Presretaci na dva tocka
Collapse
X
-
Re: Presretaci na dva tocka
Mislis da nam stvarno trebaju!?
Pa ovi moji u SD-u ne znaju ni 4-tockase da voze a kamoli ove na 2 tocka. E bas da mi je videti da budu max iskorisceni na ovim nasim dzadama.
Kod mene od 10 vozila 4 ispravna zato sto nema para, zbog krize itd. Ta vozila kod mene (vidi sliku) sluze da pomognu narodu, ali ona nisu bitna jel da. Samo ono sto donosi novac je priroitet?
PS Minimalna investicija? 100x13kEX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)
SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA
Comment
-
-
ako su u civilu, ne mogu da zaustavljaju. sto znaci, ostaju im kamere, vozikanje po gradu, snimanje prekrsaja i slanje cestitki na kucnu adresu. uniformisani, sa rotacijama na skuterima su po novom sadu i do sada iskakali iz zasede...You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Možda imaju uniformu kao full monty. U jednom potezu skidaju moto odeću i ispod uniformisan policajac...Ali nezgodno je ako ispod zaborave da navuku uniformu!
Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
U cemu je problem sa linkom koji sam postavio u vezi presretaca i kadrova koji su u toj prici?
Zasto je obrisano?EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
Comment
-
-
Razumem da si revoltiran, ali kakve veze ima taj link i tekst u njemu sa temom? hocemo li reklamirati tabloide kao relevantne izvore informacija? i to na ovom forumu?You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Comment
-
-
Kupili su 10ak GSXR-ova. Ostali su V strom i neki skuteri.
Preko zime ih voziti nece sigurno, a upotrebljivost im je jako ogranicena. Po gradu u guzvi nemaju sta da traze, dakle ostaje auto-put. Druga stvar je shto ce da se ukake na R-u onako pogrbljeni u smeni po vrucini u full opremi. ******stina
Comment
-
-
Originally posted by KanarinacPreko zime ih voziti nece sigurno, a upotrebljivost im je jako ogranicena. Po gradu u guzvi nemaju sta da traze, dakle ostaje auto-put.
Vozikanje, neko jurca, neoprezno menja trake, "nasilnicka voznja" ... malo ga prati sto na motoru nikako ne moze biti problem, snimanje i cestitka na adresu.work in progress
Comment
-
-
OK Chubrilo, revoltiran je preblago receno.
EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
Comment
-
-
zato sam ja tu da gasim vatruYou know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Comment
-
-
Originally posted by UzelacOriginally posted by KanarinacPreko zime ih voziti nece sigurno, a upotrebljivost im je jako ogranicena. Po gradu u guzvi nemaju sta da traze, dakle ostaje auto-put.
Vozikanje, neko jurca, neoprezno menja trake, "nasilnicka voznja" ... malo ga prati sto na motoru nikako ne moze biti problem, snimanje i cestitka na adresu.
Comment
-
-
Ma bre, dobice skutere ko u Novom Sadu sto je fora, kakve bre motore od 1000cc kubika
Comment
-
Comment