samo da me neko necuje ali mi deluje da su franjo i comi braca
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Alfa mi lici na sponzorusu...svi bi voleli da je njihova ali niko nece da je finansira...156-tica je auto koji mi nekako najbolje lezi,ali kada sam sabrao cifre za trap kod Ema(jeftiniji 21.000,a skuplji 40.000)tesim se da je njesra i da mi ne treba
Alfa je kao klasican film. Da kriticari se dive, a da obican covek izadje posle 3 minuta i baci pare na ulaznicu.
Davno su prosle '70 kada je Alfa bila luksuzan auto, sada je samo prosek ili ispodprosek koji ima istu cenu odrzavanja kao jedan BMW.
Vidim ja da ce ovo ici kao ono za brzinu Kadett-a. Cim se stavi do znanja da je menjac i prenosni odnos diferencijala zasluzan za brzinu jer niko nije pominjao ubrzanje, samo maksimalnu brzinu, tema ce biti zakljucana da ne "preraste u svadju", ili ce opet ispasti da se salite!
..
Sto se tice twinsparka, ima one dve viska bregaste, svecice i jos neke delove koji nisu u vinklu, ali nema veze. Svako vozi, voli i odrzava ono sto mu je po volji.
Zamisli koliko tek V6 ima viskova! Cemu sve to sluzi, a uz to i ne radi?!
Ćomi, neće ispasti da se šalimo jer se mi stvarno šalimo, nalupao si se opet najstrašnije i pokazao elementarno neznanje prema motoru koga pljuckaš a uporan si do komendije. zato je tema ovde prebačena gde jeste mesto komendiji, wastegate...
Opetse izlupavaš, Alfa nikad nije bila luksuzan auto već sportski, to što ti mešaš lep dizajn sa luksuzom nije niko kriva ako oni prave kante ili kocke U poslednje vreme od kad je pod Fiatom možda ima i tendenciju da neki model bude luksuzan oni najveći ali ovi manji su normalni auti, opet lepi i pokušaj sportskog, hibrid ali idalje idu sasvim lepo i lepo izgledaju
@Kilson
Da pogodim, ima 4 bregaste viška i varijete, pardom varijator faze, pošto znam da voziš takav motor sigurno ti se svaki put digne kosa na glavi kad se ušteka varijator faze
@SRi
Ajde jednom iznesi odštetni zahtev da isplatim štetu i da ne kukaš doveka i da ne trune u tebi
Zaboravih da dodam, ta što si trpeo zbog nje ima samo dve bregaste viška i nema varijete...
Ma, ne radi se Kilsone o tome, nego izlislis da je bolje plivati rekom, nego ici mostom. I ko na****? Onaj koji odrzava taj auto!
Imas Fordov Duratec koji daje bolje rezultate a neuporedivo je jednostavniji motor! To je samo jedan u nizu...
Ma, ne radi se Kilsone o tome, nego izlislis da je bolje plivati rekom, nego ici mostom. I ko na****? Onaj koji odrzava taj auto!
Imas Fordov Duratec koji daje bolje rezultate a neuporedivo je jednostavniji motor! To je samo jedan u nizu...
Zamisli, ovi Alfini strucnjaci stavili 6 bobina u V6, kao da ne moze da radi sa jednom!? Pa gde je tu ekonomija???? Sva sreca pa moj model ima jedan protokomer i nema VN kablove............
Samo se rasipaju sa delovima! Sve bi ja njih u Ford da se edukuju malo!
Comment