Put u Crnu Goru

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • NemaN
    CBC Senator XXL
    • 29.11.2004
    • 1560
    • munze

ja sam sad bio pre 3 dana tako da ynam sta pricam....

neverovatno koliko ima pandura.....
    I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• greywiendog
      CBC Senator XXL
      • 01.12.2006
      • 421
      • Stara Pazova

Originally posted by DTI
      Originally posted by MOSLER
      A da vi sto planirate da idete na odmor,umesto u CG odete negde drugde i za promenu se lepo provedete!!!
      Konkretno,ja,tj moje drustvo nije raspolozeno za out pa zato
      Ja sam ZA preko,ne ide mi se sa ribom,a ortaci il bez kesa il bez pasosa..Uzas
      Joj brate, mudro zboris!
      I ja imam devojku pa gde god da idem, trosak racunam puta 2, sto je stvarno mnogo (u Grcku ne mogu bez 500e)...
      Kolumbo, Kolumbo, ****m te radoznalog...

Comment

• AreOut
        CBC Senator XXL
        • 22.07.2006
        • 590
        • Zabjelo

Ebi ga dolazite li da divljate kolima ili da odmorite

Inace crvena prolazi kod vecine ali morate mudro s njima ne odma crvenu na sunce
        http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

• prolupator
          CBC Senator XXL
          • 02.09.2005
          • 3968
          • Zemun

Prvo se prave fini pa onda uzmu mito ? Ili moras da ih molis da im das pare ?
          OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• MOSLER
            CBC Senator XXL
            • 27.05.2005
            • 1064
            • Niš

Originally posted by greywiendog
            @Mosler
            A gde da idem? Daj neki predlog!
            Npr. Grcka,pa cak mi i Bugarska lepse zvuci.Nemam ja nista protiv CG ali ne volim da me neko ******** za moje pare a oni su poznati po tome sto bi i vazduh naplatili samo kad bi mogli.

Comment

• barda
              CBC Veteran
              • 28.11.2005
              • 154
              • Novi Sad

Ja najvise idem u Crnu Goru zbog prirode!!!

Na toliko malo mesta skupiti tolike planine, prizore i more to je stvarno super.

Na ljude ne obracam paznju

Planiram da 29.07 krenem sa vevericom (citaj: verenicom ) i kumovima put Durmitora na 3 noci i onda da se spustimo na poluostrvo Lustica (u Krtolama smo iznajmili apartman). Bio sam par puta na Zanjicama, Rt Veslo.... i svidja mi se sto je to poluostrvo jos divlje i ima dosta mesta za kupanje gde bukvalno nema nikog! Samo ih treba naci

Cene smestaja: Durmitor - 10e krevet, Krtole - 50e apartman za 4 osobe

I za kraj (sto bi rekao moj komsija): Drva se u sumu ne nose!!!!
              (za greywiendog-a i DTI ) a moze i za mene da vazi (ja moram vevericu )

Comment

• Alfonso
                CBC Član
                • 08.06.2007
                • 60
                • Pogorica081

Nemojte tako lako nuditi novac, jer ako budete toliko placali ostacete bez njega dok stignete do mora a i mozete da se zeznete da naletite na nkog ko ce reci da ga podmicujete, vjerujte mi ima i takvih!

Shto se tiche folija, platili ili ne smarace vas, 100%

Poshto sam prochitao da zeleni karton ne treba... pa zavisi ako ste registrovali auto od kad je Srbija postala nezavisna onda vam treba 100%, a ako ste to uchili za vrijeme drz zajednice, onda vam ne treba tj. da vam registracija ne istiche za vrijeme boravka, ili prije odlaska u CG!

I koja Bug, Madj, Tur, i bakrahine nema preko CG, e sad da je skupo, to stoji i vishe nego skupo ali ako idete recimo Bar, Petrovac... Neka manje zvuchna imena, i nije toliko!

Comment

• CLD
                  CBC Senator XXL
                  • 08.02.2005
                  • 1225
                  • Belgija - ranije Luna-Chico

nema to se i ja slazem, ali bi pre izabrao Tursku, zadnji i poslednji put u C.G sam bio 96 i nikada vise.

