Policija pendrecila Trance-ere

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Pa biiiip
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• X9
      CBC Senator XXL
      • 28.06.2005
      • 3179
      • Wien-Sabac
      • RX-8 i X-9

Originally posted by dintel011
      Originally posted by neman
      zaboravili ste 1 stvar a to je da opisete situaciju kakva vlada u tim klubovima....jel koliko vidim niko od vas to ne zna!

Prodaje se droga (laka - teska), javno se drogira u tim klubovima , koliko puta vidim likove izvlace crte preko ekrana od mobilnog o ostalim "lakim" drogama necu da pricam to se valjda podrazumeva, tabletice i ostalo to je sad malo prestalo ali kad dolazi neki poznatiji Dj to je obavezno ....
      Kao i na skoro svim mestima u Beogradu... a tesko da nadlezni neznaju ko prodaje i kako.
      Ima jedan kafic, radi 24h u blizini Saborne crkve, posle 2am gornja galerija je puna umetnika - svi "crtaju" do 8-9am, tesko da policija nezna za to

Originally posted by mikimazda
      da,samo trebala je onda policija da napravi raciju...a sigurno se i zna ko prodaje drogu,samo jebiga ako on ode iza resetaka od koga ce oni imati mito...ljudi moji ovo sad najozbiljnije kazem,koliko se omladine kod nas drogira,pa to nije normalno ...
      Normalno da se zna, samo sto ovde jos nije bas toliko javna prodaja, na ulici, kao na filmu - parkiras auto i diler pritrcava a upravo sam to video u Becu u 5.bz(vidim odatle se javljas) .
      to da...ako si otisao bas tamo gde ces to moci da kupis...ali su oni svi pod nadzorom(sitne ribe),koje vode dalje do krupnih..inace ovde dilera koji su austrijanci i nema ,vecinom su to crnci,ili nasi ljudi.
      prekjuce su uhapsili par nasih iz srbije ,koji su napravili prava sranja ovde,ali i njih su kobre sredile za par minuta..i veruj mi kod nas bio to bilo pet stotina policajaca,pola grada bio znao koga hapse,kada i zasto...ovo je bilo ono tup tras,i kraj..ajd u corku.
      a da samo znate sta se meni desilo ove godine na nasu novu godinu(14 januar)....koji sam ja bio baksuz...ako vas interesuje ispricacu vam
      "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• dintel011
        CBC Senator XXL
        • 12.03.2005
        • 348
        • Beograd, Vidikovac

@mikimazda
        izgubio se i ****o kod nekog parka, i gledam - ko na filmu,rade li rade...
        a da austrijanci biju - biju, nisam bio prisutan al iz price sam cuo da u sumnjivim lokalima upadaju zajedno sa psima i nedaj boze da neko pisne a kamoli opsuje policajca.
        I opusteno te zavedu da se kreces po sumnjivim mestima bez obzira sto nista ne nadju kod tebe ili kod ljudi oko tebe.

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Jednom smo prešli granicu i normalno pre toga sakrili pare u sedište. Carinik je prvo tamo stavio ruku ali nije ništa rekao. Po prelasku granice stali smo u prvo mesto i pošto nije bilo para malo u panici počeli da rovimo po sedištima
          Bila je noć, u roku od odma se stvorio neki džip iz koga su ispala trojca sa uperenim automatima i lako nas iznervozirali još više
          Posle utvrdjivanja činjenica oterali su nas u majčinu da tražimo pare na drugom mestu iako nismo ništa loše radili, stali lepo na parking u centru mesta...
          Dakle ništa gospodo šta vi tu radite nego hende hoh i nasloni se na auto kao da smo postavili tezgu sa drogom na haubi....
          Tad sam nešto znao nemački pa nismo naderali, ali po nastupu da se nismo razumeli prvo bi bilo piči pa pitaj... Ne znam šta bi rekli da sam pitao što su drski sa nama jer nismo ništa loše radili a još smo i turisti u šopingu ...
          A da, pare su bile ispod presvlake samo su se popele na gore od sedenja

https.autogas.rs

Comment

• BOOST
            Founder - Admin od Začetka
            • 29.09.2004
            • 8726
            • Gislaved//Sweden
            • SAAB 9000 AERO R; SA

