a u medjuvremenu, negde u Srbiji...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

Pucao u ženu jer je sporo vozila
    Nišlijka A.D. (35) ranjena je hicem iz pištolja u rame kada je na nju iz čista mira pucao bahati vozač, kome je zasmetalo to što je vozila propisanom brzinom.
    Napadač, koji je vozio sivi "fijat stilo", pobegao je.
    "Pošla sam automobilom oko 18 časova do supermarketa. Kada sam izlazila iz kružnog toka iza mene se stvorio "fijat" koji je dojurio ogromnom brzinom i koji je počeo da trubi. Prešla sam u desnu traku. Na pešačkom prelazu, on me je pretekao. Sledeća čega se sećam je bol u ramenu i staklo od prozora u očima i ustima. Videla sam krv na ruci shvatila sam da sam ranjena", priča A.D. koja je u strašnom šoku.
    Policajci kažu da je žena imala sreću jer je metak, ispaljen najverovatnije iz pištolja, pogodio prvo u lajsnu prozora njenog automobila "tojota korola", što ga je usporilo i promenilo mu putanju.
    Policijska istraga je utvrdila da je, nepun minut pre nego što je pucao na A.D, bahati vozač "fijata" velikom brzinom uleteo na obližnju gasnu stanicu koja ne radi. Policija ima snimak automobila sa sigurnosnih kamera.
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• expendable
      CBC Senator XXL
      • 04.11.2009
      • 3662
      • Bor

Strašno!!

(još strašnije je što me ni najmanje ne čudi, ogroman broj AGRESIVNIH vozača, je naša stvarnost, a policija se najmanje bavi takvim, na žalost, nego prepoznaju takve preko sigurnosnih kamera; da je ovakvom oduzeta dozvola na vreme ... )
      Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

• zdushan
        CBC Veteran
        • 21.08.2012
        • 129
        • Beograd
        • Toyota Corolla E12 1.6 vvti

I meni cesto dodje da pucam kada sam u kolima.... al eto, neko je to i realizovao... ima nas raznih...

http://www.toyotaclub.rs/forum/index.php

Comment

• kuzmar
          Moderator
          • 18.12.2009
          • 783
          • Lazarevac
          • Pezo 207 1.6 HDI

Bahati rekorder – zabranjeno mu da vozi do 2034.

Autor: MONDO

Lazarevčanin S.T. (22) ima ubedljio najdeblji dosije sa saobraćajnim prekršajima u Srbiji, a zabranjeno mu je da vozi čak do 2034. godine.
          23.10.2013. | 12:001

A- A A+

×Foto: Guliver/Getty/Thinkstock
          Bahati mladić skupio je 94 prekršajne i krivične prijave za prestupe u saobraćaju, a najčešće je kažnjavan zbog vožnje pod zabranom i pod uticajem alkohola, piše "Informer".Kažnjavan je i zbog upravljanja neregistrovanim automobilom, izazivanja udesa...
          Mahom su ga kažnjavali prekršajni sudovi u Valjevu i Lazarevcu, a izvesno vreme je zbog toga proveo u zatvoru.
          Međutim, čim bi izašao na slobodu, S.T. je nastavljao po starom.
          Policija ga je poslednji put zaustavila u noći između subote i nedelje, napisali mu još jednu prijavu zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a zatim ga isključili iz saobraćaja, piše "Informer".

www.paluba.info

Comment

• dacha
            CBC Senator XXL
            • 23.06.2007
            • 356
            • Beograd, NBG
            • Xsara II 2.0i

