Pa twinsparkboxer ne valja!
Vidis da ne moze da mu se usteluje strana!
Jaaaaoooo...
Izvinjavam se, na boxer sam mislio. Uhvatili ste me da pisem u 3 ujutro a vozio sam pre toga 300km, ceo dan za volanom po ovom sranje vremenu.
Sto se tice twinsparka, ima one dve viska bregaste, svecice i jos neke delove koji nisu u vinklu, ali nema veze. Svako vozi, voli i odrzava ono sto mu je po volji.
Šomi, reci ženi da ti zabrani da pišeš oko 3 ujutro, to ti je kritičan period, opet ćeš zaraditi 327 smajlija a ako tako nastaviš neće biti dobro jer će nestati smajlija i drugi kojima isto tak otreba ju će se buniti sa razlogom.
Kad twinsparku skloniš dve bregaste viška, dobiješ šta? kad muvi otkineš sve četiri noge postane šta? Gluuvaaaa....
A sad realno iz iskustva a ne cuo sam, rekli su mi, kosija ima itd.... Alfini motori bilo boxer ili twinspark su kad se odrzavaju propisno nepoderiva chuda a za razliku od ostalih a da nekazem ovih sa munjama prija im da se voze zustro, da se vrte i navikli su na to
Dve bregaste za prigusivanje rada motora i varijatori faze. Dva seta svecica koji se menjaju u odnosu zamena 1:2 sa obicnim motorima, a odnos cena 12:1! Sve to da bi se u 21. veku dobio motor koji jace vuce na vecim obrtajima sa 2.0 motorom i 155 konja!
Daj ljudi, gomila sranja!!!
Somi, molim te da se uzdržiš od učestvovanja u temama gde se pominje Alfa. Imaš koliko hoćeš tema gde se o Opel-u priča, tamo kometrariši koliko hoćeš i šta hoćeš i ne smetaš, barem ne meni. U Alfine motore se očigledno ne razumeš, a u svakoj temi gde se Alfa spominje ti imaš neki komentar.
Želiš je, a nemaš muda da je voziš i onda prestani sebe i druge da ubeđuješ kako je to "gomila sranja".
Ja lepo probam da ga upozorim ali ne vredi, ajd sad meni a jeftinijom ulaznicom da objasniš kako to rade i koje su to bregaste što prigušuju motor a pri tome ima 150 konja? A varijator faze je šta? pomera sa 220V na 380V?
Dve bregaste za prigusivanje rada motora i varijatori faze. Dva seta svecica koji se menjaju u odnosu zamena 1:2 sa obicnim motorima, a odnos cena 12:1! Sve to da bi se u 21. veku dobio motor koji jace vuce na vecim obrtajima sa 2.0 motorom i 155 konja!
Daj ljudi, gomila sranja!!!
We have a winner !!! Ako ti je Alfa sranje,onda je vise ne uzimaj u usta
Alfa mi lici na sponzorusu...svi bi voleli da je njihova ali niko nece da je finansira...156-tica je auto koji mi nekako najbolje lezi,ali kada sam sabrao cifre za trap kod Ema(jeftiniji 21.000,a skuplji 40.000)tesim se da je njesra i da mi ne treba
Comment