Kucni ljubimci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Car
    CBC Senator XXL
    • 07.07.2005
    • 900
    • Beograd

Da li je tako?

Tvoj post na toj istoj skali stoji gore nego moj, zato sto je recenica bez argumenata ili bilo kakvog pokrica. Kad vec pricas o dozi gluposti u pojedinacnim postovima...

Comment

• Bane R
      CBC Senator XXL
      • 27.03.2006
      • 1769
      • Beograd

Care, po tebi onda ako nekoga ostavi devojka, onda on ne treba da traži drugu već da provede godine tužan za tom devojkom i da počne da piše poeziju i opija se po Skadarliji?

Mislim, ja sam imao nesreću sa čak tri psa... napravio sam pauze posle njih... jednom par nedelja i dva puta par godina, svaki put sam uzimao drugu rasu. Šta sad, treba moje uginule pse da volim više nego ovog živog ovde što mi upravo leži pod nogama ili pravi sranja po sobi. Voleo sam ja njih, bili su čudo, uvek sam pun priča o njima, ali oni su pod zemljom, jebiga, a ovaj nije... treba da se posvetim njemu .

Comment

• miQzma
        CBC Član
        • 31.07.2007
        • 97
        • Beograd,Mirijevo

pogledaj forum www.balkankinology.net
        pazljivo prati temu o psu kog zelis neko vreme i odluci se za pravog odgajivaca.
        Puno srece u potrazi,zao mi je zbog tvog gubitka

Originally posted by Sheta_Junior
        50% ljudi u srbiji vozi zastavu. 30% ljudi u srbiji vozi VW. ostalih 10% su drugi automobili.

Comment

• Car
          CBC Senator XXL
          • 07.07.2005
          • 900
          • Beograd

Originally posted by Bane®
          Care, po tebi onda ako nekoga ostavi devojka, onda on ne treba da traži drugu već da provede godine tužan za tom devojkom i da počne da piše poeziju i opija se po Skadarliji?

S tim sto se ovde sve desava u nekoliko dana, jedan otisao a vec stize drugi slican takav.
          Ne kazem da postoji formula u vidu "sacekati toliko i toliko dana i onda uzeti drugog psa", ali, konkretno ovaj slucaj mi deluje kao da je u pitanju neki objekat - vecina zivih bica bas zato sto u odredjenom stepenu razvijaju individualnost nisu zamenjiva drugim, bio to pas ili neki covek.
          A mozda ja to gledam iz preterano emotivnog ugla?

Comment

• Manfred
            CBC Senator XXL
            • 04.08.2007
            • 905
            • Beograd

Ako mozes nekako da dodjesh do Ile (pokojnog Minimaksa sin) on bi sigurno imao nekog dobrog rota za tebe jer ih on obozava, a ima i svog rota zvanog "Rok" po kome se zove i njegov pet shop. Ako nemas kako javi da ga iscimam.

Comment

• shonsy
              CBC Senator XXL
              • 11.05.2007
              • 1391
              • London/Beograd
              • Honda CBR 125R

Ajde molim te @care, coveku je uginuo pas, vidi se koliko mu je zao i umesto da mu pomognemo ti filozofiras (citaj kakis) i jos mu stvaras osecaj krivice! Jbt em mu je tesko em ga jos pljujes sto zeli da svoj bol koliko toliko umanji novim kucencetom. Ja imam pudlu, star je 9 godina i sigurno ce mi biti do kraja zivota u mislima i u lepom secanju ali kad dojde taj dan za odvajanje, odmah cu uzeti drugo kuce! Zivot mora da ide dalje, a oplakivanja nam samo stete i nevode nikuda... Moj Chiko je srecan kada sam i ja srecan i neverujem da bi zeleo da placem i da tugujem zbog njega. Prirodno je da covek bude tuzan nakon gubitka voljene osobe-psa ali to nikako ne znaci da tu tugu treba hraniti svakodnevno novim suzama! Treba uzeti novo kuce i povratiti srecu u dom!

Inace staford je pas koga je lepo @AlexRS opisao ali ih ja bas zbog toga nesto ne cenim preterano. Mnogo je vezan za "svoje" i kad dodje neko sa strane... On je teritorijalni cuvar! Vise volim pit bulove. To su divne zivotinje, koje bi stvarno zivot dale za svog gazdu, a samo od tebe zavisi da li ce biti borci,cuvari ili mazne bebice... Ima i njihovih vrsta koliko hoces ali bih preporucio @ <nebojsha> da uzmes od jednog mog drugara, mislim da mu je ostalo jos koje stene... Cak mislim i da ih poklanja.

Comment

• Bane R
                CBC Senator XXL
                • 27.03.2006
                • 1769
                • Beograd

A šta mislite da otvorimo tred o ljubimcima gde ćemo da okačimo slike... da ne gušimo čoveku ovaj tred ?

Comment

• Dragon
                  CBC Senator XXL
                  • 15.11.2006
                  • 963
                  • Beograd

Psi zive desetak godina, tako je priroda udesila. Ocigledno da nijedan pas Nebojsi ne moze da zameni Dika, sto se i vidi iz njegovih postova, on samo hoce lakse da podnese gubitak. Ko god se nasao u slicnoj situaciji, zna da je to najlakse uz novo stene.

Originally posted by Car
                  Ne zivimo u dzungli, nema potrebe drzati krvolocnu zver da bi zastitio porodicu. Ima pametnijih nacina.
                  Ovo je tipicna predrasuda jer nemas pojma o karakteru pojedinih rasa. Alex je hteo da kaze koliko su privrzeni i odani i da kod odgovornog vlasnika mogu da pokazu pravo lice. A o kretenima koji drze pse kako bi se kur@ili ili organizovali borbe imam losije misljenje nego ti.

Slazem se za neku temu, ali mslim da cak vec postoji.
                  Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• shonsy
                    CBC Senator XXL
                    • 11.05.2007
                    • 1391
                    • London/Beograd
                    • Honda CBR 125R

Ekstra ideja! Ajde otvori temu pa da kacimo!

Comment

• Bane R
                      CBC Senator XXL
                      • 27.03.2006
                      • 1769
                      • Beograd

Aj prvo potražite tu postojeću temu ako stvarno postoji... ja je nisam našao .

Comment

• AlexRS
                        CBC Senator
                        • 27.10.2007
                        • 234
                        • Borca

@Bane ima vec negde u WasteGate - u tema o kucnim ljubimcima...

@Car druze za tvoj komentar "krvolocna zivitinja" pogledaj moj podpis on se odnosi na ljude koji nemaju pojma o rasi i pricaju napamet kao sto si ti uradio...

Evo i par slika "krvolocne zveri" samo za Car - a .......

Comment

• AlexRS
                          CBC Senator
                          • 27.10.2007
                          • 234
                          • Borca

http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... torder=asc
                          evo je tema.....

Comment

• vujke
                            Admin
                            • 29.09.2004
                            • 1673
                            • Mladenovac
                            • Daewoo Lanos 1.5SX

Evo je

edit: vidim ima snalazljivih
                            while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• Bane R
                              CBC Senator XXL
                              • 27.03.2006
                              • 1769
                              • Beograd

Da bre, čak sam i ja tamo postovao... fala ...

Comment

• Bane R
                                CBC Senator XXL
                                • 27.03.2006
                                • 1769
                                • Beograd

Evo mog Tajpera (hondaši, sviđa vam se ime ?)...

Labrador retriver star 6.5 meseci. Inače, imao sam još haskija, nemačkog ovčara, kavkavskog ovčara i svi su bili face ...

Comment

Working...
                                X