koliko juri kadet

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • legenda
    CBC Senator XXL
    • 28.03.2009
    • 1345
    • Beograd

Re: koliko juri kadet

Na mom 1.4i od 60 ks 2500rpm-80km/h,na oko 3100-3200rpm- 100km/h...4000rpm oko 130km/h...5200rpm-162km/h...sat laze 8km/h uporedjeno sa pandurskim radarom(u plus)...menjac ima 4-brzine...gume 185/60 r14 a fabricka preporuka je 155/80r13...prema tabeli sa 14-com sat laze 1km/h u plusu...tako da 160km/h pri 4000rpm nije logicno...vozio sam ja i zastavu 101 1.1 koja ide trecom 150 po cajgeru...

Comment

• somi_kac
      CBC Senator XXL
      • 03.04.2009
      • 796
      • Kać

Originally posted by ada
      @somi_kac
      da ti slikam kako 128 ide u prvoj od 60-80 a u 4 okrene dva kruga oko sebe!!!
      Slikaj ako uspes. Ja znam sta moze moj auto, i ne bih sigurno sliku kacio da impresioniram nekog, vec da vam dokazem da sam stvarno uspeo nesto.
      Kazem vam, posledica prenosnog odnosa diferencijala, aerodinamike i lakoce. Ko nije nikada imao Suzu, nema pojma o cemu pricam.
      Kada smo se vracali sa Rudara prosle godine, nas troje u kolima, i posle naplatne navucemo 160 i nesto. Pomislim: "Dobro, dosta je", kad vidim polako me prestize Kadett 1.3S sa njih cetvoro u kolima!
      OPEL Astra 1.6i
      OPEL Kadett 1.6
      ŠKODA Favorit

Comment

• Marcus
        CBC Senator XXL
        • 19.10.2007
        • 631
        • Novi Beograd - B62

Ljudi, ja vas stvarno ne razumem... vozio sam taj 1.6i 4 pune godine, i bio je u odlicnom stanju... Sto kaze Dora, bajke su na drugom spratu...

Cajger laze, eeeeeeeeejjjj, jel to toliko tesko da razumete... Sta god pisalo na brzinomeru, garantujem da ni jedan 1.6i ne moze da ide preko realnih 170kmh... Ti Somi imas 1.6 motor, al koliko se secam sa karburatorom.. Ta verzija bi trebala da ima 92ks, a to je koliko toliko druga prica... Ovaj 1.6i oko koga se i povela prica ima 75ks ( a i to je diskutabilno za auto star 20-25 godina )

I bez obzira na sve komentare, jedan posebno izdvajam jer je decko na "slikovit" nacin objasnio ono sto nekoliko nas pokusava recima..

Originally posted by Kanarinac
        I na busu pishe raifaisen, al kad udjesh nema para...

Comment

• Cherokee_NS
          CBC Senator XXL
          • 08.02.2009
          • 802
          • Novi Sad

He, imao ortak Ladu Samaru, valjda od 1300 kubika, jednom smo je vozili 180 a fabricki maksimalna deklarisana brzina 150
          Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• legenda
            CBC Senator XXL
            • 28.03.2009
            • 1345
            • Beograd

http://www.youtube.com/watch?v=KMAhy5Oe ... re=related
            Somi jesi ti na ovako nesto mislio...mislis da je realno

Comment

• Marcus
              CBC Senator XXL
              • 19.10.2007
              • 631
              • Novi Beograd - B62

210kmh

Svasta cu videti

Btw, mislim da ovaj klip moze slobodno da se nadje u ovoj temi

Comment

• alexa05
                CBC Senator XXL
                • 23.07.2006
                • 1769
                • Smederevo
                • Opel Vectra B 2.0DI 16v

carfolio

Po njima moja fotografija odozgo je to su i oni napisali.

PS Zaboravih da kazem da je "suza" koju sam vozio bila '90 godiste al ne lezi vraze godine joj ne smetase da leti
                EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• Marcus
                  CBC Senator XXL
                  • 19.10.2007
                  • 631
                  • Novi Beograd - B62

Alexa, ok... Mozda nekada... kad je bio nov... a i tad je cajger lagao... Sad? Jaaaako tesko... Ako si gledao top gear, ima jedna epizoda gde gledaju na starijim sportskim automobilima koliko su konja godinama izgubili... Pa ono se meri sa nekoliko desetina konja, 50-60... Kadet od 75ks sigurno danas nema toliko...

