Evo ovako, posto mi se rodjeni logotip ne svidja preterano, raspisujem novi konkurs
Dakle, trazim idejno resenje za novi logo 011 Racing Team.
Moze da se oslanja u nekim elementima na postojeci, ali nije obavezno. Po mogucnosti da bude drugacije orijentacije nego ovaj (ovaj je tesko razvuci po horizontali odnosno previsok je u odnosu na svoju sirinu...), odnosno da bude mnogo siri u odnosu na visinu nego sto je sad slucaj. Font i ovaj "speeding" efekat su takodje predmet izmene...mada mi se outline ovog auta dosta svidja.
Znaci, kompletno idejno resenje koje se moze uklopiti u postojeci sajt, i upotrebljiv za izradu nalepnica za sofersajbne, logo na majicama, itd...Moze i 2-3 razlicite verzije, samo logo, logo sa integrisanom www adresom, itd...Ali molim Vas, ako neko i bude zainteresovan, BEZ resenja i predloga kao sto je "probaj nesto na ovu foru" - pa onda nejasan i nedefinisan predlog koji bi sad neko treci trebao da razradjuje...samo kompletan, dovrsen logo i resenje dolazi u obzir.
Pobednicko resenje se placa 100 EUR ukoliko je potpuno novo, ili 50 EUR ukoliko je prihvatljiva modifikacija postojeceg
Pa izvolite
The difference between men and boys is the price of their toys
Ovo je deo onoga sto sam spominjao ranije...nesto sam poceo da isprobavam...ako odgovara, posluzi se (free naravno) (nabacano je na brzinu, pa ne obracaj paznju na krzave ivice isl.)
Hvala na predlogu, ali mali problem sa logom je to sto ne moze da se razvuce dovoljno, dakle kada bi bio sirok koliko jeste, a upola nizi, to bi bilo OK...
A imamo mi i drugih auta osim 206
The difference between men and boys is the price of their toys
Hmm aj videcu taj efekat brzine da se ubaci pa da vidim kako izgleda.
E da ne znam sad jel hocesh shto prostije da bude ili ne znam ni ja neshto kao alt shto je okachio.Kapiram ako ide na kola treba shto prostiji izgled...
Sutra cu da doradim malo al sad mozak ne radi i spava mi se.Ti reci jel ti se svidja ovako ili bez www.?I dal ti se uopshte svidja ovaj koncept da radim dalje
Comment