JTD su odlicni motori, ali ona standardna verzija od 8v i 115ks.
somi u elementu
Collapse
X
-
Re: Kupovina Alfe 147. Dilema.
Vas je problem sto vozite i odrzavate dizele, moj nije. Da je samo EGR i protokomer, bilo bi super, gde su dizne, turbina i pumpa, plus sklop motora! Zato sam ja striktno protiv njih, jer sa nasim gorivom i nasim cenama ne mogu uvek i pored sva truda da izadju na dobro.
Elem, nisam rekao da motor ne valja, a i Milorad je pogresno postavio pitanje. Rekao sam da je najekonomicniji taj od 115ks, zato sto ima odlican balans potrosnje i preformansi. Onaj od 80 konja na otvorenom putu je smesan u odnosu na taj od 115.
Elem, ako za Alfu treba da se glasa, ja sam za JTD mnogo pre Twinspark-a ili Boxer-a!OPEL Astra 1.6i
OPEL Kadett 1.6
ŠKODA Favorit
Comment
-
-
Originally posted by somi_kacVas je problem sto vozite i odrzavate dizele, moj nije. Da je samo EGR i protokomer, bilo bi super, gde su dizne, turbina i pumpa, plus sklop motora! Zato sam ja striktno protiv njih, jer sa nasim gorivom i nasim cenama ne mogu uvek i pored sva truda da izadju na dobro.
Elem, nisam rekao da motor ne valja, a i Milorad je pogresno postavio pitanje. Rekao sam da je najekonomicniji taj od 115ks, zato sto ima odlican balans potrosnje i preformansi. Onaj od 80 konja na otvorenom putu je smesan u odnosu na taj od 115.
Elem, ako za Alfu treba da se glasa, ja sam za JTD mnogo pre Twinspark-a ili Boxer-a!
Comment
-
-
To stvarno nisam znao
Comment
-
-
Stavi naocari!
Nista novo, ni od druga nam Somija a ni od mnogih drugih... Sve znaju al 'u stvari, ipak, eto nisu znali...
c c c...
sta ces, stignu godine pa se eto malo pomesaju stvari....
A ja bih sad bas voleo da budem prosvetljen i da mi neko objasni sto je taj boxer toliko g*vance?
I zasto su, fala svevisnjem, odustali od te necastive konstrukcije, tog poganog izbljuvka sotoninih bedara?Transaxle u krvi...
"ne mozu oni da nam oduzmu kol'ko mi moz' da namocamo..." - Pretty Diana
Comment
-
-
Originally posted by DoraJa ne verujem šta moje oči vide
Sto se tice twinspark-a, realno, taj motor je nemoguce ustelovati da radi besprekorno. Uvek postoji odstupanje jedne strane.OPEL Astra 1.6i
OPEL Kadett 1.6
ŠKODA Favorit
Comment
-
Comment