Sta mislite o Mirku Alvirovicu?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • prle
    CBC Senator
    • 04.09.2006
    • 223
    • Beograd - Konjarnik

nemam lepo mišljenje o njemu

pričao sam davno sa devojkom koja je radila u integri, i kaže svaki put kada dođe kod njih ponaša se kao da je uhvatio boga za muda, nadobudan do besvesti, ništa ne poštuje

tv emisija mu ima dosta primesa komunističkih reportaža, jer potiče iz tog vremena, ali je zaboravio da se ipak dosta toga promenilo

ali definitivno kao takav je našao prođu u srbiji, na žalost

Comment

• Gatti.Gatozza
      CBC Senator XXL
      • 26.09.2006
      • 411
      • Zemun
      • Lybra 1.9 / XJ600S

Povratak iz Lazarevca pre par meseci. Vozim se sa drugarom, pri?a ode ka Mirku. Posle 3 minuta zaustavlja nas pandur, vidim neka neobi?na gužva. Pandur mi naredi da odem kolima u nju (gužvu), ja šta ?u, u tom trenutku nabijaju mi se dve kamere na oba prozora i dole?e Mirko Alvirovi? kako bi me nešto priupitao. Oterao sam ih sve u tri p*zde m*aterine i otišao.
      Kako on može da poseduje policiju??
      Kako snimatelji skrivenih kamera smeju da koriste policijska kola i policijske uniforme da bi sebi podizali gledanost i zara?ivali pare? Šta bi se desilo da im ne stanem?
      MAZDA

Comment

• sri98
        Admin od Trpeze
        • 24.10.2004
        • 7262
        • Republic of Konjarnik
        • Toyota Corolla E 210

" dok je za nase trziste najzanimljivija verzija sa dizel motorom...." + okretanje pod rucnom = dugogodisnja tradicija
        Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• TETAK
          CBC Senator XXL
          • 30.09.2004
          • 3034
          • Čačak, Srbija

Šta god o g.Mirku mislili,pri?ali i komentarisali on ?e i dalje raditi to što radi.Njegova ciljna grupa nismo mi kojima je automobilizam hobi ili možda profesija, ve? prose?ni voza?i i vlasnici vozila koji sve što znaju, znaju zahvaljuju?i možda baš upravo njemu!
          Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• Manfred
            CBC Senator XXL
            • 04.08.2007
            • 905
            • Beograd

Upravo tako, njegova ciljna grupa su potrosaci...
            U Srbiji ima 10% ljudi koji se interesuju malo vise oko automobila, a ostatak od svega 90% ljudi se zadovoljava kolicinom informacija koje dobija upravo iz revije ili emiisije.
            Za njih se i pisu tekstovi, da bi ih razumeli, jer oni to kupuju, placaju, a kao sto znamo.. nije sve u parama, ima nestho i u keshu

Nemam lepo mishljenje.

Comment

• kobacbobac
              CBC Senator
              • 21.12.2006
              • 229
              • bg. sremcica

DASTE.....uvoznik automobila ...prodavac automobila ..ili mozda proizvodjac kod koga bi ste naj pre odvezli auto za promociju ili test Pritome ste svesni da i ne preterano inteligentni ljudi imaju pare i cak i ono kupuju kola a marketinske agencije i istrzivanje trzista vam govori da on prodaje najvise automobilskih casopisa......tako da precepcija je realnost to jest prodaja to jest profit ...trzisna privreda....drugim recima dali bi ste dali mirku na test auto ako ce vam to povecati prodaju iako ga nevolite

U reviji vredi smo ono sto prenose iz italijanskih novina ovo ostalo je smuckaj i prospi ........a da je covek bahat to znam od ortaka koji radi na sajmu i koji ga zna jako dobro uglavnom po zlu i da je ljubazan i nasmejan smo ispred kamere...........a rile to je posebna prica zica zvaka selotejp...ccccc.....a okretanje pod rucnom strasno ali prolazi i stoje najgore pravi pare ....mora da mu je zeljko neki blizak rodjak po babi ..mozda

Comment

• Uros Piperski
                CBC Senator XXL
                • 31.01.2005
                • 2978
                • Beograd