Klip koji je legenda postavio bas moze da sluzi za primer... Jad i beda od 1.4 motora, a oni nagurali 210kmh... I sad ja treba da poverujem u to jer je to brzinomer pokazao? Pa i na tarabi...

Comment

• Cherokee_NS
                    CBC Senator XXL
                    • 08.02.2009
                    • 802
                    • Novi Sad

Vi se mlatite ovde sa kilometrima.... Alo jel ovo pijaca ili sta?

Imao sam ja Stojadina koji je isao 185 ...

Ali ako vec ocete da se frljate sa kmh, uzmite lepo navigacije, pa merite njime brzinu I onda dajte screenshotove vamo...
                    Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• somi_kac
                      CBC Senator XXL
                      • 03.04.2009
                      • 796
                      • Kać

Licno sam bio u Asconi sa jos cetvoro koja je isla 180km/h niz most "Slobode" uporedo sa E36 M3, tako da je brzina merena na dva cajgera! Jeste da je nizbrdo, ali nema veze. Moj auto na 120 ide u 5-oj na istom obrtnom momentu od 3000 sa 8v kao Megan Coach sa 16v!!! Mozda kazaljka laze, al' obrtaljka ne moze! Kada su me uhvatili kod suzenja kod Batajnice cajger je bio tacno na 140, a radar pokazao 141. Sreca pa drugi pandur, u autu nije dobro razumeo ovog za aparatom, pa mislio da je bilo 114, pa sam ga razumno castio!

Originally posted by Marcus
                      Ti Somi imas 1.6 motor, al koliko se secam sa karburatorom.. Ta verzija bi trebala da ima 92ks, a to je koliko toliko druga prica...
                      Moj je jednogrli karburator pa imam 75ks, a sa dvogrlim je 90ks!

Originally posted by legenda
                      http://www.youtube.com/watch?v=KMAhy5OeJJo&feature=related
                      Somi jesi ti na ovako nesto mislio...mislis da je realno
                      Ne znam ljude, samo se sluzim dokaznim materijalom od onih koje licno poznajem.
                      OPEL Astra 1.6i
                      OPEL Kadett 1.6
                      ŠKODA Favorit

Comment

• Chubbs
                        Everybody lies
                        • 29.01.2006
                        • 5807
                        • Novi Sad
                        • Audi A6 1.8T

dokazni materijal je snimak sata i navigacije. vozio sam i ja punto na auto putu 160 pa me presetac nije ni konstatovao. posle sam po navigaciji video da je to oko 135...
                        You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                        Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                        Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• KadetSuza
                          CBC Član
                          • 07.03.2010
                          • 36
                          • Leskovac

Ljudi ako ce vam biti lakse vozio sam i Kiu pro sid 1.6 16w sa 115ks dizel 2009 god,nova glanc sa predjenih 15000km.Njoj u prospektu pise da joj je maksimalna brzina valjda bese oko 180km\h vali licno smo je ja i drug vozili autoputem u maximum i na satu je pokazala i usla u 230 km\h.

Comment

• M-power
                            Moderator
                            • 10.01.2005
                            • 10060
                            • Bg; Banovo Brdo
                            • CorsaC, astra H,

Ljudi, vec je diskutovano na ovu temu i sta sada ja treba opet da idem sa fotoaparatom i dokazujem vam koliko vas auto moze da ide i ako ga nikad nisam video jel ne mora da ga gledam.
                            Link iz stare teme sa istom diskusiom "nasi cudesni kadeti."

Tako da sad je dosta tako da ako nekoga zanima koliko ide njegov kadet neka mi da podatke o motoru na pp i besplatno cu mu reci koliko ide sa omaskom do 3km/h da ne mora da trosi benzin. Tako da svaka dalja ne argumentovana prica povlaci sa sobom odredjene sankcije.
                            To date there has never been a faster car built for the public road and,
                            it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• KadetSuza
                              CBC Član
                              • 07.03.2010
                              • 36
                              • Leskovac

Pitanje za M-power...Koliko moze da razvije-ide Kadett Suza (C16LZ) 1.6i monopoint 55kw-75ks sa 5-stepenim menjacem?

Comment

• M-power
                                Moderator
                                • 10.01.2005
                                • 10060
                                • Bg; Banovo Brdo
                                • CorsaC, astra H,

170-175km/h
                                To date there has never been a faster car built for the public road and,
                                it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

Working...
                                X