Sta mislite o Mirku Alvirovicu?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mb12
    CBC Senator XXL
    • 06.11.2006
    • 640
    • Vrbas
    • Mazda 626 2.0 TD

Sta mislite o Mirku Alvirovicu?

KAo shto i sam nalov teme kaze: "Sta mislite o Mirku Alvirovicu?"

Evo morah da postavim ovo pitanje, jer koliko sve vishe i vishe razgovaram sa ljubiteljima automobilizma, malo ko ga simpatishe .... kazem, radi se ljubiteljima automobilzma , ne samo pukim korisnicima automobila!

Mnogi od njih zastupaju stav da je Alvirovic namazan cvim mogucim bojama shto dokazuju njegovim predstavljanjem nove Floride Dizel gde je nije velichao ali nije ni predstavio kardinalne propuste nego samo blago prokomentarisao da kochnice nisu sasvim odgovarajuce za taj automobil, a posle toga kazu da je razglabao chitav prilog kako nece biti ekonomichnijeg automobila od Floride dize ..... nishta o loshoj limariji, loshoj zavrshnoj obradi itd.... samo prenosim shta su oni izneli kao argument!
    2
    Pozitivno
    0%
    0
    Negativno
    0%
    2
    Neutralno
    0%
    0
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

znaci pitanje do 00
    ajde sad da ne pricam ko je i sta je i kako je poceo na RTS-u ali bukvalno znam pricu od prvog dana, jedna stvar stoji. covek je napravio imperiju zvanu SAT Media Group i niko ne moze da mu prismrdi. okupio je najveca imena oko sebe kao sponzore i samo jase i zgrce lovu... mozemo samo da mu pljunemo pod prozor...
    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Nenad
      CBC Senator XXL
      • 06.01.2005
      • 1364
      • BBgd/Mow

Ja nikad nisam ni u jednom nasem casopisu video lose komentare za vozila koja su im data na test.
      Mislim da losu limariju na test vozilu (koje je po obicaju novo) nije lako otkriti.
      Boost or bust...

Comment

• alt+64
        CBC Senator XXL
        • 27.02.2006
        • 571
        • bgd

To je covek koji je stvorio najvise kretena u Srbiji, odmah posle Cece i Zeljka Mitrovica.
        Mislim na lika od 25god. koji trazi da stanem da izadje iz kola jer vozim ~80 u Srpskih vladara u 3am, mislim na coveka koji me ubedjuje da kupim pravi rezervni tocak jer je copavi 'neprakticno i nebezbedno resenje', mislim na sve one koji ne obilaze smrdjivi sleper na pravom putu jer je puna linija...
        sve je to Mirko stvorio pi*ka mu je ojela raspala

Sorry zbog recnika, al mrzim coveka za sve pare

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

dooobro bre tadzara... slazem se ja sa tobom u svemu ali mozemo samo da ga mrzimo i nista vise... velika vecina mu veruje i slepo sledi njegova uputstva...
          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• stefanves
            CBC Senator XXL
            • 10.12.2006
            • 1351
            • BG

Ja ga gotivim, deluje mi kao fin cove.Bas cu ga ovih dana kontaktirati u vezi saradnje, kao da napisem neki tekst za Sat Plus.

Pozdrav
            Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
            Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• BRABUS
              CBC Senator XXL
              • 15.10.2004
              • 2399
              • London

Originally posted by @
              To je covek koji je stvorio najvise kretena u Srbiji, odmah posle Cece i Zeljka Mitrovica.
              \
              Kako je ovo lepo sroceno...svaka ti cast @

Jos dok je bio na RTS-u, emisije su mu bile idiotske, ali je bilo podnosljivo, posto alternativa nije bilo u to vreme. Mogao si da vidis sta se desava u auto svetu (reportaze sa sajmova) i iskuliras Mirkovo hvalisanje svakog ko mu da pare i auto na test. Izbaci Zastava neku dezinformaciju, a on je pretvori u posao stoleca. A tek Riletove majstorije , za to je trebao poseban stomak.

nisam pratio stvaralacki rad doticnog od 2003, kad sam otisao iz Srbije do prosle godine, kad sam slucajno cuo da postoji revija SAT i kupio je iz radoznalosti...kakvih sam se gluposti i prostakluka nacitao, nisam mogao da verujem. Onda jednom slucajno uhvatim emisiju na nekom kanalu - some things never change isto staro hvaljenje nekih glupih automobila, putopisi tipa "na 567km puta rupa. Alo, ministar zakrpite rupu tu i tu". Takodje, bila je i neka kontrola pumpi, koja mi se cinila prilicno nastimovana, i zavrsila se recima "o rezultatima citajte u reviji SAT ili gledajte u sledecoj emisiji", cuo sam posle da je sve bilo po PS-u, nikakve kradje nije bilo, sto sam i ocekivao da cujem od takvog objektivnog novinara kao sto je Alvirovic.