Originally posted by dintel011
            @mikimazda
            izgubio se i ****o kod nekog parka, i gledam - ko na filmu,rade li rade...
            a da austrijanci biju - biju, nisam bio prisutan al iz price sam cuo da u sumnjivim lokalima upadaju zajedno sa psima i nedaj boze da neko pisne a kamoli opsuje policajca.
            I opusteno te zavedu da se kreces po sumnjivim mestima bez obzira sto nista ne nadju kod tebe ili kod ljudi oko tebe.
            Autrija je pod prismotrom Brisela vec duze vreme zbog ponasanja starog pola veka (i makice vishe).
            Nista da se cudimo.

Ovde u Svedskoj nema sanse da bilo sta radite i govorite, samo nemojte fizicki nasrtati i nece vas nikad pipnuti ni malim prstom.

Zato je Svedska eldorado za lupeze
            Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
            move your mind

Comment

• TETAK
              CBC Senator XXL
              • 30.09.2004
              • 3034
              • Čačak, Srbija

Te kobre su belouške za naše.
              Primetili ste poslednjih godina ekipe u uniformama sa urbanom kamuflažom?
              To je to!
              Gradjani se inače nikada ne bune kada se represija sprovodi prema kriminalcima i sličnom društvenom talogu, čak naprotiv.
              U Austriji se sa drogom bave uglavnom Šiptari, dok se naši Srbi, prilično uspešno, bave provalama, razbojništvima, iznudama, ubistvima.....mislim, uglavnom hajdučkim aktivnostima.
              Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• X9
                CBC Senator XXL
                • 28.06.2005
                • 3179
                • Wien-Sabac
                • RX-8 i X-9

belouske ili en samo sam gledao i dozivljavao da pet ljudi rasteruju goooomilu ....za nase znam ,vrlo dobro kakvi su,samo na koje mislis...nemoj mi reci samo ove nase ulicare,za zandarmeriju ne znam,nepoznati su mi...mada imam drugara iz sapca koji je u zandarmeriji,i momak je ekstra sto se tice karatea...
                sto se tice austrijanaca,najvise mrze crnce,zato gde us crnci i nemas sta da trazis,inace nisu bas tako neprijatni...ja sam doziveo da su u raciji pokupili par nasih momaka koji su na crno ovde radili i na kraju ih pustili ladno.pogledali pasose ,vize stekle odavno ali su bili ok,iokrenuli se i otisli...
                evo vam mog preimera...
                14 januar,moj stariji klinac dobije temperaturu oko 19 casova i ja odem do dezurne apoteke,i pri povratku pred samom zgradom,uhapsi me policija...ono lisice na ruke i to..ja bio u beloj perjanoj jakni(tek mi je zena kupila),ubace me u auto i cekaj...utom stize neki drugi auto i tamo sede neke babe,i kazu da sam ih ja opljackao..covece prvi put u zivotu me bio strah..nista u stanicu,pretresu me,povade sve iz dzepova,nadju i sirup,i sve i pocnu da me pitaju gde su mi ostali kompanjoni,ja ima kazem lepo da nemam pojma o cemu se radi..onda me odvedu u istrazni i tamo,presedim nekih par sati dok se to nije istrazilo..u medjuvremenu su proverili da sam bio u apoteci,ali jebiga vreme se potrefilo...onda su dolaziel te babe,i hvala bogu sto nisam bas krupan tip ,inace ode ja u bajbok..ono bili neki klinci,ali su svi bili krupni,i babe se secale samo bele jakne..sreca sto sam imao na nogama crvene adidaske koje drece koliko su crvene,tako da je inspektor pitao ih kad su videle jaknu morale su i patike videti...ah da u medjuvremenu su panduri odneli zeni sirup za malog..i tako sam par sadi sedeo u istraznom i zezo se sa onim glavnim na primopredaji ...covek bio par putau srbiji,u novom sadu,zna gde je sabac,itd..poenta svega je da su celo vreme ekstra bili korektni prema meni,trudili se i da dokazu da sam kriv i da nisam...a taj pandur sto me uhapsio mi se posle par dana izvinuo,jer smo se zakacili u stanici jer me nazvao strancom...normalno ja mu nisam ostao duzan i pitao sam ga jer su svi stranci kriminalci..eto ,to je bilo sa austrijskim pandurima,sada samo zamislite kako bih se proveo kod nas...
                "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• Dora
                  Nadzornik!!!
                  • 24.10.2004
                  • 17451
                  • Novi Sad
                  • FIAT

