2009
                      • 1345
                      • Beograd

Ne znam da li postoji neki proizvodjac mobilnih telefona a da ga nisam imao...i ubedljivo je najbolja nokia-mercedes medju mobilnim telefonima...n97 i uzivaj(ili neka druga,ali iskljucivo nokia)

Comment

• wuchkica
                        CBC Senator XXL
                        • 18.04.2008
                        • 709
                        • Bgd-Cerak

Maaaa ta nokija je kod mene bila 3 nedelje, stara oko 3 meseca tad i ubila je isto od bagova.... Maadaaa ja bi rekla da kod Nokie mnogo zavisi od serije. Ja imam službeni Nokia 7610 supernova i nema probleme, dok u firmi ima još 10 i svi muke muče sa njim...tako da..

Comment

• BRABUS
                          CBC Senator XXL
                          • 15.10.2004
                          • 2399
                          • London

Uzmi Blackberry i zaboravices da postoje drugi telefoni

Comment

• legenda
                            CBC Senator XXL
                            • 28.03.2009
                            • 1345
                            • Beograd

@wuchkica Pa u svakom zitu ima i kukolja(sto bi rekao nas narod)...meni je bagovao svaki samsung,pogotovo je imao problema sa sms-om...lg slicno kao i samsung...siemens ubedljivo najgori(po mom misljenju)...jos uvek imam nokiu 3510 sa 760h razgovora i fabrickom baterijom koja drzi 3dana...nokia 5610d 1.5g.stara 350h razgovora nikakvih problema,sem sto mi je dzojstik levo desno pukao...n97 nikad ali nikad nije zabagovao

Comment

• wuchkica
                              CBC Senator XXL
                              • 18.04.2008
                              • 709
                              • Bgd-Cerak

Ja sa samsugom nisam imala problem, imala 3. Nokia 7373 sa ko zna koliko sati razgovora idalje je ok, al baretija traje 1 dan..doduše mnogo je i koristim
                              Sony Ericsson K700i idalje fenomenalno radi posle sigurno 5 godina i 500 padova..

Comment

Working...
                              X