Comment

• Durango
                    CBC Senator XXL
                    • 01.02.2006
                    • 590
                    • Zemun, Srbija

Ja sam se vratio iz CG 17. juna. Put kroz Srbiju, a narocito onaj novi deo preko Zlatibora je odlican. Kroz Crnu Goru katastrofa. Policije sa radarima je kroz Srbiju bilo na najmanje 10 lokacija, ali srecom svi blicaju na vreme. U CG ih je bilo jos vise, s tim sto mi niko nije blicao da upozori! Na jednom pravcu od min. 600 metara pre Bioca je ogranicenje 40 i tu su me uhvatili sa 91 kmh. 20-ak minuta je trajala rasprava jer po novom zakonu koji je skoro stupio na snagu, moraju da me vode kod sudije za prekrsaje u Podgoricu jer sam prekoracio 30 km preko ogranicenja i u pitanju su strane reg. oznake. Jedva sam prosao sa 20 eura, tako da vodite racuna. Kod sudije je min. kazna 100 eura.
                    Zeleni karton mi nisu trazili.
                    MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• DTI LET
                      CBC Senator XXL
                      • 13.08.2006
                      • 374
                      • Novi BGD

Originally posted by Durango
                      .....jer po novom zakonu koji je skoro stupio na snagu, moraju da me vode kod sudije za prekrsaje u Podgoricu jer sam prekoracio 30 km preko ogranicenja i u pitanju su strane reg. oznake. Jedva sam prosao sa 20 eura, tako da vodite racuna. Kod sudije je min. kazna 100 eura.
                      Ma daj bre price za malu decu,jos pogotovo iz Srbije...Ja sam prosle godine na ogr. 40km/h isao po radaru 122km/h (i to se brzina povecavala) oko 6h ujutru,isto mi je poceo sa tom pricom sudija,na licu mesta oduzima mi vozacku i sl...uz zvaku student,krediti,zuri mi se i sl prosao bez dinara tj evra

Ma kerovi su ok tipovi,jeste da ima d rkosa ali Boze moj mnogo ih je malo...Samo smireno s njima,bez svadjanja i pamet u glavu..I sto je najvaznije,ljudi,BLICAJTE,bre!!!
                      www.opelclub.rs

Comment

• zoranbg
                        CBC Senator XXL
                        • 23.03.2005
                        • 4098
                        • Rooster's Hill , Beog
                        • Grande Punto 1.2

ma i sa AMBLENDOVANJEM i bez njega..put je uzas i ovako i onako...policija,tuneli koji rade-nerade,odroni...manijaci koji preticu i ulecu u makazice,zastoji..
                        ebes takav odmor...kad signes na more u CG .. svaka treca misao ,dok lezim na plazi je..KAKO CU DA SE VRATIM...
                        steta sto nema autoput do dole..isao bi dvaput godisnje...ovako...nemam zivce da vozim 10 sati magistralnim putem..mozda kad bih imao noviji auto i sa klimom..onda da..ovako iz mog ugla jok.
                        Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Alfonso
                          CBC Član
                          • 08.06.2007
                          • 60
                          • Pogorica081

Za puteve je sve tachno i to su uzeli da ih rade pred sam pochetak sezone... katastrofa. Ali ebiga nema se, sve iz dugova....

Comment

• Durango
                            CBC Senator XXL
                            • 01.02.2006
                            • 590
                            • Zemun, Srbija

Znao sam ja da me oni ne bi vodili kod sudije, ali je to bio jedan od izgovora da mi iznude mnogo vise od 20 eura. Ukoliko napravite neki malo ozbiljniji prekrsaj kao sto je preticanje preko pune linije ili voznja 30 km veca od ogranicenja, necete moci da prodjete bas sa 10 eura. Zato vodite racuna ili ugradite jammer!
                            MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• miura
                              CBC Senator
                              • 18.10.2006
                              • 227
                              • Lazarevac

Prošle godine sam išao u Tivat...
                              Nikakvih problema sa policijom. Patrolna kola su uo?ljiva na kilometar, ne kriju se po džbunju kao ovi naši, zaustavljaju kamione da oslobode prolaz niz Crkvine... ?ak me zaustavili u Radovi?ima, nisam upalio svetla. ?ovek mi rekao 30? je kazna, uzeo pare i dao ih mojim klincima (imam troje)...
                              Tako da...
                              Ne volim te pri?e kao bolji vam je neki tur?in i bugarin od crnogoraca. Dokle bre više s tim @ranjem?
                              Mitsubishi Colt 1332ccm benzin 95KS 2005

na forumu

Comment

• CLD
                                CBC Senator XXL
                                • 08.02.2005
                                • 1225
                                • Belgija - ranije Luna-Chico

dotle dok to ne prestane da bude @ranje.

Comment

Working...
                                X