danas narucio moj , izasao me 220 $ sa posiljkom , posto sam ga uzeo preko interneta iz druge drzave , nece ga meni kuci poslati nego moram ici preko dilera , tako da sam pitao lokalnu prodavnicu oruzija ,dali mogu ici preko njih , kazu nema problema 50 $ za papire da urade tu je uracunato i cekiranje kod F.B.I. do petka bih trebao stici , znaci total je 270 $ u tih 270 $ je uracunato i 10 $ to su mi naplatili kao da nadju najbolji , imaju ih ko zna koliko i za 10 $ ekstra biraju , sve dosad slike sto sam video stvarno su u odlicnom stanju .
stigao je danas ali ga jos nisam mogao dobiti jer su morali uraditi papire i kada su zvali F.B.I. nisu dobili neki broj ,tako da moram cekati do subote , pistolj je ,mogu reci u odlicnom stanju ,izgleda kao da nikada nije pucao , bio je sav natopljen mascu , ali nema nigde ogrebotina iznutra ni izvana i svi se brojevi poklapaju , izgleda da se isplatilo platiti 10 $ ekstra
da jos nesto dodam , posto sam juce video ovaj moj i video sam dosta slika po netu , ovaj koi sam ja uzeo ima kocnicu a sve sto sam video na netu po slikama nema nijedan , negde sam procitao da je to nadogradjeno samo da bi se prodavao u usa , dali to znaci da TT nikada nie imao kocnice ?
ako mislis na snalu sa strane to je za rasklapanje , mada ne bi ne iznenadilo da su naknadno montirali kocnicu kao na recimo m 70 (7.65) isto su trazili i za cz 99 iako ima tri sigurnosne integrisane mere (blentavi amerikanci)
prva, druga,kuplung,treća- ruski ti je menjač sila...
i evo ga napokon ,uzelo malo vremena sa se sva mast skine , ovo je prvi pistolj koji sam do sada rasklapao i da se moze u toliko selova rastaviti bez da se vade pinovi , sto se tice kocnice , nadograsjena je kocnica i moze se videti na metalu da je naknadno busena rupa kada je udarni cekic ili kako se vec zove zategnut jednostavno se moze zakociti tako da nemozes povuci obarac
mislim da je za to "poboljsanje" zasluzna firma "charles daly" koja je do 2005. prodavala zastavine proizvode u usa( izvor zavod crvena zastava),
posle su presli na mnogo renomiraniji "remington"...
prva, druga,kuplung,treća- ruski ti je menjač sila...
Comment