a u medjuvremenu, negde u Srbiji...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Chubbs
      Everybody lies
      • 29.01.2006
      • 5807
      • Novi Sad
      • Audi A6 1.8T

Na samo 20 metara ispred Policijske stanice u Majdanpeku, građani su primetili neobičnu stabljiku.

U travnjaku, među ružama, nalazi se stabljika nalik na marihuanu. Iako je gajenje ove biljke zakonom zabranjeno, niko od pripadnika Policijske stanice Majdanpek nije preduzeo ništa za njeno uklanjanje.

Čudno je i to, da ni radnici Javnog komunalnog preduzeća za puteve i građevinsko zemljište koji održavaju travnate površine, ovu stabljiku nisu primetili.

Zvaničan komentar, nadležnih institucija, iako se stabljika marihuane nalazi u centru grada, tačnije u gradskom parku, zasad nismo dobili.
      Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.

Comment

• Chubbs
        Everybody lies
        • 29.01.2006
        • 5807
        • Novi Sad
        • Audi A6 1.8T

Život u zgradama s puno stanara ponekad može biti veoma neugodan. O zajedničkim prostorima stanari često ne vode dovoljno računa, a često ih i aktivno prljaju i uništavaju

SRBIJA - Život u zgradama s puno stanara ponekad može biti veoma neugodan. O zajedničkim prostorima stanari često ne vode dovoljno računa, a često ih i aktivno prljaju i uništavaju.
        Na Internetu se pojavila fotografija sa neobičnim saopštenjem kojim se stanari jedne zgrade u Srbiji obaveštavaju da je komunalna policija uzela uzorke pljuvačke iz lifta i hodnika i da će tokom narednih nedelja uzeti uzorke i od stanara kako bi se utvrdilo ko pljuvanjem prlja zgradu.

Comment

• rekordan
          CBC Član
          • 31.05.2009
          • 99
          • Nis

E voleo bih da vidim epilog ove teme. Kako ce to da uzmu uzorak od svih stanara.

Komunalna policija je , sama po sebi, osnovana kao 'evropsko dostignuce', a i da bi se zaposlili partijski kadrovi,a svoje ingerencije ni sami ne znaju.

Posebno mi se svidja ono rukom dopisano. I on bi morao da da uzorak.
          Kada bi se mi manje plašili ne bi nas, tako bolno,"jašili" !!!

Comment

• tomamega
            CBC Senator XXL
            • 19.03.2009
            • 715
            • Beograd / Crna burma, prim. prev.
            • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

Sjajno. Mislim, mi kao drustvo tonemo toliko duboko, van mojih spoznajnih mogucnosti. Otkrivanje pljuvaca po zgradi, strashno...

Comment

• Chubbs
              Everybody lies
              • 29.01.2006
              • 5807
              • Novi Sad
              • Audi A6 1.8T

Svesni ste da je u pitanju dovitljivost predsednika kucnog saveta ili nekog od stanara?

Comment

• Chubbs
                Everybody lies
                • 29.01.2006
                • 5807
                • Novi Sad
                • Audi A6 1.8T

ali nije sve tako crno, uvek moze da popije red bull koji daje krila...

Comment

• chobo13
                  CBC Senator XXL
                  • 01.05.2009
                  • 1274
                  • pozega,srbija
                  • AUDI,VW

bili su uvidjajni koliko toliko,spustili sa ga na kamicak
                  sad ce mu i trebati krila....

Comment

• Chubbs
                    Everybody lies
                    • 29.01.2006
                    • 5807
                    • Novi Sad
                    • Audi A6 1.8T

Još uvek nepoznatog lopova prošle nedelje snimila je kamera dok je krao sva bicikla iz jednog ulaza na Detelinari.

Kako za 021 kaže Novosađanka L.C, lopov je ukrao njen i bicikl njene prijateljice kao "utešnu nagradu" nakon neuspelog obijanja stana.

"U zgradi postoji interfon i vrata su bila zaključana, ali on je ipak ušao. Kako sam čula, najpre je pokušao da obije jedan stan na drugom spratu, a kako mu to nije pošlo za rukom, odlučio je da ukrade moj i bicikl koji je tu ostavila moja prijateljica", kaže ona.

Na snimku, koji možete pogledati na Novosadskom informativnom portalu, može se videti i kako komšije pridržavaju vrata da bi lakše izašao iz zgrade. Oštećena navodi da su ljudi bili zbunjeni i ne krivi ih što su propustili lopova. "Tako valjda izgubljeni, nisu ni pretpostavljali da bicikli nisu njegovi, pa su mu čak i pridržali vrata", navodi ova Novosađanka.

