You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Sad baš nešto gledam koji menjač ide na Kadeta i vidim da je F117. Na 3000rpm ide mah jedan i dalje ubrzava. Pasuje na Mikru šraf na šraf, eto me na leto u Vrbasu da obaram rekorde.
Ovde sad postoji i jedna ogromna zackoljica.Ako je kadet 1.6i to je onda mali blok i taj prdavac garantujem nevidi ni 170 ALI ako je kadet 1.6s koji ima tzv "veliki blok" koji moze da se ocas posla razbusi na 2.0 i + da postane turbo to je onda ozbiljna zavrzlama. Pise u svim dokumentima 1.6 ali...
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Ovde sad postoji i jedna ogromna zackoljica.Ako je kadet 1.6i to je onda mali blok i taj prdavac garantujem nevidi ni 170 ALI ako je kadet 1.6s koji ima tzv "veliki blok" koji moze da se ocas posla razbusi na 2.0 i + da postane turbo to je onda ozbiljna zavrzlama. Pise u svim dokumentima 1.6 ali...
cekaj bre ti si ranjen i sta se javljas sad koj moj.
elem, sta cemo sa tim sto ja na 5400 imam blokadu i ne mogu da prebacim 180km/h ? ajde neka mi to neko objasni, sta ja sad da radim a teo bi da idem 220? znaci ja dodjiem na 5400 i tu trtrtrtr a somi_kac me prelazi sa pola litre manje i pola konja manje... uh...
Comment