Originally posted by Chubbs View Post
            Pucao u ženu jer je sporo vozila
            Nišlijka A.D. (35) ranjena je hicem iz pištolja u rame kada je na nju iz čista mira pucao bahati vozač, kome je zasmetalo to što je vozila propisanom brzinom.
            Napadač, koji je vozio sivi "fijat stilo", pobegao je.
            "Pošla sam automobilom oko 18 časova do supermarketa. Kada sam izlazila iz kružnog toka iza mene se stvorio "fijat" koji je dojurio ogromnom brzinom i koji je počeo da trubi. Prešla sam u desnu traku. Na pešačkom prelazu, on me je pretekao. Sledeća čega se sećam je bol u ramenu i staklo od prozora u očima i ustima. Videla sam krv na ruci shvatila sam da sam ranjena", priča A.D. koja je u strašnom šoku.
            Policajci kažu da je žena imala sreću jer je metak, ispaljen najverovatnije iz pištolja, pogodio prvo u lajsnu prozora njenog automobila "tojota korola", što ga je usporilo i promenilo mu putanju.
            Policijska istraga je utvrdila da je, nepun minut pre nego što je pucao na A.D, bahati vozač "fijata" velikom brzinom uleteo na obližnju gasnu stanicu koja ne radi. Policija ima snimak automobila sa sigurnosnih kamera.
            nastavak ove price je jos morbidniji...

Policija je uhapsila pripadnika niškog odreda žandarmerije S.S. (31) zbog sumnje da je 18.oktobra bez razloga pucao na Nišlijku A.D. (35) na Bulevaru 12.februar i ranio je u rame jer je zbog njenog automobila koji se kretao propisanom brzinom morao da uspori.
            - Osumnjičeni žandarm priznao je krivično delo ali se pravdao da je bio pijan i da nije znao šta radi. Pronađen je i pištolj iz kojeg je pucao kao i automobil sivi "fijat stilo". Nažalost pokazao se da je u pitanju pripadnik MUP-a. On je pokazao kajanje, ali da mu je zaista bilo krivo zbog toga što je uradio, mogao je i da se sam preda - kaže za naš list izvor blizak istrazi.

On je priveden u prostorije policije gde je u toku saslušanje, nakon čega će biti priveden tužiocu.

izvor: blic
            The best car safety device is a rear-view mirror with a cop in it.

Comment

• Viper
              CBC Senator XXL
              • 25.11.2004
              • 700
              • Kać

Sad mu dati jedno 15 godina robije da se nauci pameti.
              I DONT NEED SEX
              goverment fucks me every day!

Comment

• stevak
                CBC Senator XXL
                • 31.05.2009
                • 1215
                • Zemun
                • Saab 9000 cs 2.0T

Pop i rotacija

Policijski presretač zaustavio je kod Čačka crni „audi” sa zatamnjenim staklima i rotacionim svetlom koji je jurio 100 na sat.
                Policajci su se šokirali kad su za volanom „audija” videli sveštenika, a on im se pravdao da nije znao da je zabranjeno voziti pod rotacijom! Kad su ga pitali odakle mu policijsko rotaciono svetlo, rekao im je da ga je kupio na buvljoj pijaci u Pančevu za 20 evra!
                Sveštenik je preticao preko pune linije, a zbog svetlosne i zvučne signalizacije sklanjala su mu se sva vozila na putu, pa čak i kamioni.

Kada ga je zaustavila policija, on je izašao i rekao: „Žurim na sahranu, zašto ste me zaustavili?”.

„Novčana kazna za nedozvoljenu upotrebu rotacionih svetala iznosi 15.000 dinara”(koliko i za neblagovremeno produžavanje voz. dozvole!!!)
                ex SAABotražitelj

Comment

• sErGiO
                  Moderator
                  • 30.01.2007
                  • 2769
                  • Neko selo pored Beogr
                  • Alfa Romeo 156SW

Bahato: Autobusi saobraćali izmenjenom trasom jer se kombi parkirao na sred ulice Todora Dukina

U Ulici Todora Dukina u Beogradu jutros od 04.35 časova nastao je zastoj u saobraćaju zbog nepropisno parkiranog kombija na početku ulice Todora Dukina, pa su autobusi na linijama 25, 25 P i 26 saobraćali izmenjenom trasom. Autobusi su vraćeni na redovne trase tek nakon dva sata kada se vlasnik kombija konačno pojavio.

Kako je izjavio dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Dušan Obradović, autobusi na linijama 25, 25 P i 26 saobraćali su ulicama Kruševačka, Gospodara Vučića i dalje redovnom trasom.

Kako za "Blic" kažu u GSP- u vlasnik kombija se pojavio oko 6.20 sati i odvezao kombi, kada su i linije vraćene na redovne trase.