Krađa bicikala masovna je pojava u Novom Sadu. Bicikle uglavnom kradu zavisnici, koji za male pare prodaju dvotočkaše trećim licima. Oni bicikle zatim prefarbavaju i pronalaze kupce, kojih, zbog pristupačne cene, uvek ima na pretek.

Comment

• Chubbs
                      Everybody lies
                      • 29.01.2006
                      • 5807
                      • Novi Sad
                      • Audi A6 1.8T

Otvorena prodavnica H&M: Tuča zbog majice od 500 dinara!

Samo prvih 300 imalo je sreću da dobije poklon vaučer. Obezbeđenje je imalo pune ruke posla i jedva su umirivali narod. Čim su se vrta otvorila nastao je pravi stanpedo.

BEOGRAD - Ljudi jedva izvukli žive glave.
                      Nekoliko hiljada Beograđana jutros je došlo pred Delta siti i čekalo da se otvori prva prodavnica poznatog švedskog brenda H&M. Iako je otvaranje bilo zakazano u 11 časova, građani su već u pet sati stigli pred tržni centar zbog dobijanja vaučera od 1.500 dinara.

Samo prvih 300 imalo je sreću da dobije poklon vaučer. Obezbeđenje je imalo pune ruke posla i jedva su umirivali narod. Čim su se vrta otvorila nastao je pravi stanpedo.

Tuča je izbila zbog majica od 500 dinara na sniženju.

"Kupila sam prelepu majici samo za 499 dinara. Ona je bila snižena 20 odsto i stvarno je cena odlična", kaže Isidora Đefari (17). Druga devojaka kaže da je uspela da kupi majicu, ali da je gledala dok su se neki za istu potukli.

- Ovo je bre sramota, uhvatiš se za neku sniženu stvar, a onda neko dođe i to ti otme. Videla sam dve žene kako udaraju jedna drugu iz sve snage. Ma strašno - kaže naša sagovornica.

Comment

• Viper
                        CBC Senator XXL
                        • 25.11.2004
                        • 700
                        • Kać

Bolesnici.
                        I DONT NEED SEX
                        goverment fucks me every day!

Comment

• mupe
                          CBC Senator XXL
                          • 05.10.2006
                          • 822
                          • bg
                          • Laguna 3 GT 2.0T 205

Totalni. A oduševljava me i novinarska pismenost. StaNpedo.

Comment

• expendable
                            CBC Senator XXL
                            • 04.11.2009
                            • 3662
                            • Bor

"Kupila sam prelepu majici samo za 499 dinara. Ona je bila snižena 20 odsto i stvarno je cena odlična".

I zbog toga tuča?! Ovo nije ni za čikicu i tetkicu u belom mantilu, ovo je za pusto ostvro (Robinzona Krusoa).

(Uzgred, vrlo je ubedljiva redovna cena od 623,75din.; ta je cena inače strašna).

Kompaniji svaka čast za 3900€ bi kupili minut-dva na TV a ovako su im napravili reklamu za 50x veće pare.

Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

• stevak
                              CBC Senator XXL
                              • 31.05.2009
                              • 1215
                              • Zemun
                              • Saab 9000 cs 2.0T

Originally posted by expendable View Post
                              "Kupila sam prelepu majici samo za 499 dinara. Ona je bila snižena 20 odsto i stvarno je cena odlična".

I zbog toga tuča?! Ovo nije ni za čikicu i tetkicu u belom mantilu, ovo je za pusto ostvro (Robinzona Krusoa).

Tragično je što ta ista majica na sezonskim rasprodajama na bogatijem zapadu, a koje su sada u jeku, košta evro ili dva. I niko se ne tuče za nju.
                              A onda dalje razmišljam- pa dokle ćete bre da nas pljačkate i zavlačite ruke u prazne džepove. Prosto mi dođe da probušim džep pa kad ture ruku u njega, da barem imaju šta i da uhvate.
                              Last edited by stevak; 29.08.2013, 21:32.
                              ex SAABotražitelj

Comment

• expendable
                                CBC Senator XXL
                                • 04.11.2009
                                • 3662
                                • Bor

Originally posted by stevak View Post

Tragično je što ta ista majica na sezonskim rasprodajama na bogatijem zapadu, a koje su sada u jeku, košta evro ili dva. I niko se ne tuče za nju.
                                A onda dalje razmišljam- pa dokle ćete bre da nas pljačkate i zavlačite ruke u prazne džepove. Prosto mi dođe da probušim džep pa kad ture ruku u njega, da barem imaju šta i da uhvate.

P.S. (ove "akcije" kod nas su ionako nerasprodate zalihe sa "trulog" Zapada, i ne samo za majce i ostale krpice).
                                Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

Working...
                                X