a u medjuvremenu, negde u Srbiji...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zoranbg
    CBC Senator XXL
    • 23.03.2005
    • 4098
    • Rooster's Hill , Beog
    • Grande Punto 1.2

@tomamega , zavisi kako koja banka, u mojoj banci SOC GEN kad zelim da platim racune,treba da ih prepisujem na uplatnicu.
    a to mi ne pada na pamet da radim.a da mi skidaju automatski sami,ni to ne zelim.

ovo 1900 din je osnovni paket TV i internet neki flat valjda 6mbs ,nemam pojma.kod IKOMa.
    i ovo je bila jedna transakcija iako sam platio dva racuna,jer su mi izdali samo jedan slip na cifru od 3890 din.
    a da mi je uzeto jos 300 din saznao sam tek kad sam online proverio stanje na racunu.
    u Postu idem jer mi je najbliza ,a vecina banaka ima neko "sektaško" radno vreme, i tek tamo ne znam koliko ce da mi uzmu i sta da naplate.plus prepisivanje svih racuna na opste uplatnice ( kod nekih).
    provizija Poste je 45 din po racunu,a u banci u MUPu Savski Venac su mi pre neki dan uzeli 60 din po uplatnici (vadio novu dozvolu)
    uglavnom kako god,ne korektno je to sto rade u posti,a vrlo verovatno to rade i u nekim ili svim bankama kada se pojavite sa karticom koju je izdala druga banka.
    znaci da bilo koja trafika ima moderniji software za naplatu preko kartica od Poste Srbije.
    Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• kuzmar
      Moderator
      • 18.12.2009
      • 783
      • Lazarevac
      • Pezo 207 1.6 HDI

Odete lepo u svoju banku podnesete zahtev da vam omoguce elektronsko placanje i to radite od kuce uz provizije koje su mnogo nize od redovnih. Plus ne trosite vreme i zivce u redovima.
      www.paluba.info

Comment

• tomamega
        CBC Senator XXL
        • 19.03.2009
        • 715
        • Beograd / Crna burma, prim. prev.
        • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

Baš ovako kako je rekao kolega Kuzmar. A za one neupućene (nije reklama), ja preko Inteze prvih 5 uplatnica preko onlajna dobija BESPLATNO. Pazite sad ovo - bez obzira na iznos uplate. Znači, 100.000 dinara mogu da uplatim bez provizije, što sam jednom prilikom i učinio. Pa vi vidite koja je to ušteda....

U poštu nisam ušao godinama, i baš mi je drago zbog toga.

Comment

• Chubbs
          Everybody lies
          • 29.01.2006
          • 5807
          • Novi Sad
          • Audi A6 1.8T

ko planira velike cifre da prebacuje, treba da naglasi u banci da mu pomere limit na...koliko hoce.
          You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
          Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
          Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• zoranc
            CBC Senator XXL
            • 31.03.2005
            • 1313
            • Beograd
            • AR 147

Originally posted by tomamega View Post
            Baš ovako kako je rekao kolega Kuzmar. A za one neupućene (nije reklama), ja preko Inteze prvih 5 uplatnica preko onlajna dobija BESPLATNO. Pazite sad ovo - bez obzira na iznos uplate. Znači, 100.000 dinara mogu da uplatim bez provizije, što sam jednom prilikom i učinio. Pa vi vidite koja je to ušteda....

U poštu nisam ušao godinama, i baš mi je drago zbog toga.
            Obaška, a isto važno, ne mora da se čeka nikakav red. Inače u mojoj banci neplaćam nikakvu proviziju ili uslugu e-plaćanja bez obzira na broj uplatnica.
            Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu

Comment

• Cp6uH
              CBC Senator XXL
              • 22.09.2008
              • 553
              • Beograd
              • Corolla TSn

Originally posted by Chubbs View Post
              ko planira velike cifre da prebacuje, treba da naglasi u banci da mu pomere limit na...koliko hoce.
              Raiffeisen On Line odlično radi ! samo je problem što ne može više od 10 transakcija u 15 dana, samo max iznos može da se povećava

Comment

• Chubbs
                Everybody lies
                • 29.01.2006
                • 5807
                • Novi Sad
                • Audi A6 1.8T

e vidis, to nisam znao.
                Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.

Comment

• kuzmar
                  Moderator
                  • 18.12.2009
                  • 783
                  • Lazarevac
                  • Pezo 207 1.6 HDI

Kod Postanske stedionice ciji sma klijent elektronsko placanje nema ogranicenja po pitanju ukupnog broja naloga tokom dana, sedmice ili meseca. Takodje koliko mi je poznato nema ni neka ogranicenja maksimalnog iznosa. Osim toga u par poteza se moze prijaviti i za internet placanja i isto tako odjaviti. A najveca provizija koju su mi naplatili iznosi 37,5 dinara i svaki put bude obavestenje pre konacne potvrde transkacije. I tih 37,5 dinara je provizija prilikom placanja racuna od cini mi se 10.000 ali mogu i da proverim posto cu danas ili sutra da imam neka placanja.
                  www.paluba.info

Comment

• Cp6uH
                    CBC Senator XXL
                    • 22.09.2008
                    • 553
                    • Beograd
                    • Corolla TSn

Nisi ograničen ali imaš proviziju kod RFB-a nemaš proviziju nikad, e da kome treba Telenor račune možete na šalteru plaćati bez provizije iako niste klijent banke (ne radim u banci samo sam zadovoljan korisnik )

Comment

• Chubbs
                      Everybody lies
                      • 29.01.2006
                      • 5807
                      • Novi Sad
                      • Audi A6 1.8T

prosle godine sam platio legalizaciju za kucu preko njih. ima li provizije, nema, koje ogranicenje po iznosu, nema, dobro, hteo bih da uplatim puno i odmah prosledim

Comment

• zoranbg
                        CBC Senator XXL
                        • 23.03.2005
                        • 4098
                        • Rooster's Hill , Beog
                        • Grande Punto 1.2

Click image for larger version

Name:	2013-11-21_slider_racuni_sr.jpg
Views:	1
Size:	128.8 KB
ID:	881519

ima i na SOC GEN banci,bas sad gledam.pise da su sva placanja bez naknade.od iduceg meseca me Posta,redovi i keš plaćanje više ne vide. jedino mi žao što neću da imam pečat
                        Last edited by zoranbg; 22.04.2014, 13:09.

Comment

• Chubbs
                          Everybody lies
                          • 29.01.2006
                          • 5807
                          • Novi Sad
                          • Audi A6 1.8T

sto opet moze da ti se pojavi kao problem kad recimo uplatis taksu za drzavljanstvo, isprintas dokaz o uplati i odes na salter. i tako je nastala svadja...

Comment

• zoranbg
                            CBC Senator XXL
                            • 23.03.2005
                            • 4098
                            • Rooster's Hill , Beog
                            • Grande Punto 1.2

pa da, kod nekih šalteruša ništa bez pečata .

Comment

• Cp6uH
                              CBC Senator XXL
                              • 22.09.2008
                              • 553
                              • Beograd
                              • Corolla TSn

sigurno postoji način da dobiješ pečat od banke i na printu elektronske uplatnice

Comment

• Chubbs
                                Everybody lies
                                • 29.01.2006
                                • 5807
                                • Novi Sad
                                • Audi A6 1.8T

Postoji. Odes u banku i udare ti pecat. znaci opet red, cekanje a pre toga parkiranje, cimanje....

Comment

Working...
                                X