Rileta ne videh, a mozda je i bio sa njegovim genijalnim idejama. Jel se secate sta da radite ako vam rikne benzinska pumpa a sta ako rikne prskalica za sofer sajbnu ?

Comment

• mb12
                CBC Senator XXL
                • 06.11.2006
                • 640
                • Vrbas
                • Mazda 626 2.0 TD

Rileta ne videh, a mozda je i bio sa njegovim genijalnim idejama. Jel se secate sta da radite ako vam rikne benzinska pumpa a sta ako rikne prskalica za sofer sajbnu ?
                Koliko mi se chini, ima svoju rubriku u SAT reviji ( ja imam neki broj od pre skoro godinu dana i tamo ima )

Comment

• jaksa
                  CBC Senator XXL
                  • 23.10.2004
                  • 701
                  • Novi Beograd, SC

Puna linija, gde god da stoji, stoji sa razlogom.

Comment

O Mirku sve najgore zato što kao čovek poseduje veoma loše osobine da sad
                    nepišem dalje o tome.
                    O reviji koju uredjuje imam dosta pozitivnih mišljenja, posebno o patrolama
                    do Budve,Bugarske i Grčke.Tako nešto je pravila ekipa časopisa Auto moto
                    njihova rubrika se zvala Avik ili ti vikend sa automobilom po Srbiji.Oni su to
                    počeli prvi u Srbiji da rade,a Mirko se toga" setio"mnogo kasnije uglavnom
                    čovek je težak plagijator ali maher je da se učepi i dobije pare i sponzora koji uglavnom uredjuje njegovu rubriku o predstavljanju svojih automobila.

Comment

• bakara
                      CBC Senator XXL
                      • 29.01.2005
                      • 977
                      • nBGd

Dobro mirka niko od nas ne voli...
                      A ko onda kupuje SAT reviju?
                      pozdrav

Comment

• starac vujadin
                        CBC Senator XXL
                        • 27.08.2005
                        • 2617
                        • Stari grad

Pametan i sposoban covek... Dobro je shvatio sta Srbina interesuje i to mu daje u svojim emisijama. Odgovara na pitanja gledalaca, bavi se prizemnim problemima i pitanjima, pokrece kao neke akcije i to ljudi vole - narodski automobilizam. Rile je autenticni srpski heroj i to mu je jedan od glavnih aduta u emisji, tj. casopisu. Dobro povezan sa drzavnim aparatom sto mu daje takodje prednost u odnosu na druge. Bio blizak prethodnom rezimu, a onda se vrlo pametno snasao, dobio odlicnu fransizu koja mu daje kopcu sa svetskim automobilzmom i stvorio je nesto sto ce potrajati i posle njega. Ima najcitaniji auto casopis u Srbiji i najgledaniju emisiju. Postuju ga auto dileri i sme da kaze nesto protiv njih, ali on to radi dozirano da bi dobio od njih beneficije.
                        Ljudi ga ne vole, kao i Zeljka Mitrovica, nije nekome simpatican, ali treba postovati to sto on radi. Nemam nikakav emocionalan odnos prema njemu, tv emisuju gledam samo ono sto me interesuje, a casopis je ok.

Comment

Ma revija mu nije losa moze dosta dobrih stvari da se procita nekad je nerealan jednostavno balansira, nasao je formulu koja dobija nagodi se covek i to tako funkcionise

Comment

• sn00py
                            CBC Senator XXL
                            • 15.08.2005
                            • 851
                            • Belgrado

******.

BMS team

Comment

• Danilo
                              CBC Senator XXL
                              • 02.10.2004
                              • 908
                              • Beograd, Dorcol

Taj casopis i njegovi i komentari njegovog sina su smesni.
                              Imam utisak da je to smisljeno za najosnovnije korisnije automobila, one koje voze daciu logan i sl.
                              Ne svidjaju mi se njegove reportaze, sture su i bez nekih detalja koji bi me interesovali, testovi automobila su glupavi, tipa ono obtanje kineza pod rucnom na poligonu itd, mane lose postavljena pixla i slicno...
                              Sve u svemu, imam averziju od tog coveka...
                              www.blindmanmotorsport.com

Comment

Working...
                              X