Znaš kako, nikako bole ovde uvo za opljačkane babe

https.autogas.rs

Comment

• MeganeSport
                    CBC Član
                    • 31.10.2006
                    • 79
                    • Beograd

Ma Austrijanci(pogotovo policajci) to su takvi ksenofobi i takve siledzije da to nema nigde u Evropi!Svake nedelje sam makar jedanput u Becu i za poslednjih godinu i po koliko sam tamo isao takvu uobrazenost i "izigravanje" svetske sile nigde nisam video!Ne samo prema nama Srbima nego prema svim strancima!Jednostavno kad stanes da razgovaras sa njima istog momenta osetis prezir i mrznju.Ako neko ne govori nemacki istog momenta se kod njih ukljucuje centar u mozgu za ksenofobiju.Brzo su zaboravili njihov pokusaj disciplinovanja celog sveta u II svet.ratu sa njihovim zemljakom Adolfom.Naravno ima izuzetaka ali upoznao sam nase ljude koji tamo rade po20-tak godina i ni jednog jedinog prijatelja Nemca(to je sve isto Austrijanac-Nemac)nemaju!
                    Onaj ko poznaje neprijatelja svoga i poznaje samoga sebe, neće biti ugrožen ni u stotinu bitaka.

Comment

• MeganeSport
                      CBC Član
                      • 31.10.2006
                      • 79
                      • Beograd

A sto se tice batinanja "tenisera" na kraju ce da ispadne da se desila greska u komunikaciji dezurni-patrola i niko nece da odgovara.Nazalost srpska realnost.Policija jednostavno sama sebe takvim postupcima izoluje od drustva i komunikacija na relaciji gradjanin-policija(koja bi trebalo da je servis istih)ne moze ni da se ostvari.Uostalom mislim da je problem i zbog toga sto se u Upravama policija(konkretno u Bgd)zaposljavaju ljudi iz unutrasnjosti(nemam nista protiv takvih)koji jednostavno ne znaju kako dise Bgd.Konkretan podatak,recimo u OUP Cukarica 80% zaposlenih policajaca na posao dolazi iz unutrasnjosti,i stalno ih premestaju iz rejona u rejon,sto je totalni apsurd jer da bi ostvario odredjeno poverenje komsije u pozornika moras ga zadrzati u istom rejonu da bi ga svi upoznali i da bi zadobio poverenje istih.A posle ocekujemo da komsije prijave pozorniku "dilovanje" u dvoristu skole!Totalno pogresna kadrovska politika u policiji-lako se svaki radnik nauci da radi po propisu samo ga treba primorati!
                      Onaj ko poznaje neprijatelja svoga i poznaje samoga sebe, neće biti ugrožen ni u stotinu bitaka.

Comment

• dranix
                        CBC Senator XXL
                        • 04.10.2004
                        • 3079
                        • Antwerpen/Belgium
                        • Saab 9-3

Mislis? U protivnom bi bio korumpiran od strane dilera. Velika je lova u opticaju. Nema imunih. Pitanje se samo kolika je suma i za sta.

