lazes honda 101%. ti si onaj prikriveni ljubitelj SAT revije i tajni obozavatelj mirka alvirka a sa mladenom se druzis u pauzama imedju CBC okupljanja...
pazi kad nisi jedini vec jos neki znaju porodicno stanje i te fore a sve mi se cini da nam je postovalac teme uvalio kosku da pljujemo po coveku a on ga isto tako simpatise...
pazi kad nisi jedini vec jos neki znaju porodicno stanje i te fore a sve mi se cini da nam je postovalac teme uvalio kosku da pljujemo po coveku a on ga isto tako simpatise... lool
Originally posted by mb12
Evo pokrenuo sam temu ali nedadoh svoje mishljenje!
Evo ovako:
Svi znamo da je on mean motherfucker u SAT media grupi, tj da je on direktor, vecinski ili potpuni vlasnik iste, a obavlja poslove voditelja i test vozacha .... to je po meni nedopustljivo za neki bolji imidz! To samo mozesh josh videti na TV Duga ( ko je iz Vojvodine zna o chemu pricham ) gde je Nedjo Kostic vlasnik televizije, voditelj, pevach ..... a svi znamo da je Pink iz 95-96 godine ( godine teshkog trash-a ) mala maca nasprama danashnje TV Duge , tj da je stanica spremna za reciklazu Takav isti imidz i sam sebi Alvirovic namece, bez obzira koliko vizuelni dozivljaj bio ugodan i IN!
Takodje ono shto kvari imidz je guranje svog sina u te voditeljske vode! Nijedan normalan chovek sa tom pozicijom , a pod normalnim chovekom podrazumevam choveka koji ima kompaniju poput SAT media grupe a neobavlja poslove poput voditelja i test vozacha da bi ushtedeo 1000 evra mesechno na platama ( shto znachi da Alvirovic nije normalan ) ne bi svog sina gurao da to radi jer daje utisak vezare, stekare, svega onog shto se u normalnom svetu ne ceni, nego sa gnushanjem gleda!
Eto to je moj stav, da prestane da obavlja te voditeljske poslove i da prestane da se unaokolo oboze vozika i da prepusti ljudima kompetentnim za to , da to rade!
Meni je onako uglavnom folirant mada ima nesto i zanimljivo u njegovim emisijama,moj dragi dedica ga ne podnosi tj kaze da ga "mrzi ga ko psa" verovatno mu deluje licemerno sto i jeste
Nikada do sada nisam pisao forumu. Više volim da voajerišem.
Ipak: Alvirovići, RTS, vlasnik Maxi Diskonta i Ceca, Pink i ostali za koje ovde nema dovljno mesta, su slika svega lošeg što se nama dešava još od čuvene osme sednice CK SKJ, održane tačno pre dvadeset godina.
Zato, ne kupujem i ne gledam SAT, Ne ulazim u Tempo, Maxi i sl. ne volim
Velju Ilića, prezirem nove narodnjake. Koji je njihov greh? Profitiraju na zatucavanju naroda!
Tema po?inje da ide u zabranjene vode, pa bih molio da se držite teme.
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Comment