E to tek jedva cekam,majke mi!
011 Racing Team
Collapse
X
-
-
Evo ovako, posto mi se rodjeni logotip ne svidja preterano, raspisujem novi konkurs
Dakle, trazim idejno resenje za novi logo 011 Racing Team.
Moze da se oslanja u nekim elementima na postojeci, ali nije obavezno. Po mogucnosti da bude drugacije orijentacije nego ovaj (ovaj je tesko razvuci po horizontali odnosno previsok je u odnosu na svoju sirinu...), odnosno da bude mnogo siri u odnosu na visinu nego sto je sad slucaj. Font i ovaj "speeding" efekat su takodje predmet izmene...mada mi se outline ovog auta dosta svidja.
Znaci, kompletno idejno resenje koje se moze uklopiti u postojeci sajt, i upotrebljiv za izradu nalepnica za sofersajbne, logo na majicama, itd...Moze i 2-3 razlicite verzije, samo logo, logo sa integrisanom www adresom, itd...Ali molim Vas, ako neko i bude zainteresovan, BEZ resenja i predloga kao sto je "probaj nesto na ovu foru" - pa onda nejasan i nedefinisan predlog koji bi sad neko treci trebao da razradjuje...samo kompletan, dovrsen logo i resenje dolazi u obzir.
Pobednicko resenje se placa 100 EUR ukoliko je potpuno novo, ili 50 EUR ukoliko je prihvatljiva modifikacija postojeceg
Pa izvolite
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment
-

Comment