Comment

• MeganeSport
                          CBC Član
                          • 31.10.2006
                          • 79
                          • Beograd

I najvaznije sam zaboravio.Naravno,sve se vrti oko love,znaci platiti ga koliko toliko adekvatno da ga ne bi platio drugi.Podmicivanja ce uvek biti ali se treba na neki nacin potruditi da ga bude sto manje a to je jedini nacin.Ne vole policajci bas da idu u zatvore,ne odgovara im drustvo tamo.

Comment

• BOOST
                            Founder - Admin od Začetka
                            • 29.09.2004
                            • 8726
                            • Gislaved//Sweden
                            • SAAB 9000 AERO R; SA

Originally posted by MeganeSport
                            Ma Austrijanci(pogotovo policajci) to su takvi ksenofobi i takve siledzije da to nema nigde u Evropi!Svake nedelje sam makar jedanput u Becu i za poslednjih godinu i po koliko sam tamo isao takvu uobrazenost i "izigravanje" svetske sile nigde nisam video!Ne samo prema nama Srbima nego prema svim strancima!Jednostavno kad stanes da razgovaras sa njima istog momenta osetis prezir i mrznju.Ako neko ne govori nemacki istog momenta se kod njih ukljucuje centar u mozgu za ksenofobiju.Brzo su zaboravili njihov pokusaj disciplinovanja celog sveta u II svet.ratu sa njihovim zemljakom Adolfom.Naravno ima izuzetaka ali upoznao sam nase ljude koji tamo rade po20-tak godina i ni jednog jedinog prijatelja Nemca(to je sve isto Austrijanac-Nemac)nemaju!
                            Opste poznata stvar, vec spomenuto, a inace jedan od razloga za nestajati u Austiji , mora da se ljute na strance, sve im lovu pokupishe na tarifiranju za WC-e
                            Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
                            move your mind

Comment

• Rendjo
                              CBC Senator XXL
                              • 26.06.2006
                              • 340
                              • Zadar HR

Dobro to radi policija u SWE Click here to see Video
                              Al to je i za očekivati..ko zna o čem se tu radilo..kad se ovoliko policije diglo na noge..

Comment

• Dora
                                Nadzornik!!!
                                • 24.10.2004
                                • 17451
                                • Novi Sad
                                • FIAT

Ode ovo u Austriju...

Nego nešto se mislim u vezi teme, i mlacenja policije. Odmah da se ogradim da nisam za mlacenje sem kad treba a nama cesto treba

Uglavnom, sedim ja tako (ili stojim) pored tri barabe koja vredjaju drugove i bacaju pišacku po njima.... Ali kuliram, ono stoposto cist ni okom da mrdnem, samo stojim. Onim pandurima dopizdi pa se naroguše a onda dodje još koji frajer da pojaca situaciju ja i dalje kuliram, ono ni okom da...
                                Onda ovim pandurima još jace dopizdi pa pozovu dežurne tabadžije kojima je to osnovni zanat da nauce pameti ove frajere. Ja mrtav ladan kuliram da se smrzava se okolo mene (sad sam u turbo fazonu) i ne mrdam okom. Uto stiže dežurna ekipa zadužena za tabanje. Frajeri ne bi bili frajeri kad ne bi znali da je vreme za lagacku bežaniju iz vidokruga dežurnih tabadžija. A ja pošto sam kulirao sve vreme onako pošteno gradjanski stojim i dalje i ne mrdam okom. Cekam da me dežurni tabadžija pita " a jelte, ta jeste i vi maltretirali one naše kolege ili niste molicu fino?"
                                Pošto ja kuliram i dalje jer imam ja svoje pravo i principe, on to pravilno shvata da ga zaebavam i udri palicu po glavi stanovnika. U neko zlo doba meni dodje iz ****ta u glavu i ja se nadam u trk na neku stranu a obicno na suprotnu od palice...

Što sam ja sad ovo ispricao ne zna niko....

https.autogas.rs

Comment

Working...
                                X