Izvor: Blic

Comment

• zdushan
                    CBC Veteran
                    • 21.08.2012
                    • 129
                    • Beograd
                    • Toyota Corolla E12 1.6 vvti

A mene pauk krene da nosi posle 30 sec. iako ne blokiram saobracaji nikom ne smetam... gde su u ovakvim situacijama pitam se... Znam u stvari gde su, nose moj auto verovatno.

http://www.toyotaclub.rs/forum/index.php

Comment

• comi 1342
                      Moderator
                      • 28.09.2005
                      • 1126
                      • NS
                      • Giulietta ,PUG 106,

bizmismen, ekstra poso

Nadam se da nije u oblasti obrazovanja...

"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
                      "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• zoranbg
                        CBC Senator XXL
                        • 23.03.2005
                        • 4098
                        • Rooster's Hill , Beog
                        • Grande Punto 1.2

Parking mesta za motorcikliste u Beogradu.
                        ili ... parking servis jaše dalje na zapad ...

"Grad Beograd planirada postavi parking mesta za motоcikle na nekoliko lokacija u centru grada.

Kao pripremuza taj posao Sekretarijat za saobraćaj je sklopio ugovor sa firmama COWI i CEP za „Izradu projekta parkirališta za motocikle sa predlogom tipaparkirališta i izradom projekta mikrolokacija za izabrani tip parkirališta na10 lokacija u Beogradu“.

Prva faza radana projektu je istarživanje potreba, navika i ponašanja motociklista kako bipredložena rešenja bila prilagođena njihovim potrebama. Kao jednu odistraživačkih tehnika pripremili smo anketu za motocikliste koja će nam pružitidragocene podatke za dalji rad. Svojim učešćem u anketi pomoćićete nam dautvrdimao GDEi KAKVA parkrališta za motocikle želite.

Zato vas molimo da Vaši članovi nasajtu: https://docs.google....YOI-fM/viewform

otvore anketu,odgovore na postavljena pitanja i pošalju je.

Ako želite danam postavite neka pitanja ili predloge molimo vas da nam pišete na motocikli@cep.rs "

izvor :
                        Code:
                        http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/97698-parking-mesta-za-morticikle-u-beogradu/[COLOR=#1C2837][FONT=arial][/FONT][/COLOR]

Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Chubbs
                          Everybody lies
                          • 29.01.2006
                          • 5807
                          • Novi Sad
                          • Audi A6 1.8T

pogresna tema za ovako nesto ili mi je nesto promaklo?
                          You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                          Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                          Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• zoranbg
                            CBC Senator XXL
                            • 23.03.2005
                            • 4098
                            • Rooster's Hill , Beog
                            • Grande Punto 1.2

meni je ovo sa parking servisom bizarno i nije vredno normalne rasprave.
                            ako mislis da je za negde drugde, baci ga tamo.
                            Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• tomamega
                              CBC Senator XXL
                              • 19.03.2009
                              • 715
                              • Beograd / Crna burma, prim. prev.
                              • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

Evo kao motociklista potvrdjujem da je ovo suludo. Kakav parking prostor za motore? To ne postoji nigde. Jednostavno se postavi ona metalna tabla sa natpisom za motocikle, kao sto vec postoji na vise lokacija u gradu.

Comment

• stevak
                                CBC Senator XXL
                                • 31.05.2009
                                • 1215
                                • Zemun
                                • Saab 9000 cs 2.0T

Pa nije ih to uhvatila briga za motocikliste nego za njihove novčanike. Ako to prođe, a bojim se da hoće, sledeće će biti parkinzi za bicikle, trotinete, rolere...a što da ne i kučiće dok vlasnik/ca pazari u lokalnoj piljari. Vajdica bi bila i to.

Jbte...kod nas sve supermen do supermena. Upale onaj rendgenski vid i nema mesta gde da skembaš neku paru a da je oni ne vide. A čim je vide, odma' smisle i način kako da ih ti više ne vidiš
                                Last edited by stevak; 06.12.2013, 02:21.
                                ex SAABotražitelj

Comment

Working...
                                X