Evo prilike za jedno glasanje

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• Dragon
                  CBC Senator XXL
                  • 15.11.2006
                  • 963
                  • Beograd

Originally posted by starac vujadin
                  Pametan i sposoban covek... Dobro je shvatio sta Srbina interesuje i to mu daje u svojim emisijama. Odgovara na pitanja gledalaca, bavi se prizemnim problemima i pitanjima, pokrece kao neke akcije i to ljudi vole - narodski automobilizam. Rile je autenticni srpski heroj i to mu je jedan od glavnih aduta u emisji, tj. casopisu. Dobro povezan sa drzavnim aparatom sto mu daje takodje prednost u odnosu na druge. Bio blizak prethodnom rezimu, a onda se vrlo pametno snasao, dobio odlicnu fransizu koja mu daje kopcu sa svetskim automobilzmom i stvorio je nesto sto ce potrajati i posle njega. Ima najcitaniji auto casopis u Srbiji i najgledaniju emisiju. Postuju ga auto dileri i sme da kaze nesto protiv njih, ali on to radi dozirano da bi dobio od njih beneficije.
                  Ljudi ga ne vole, kao i Zeljka Mitrovica, nije nekome simpatican, ali treba postovati to sto on radi. Nemam nikakav emocionalan odnos prema njemu, tv emisuju gledam samo ono sto me interesuje, a casopis je ok.
                  To je to, da ne palamudim, kad je covek vec napisao...
                  Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• mb12
                    CBC Senator XXL
                    • 06.11.2006
                    • 640
                    • Vrbas
                    • Mazda 626 2.0 TD

Evo pokrenuo sam temu ali nedadoh svoje mishljenje!

Evo ovako:

Svi znamo da je on mean motherfucker u SAT media grupi, tj da je on direktor, vecinski ili potpuni vlasnik iste, a obavlja poslove voditelja i test vozacha .... to je po meni nedopustljivo za neki bolji imidz! To samo mozesh josh videti na TV Duga ( ko je iz Vojvodine zna o chemu pricham ) gde je Nedjo Kostic vlasnik televizije, voditelj, pevach ..... a svi znamo da je Pink iz 95-96 godine ( godine teshkog trash-a ) mala maca nasprama danashnje TV Duge , tj da je stanica spremna za reciklazu Takav isti imidz i sam sebi Alvirovic namece, bez obzira koliko vizuelni dozivljaj bio ugodan i IN!

Takodje ono shto kvari imidz je guranje svog sina u te voditeljske vode! Nijedan normalan chovek sa tom pozicijom , a pod normalnim chovekom podrazumevam choveka koji ima kompaniju poput SAT media grupe a neobavlja poslove poput voditelja i test vozacha da bi ushtedeo 1000 evra mesechno na platama ( shto znachi da Alvirovic nije normalan ) ne bi svog sina gurao da to radi jer daje utisak vezare, stekare, svega onog shto se u normalnom svetu ne ceni, nego sa gnushanjem gleda!

Eto to je moj stav, da prestane da obavlja te voditeljske poslove i da prestane da se unaokolo oboze vozika i da prepusti ljudima kompetentnim za to , da to rade!

Comment

• prolupator
                      CBC Senator XXL
                      • 02.09.2005
                      • 3968
                      • Zemun

Ne volim ga, ali je napravio posao...
                      Te fore, rupa ovde i onde ... zabava za narod (on brine)...

U ovoj zemlji ionako ne postoji ni emisija ni casopis koji bi zadovoljio potrebe automobilske populacije sa ovog foruma, recimo.

Opet, SAT pogledam kad u'vatim na tv-u, nekad prospe i nesto zanimljivo.
                      Najbolje mi je bilo kad je seo u Hyundai Santa Fe 2.5 TD i reko: "E, ovaj auto smo izabrali za nase expedicije." Nije nego ! I ja bi na expediciju s tim, svaki dan... Sto ne putuje u Zastavi 10, ili u Floridi 1.4 HDi ?!
                      OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Laki GSi
                        CBC Senator XXL
                        • 15.10.2006
                        • 2426
                        • Beograd-Vozdovac

Ovde,koliko sam ja skapirao glasnje,pita se da li ga gotivimo ili ne!?
                        Ja ga licno ne gotivim,cak sta vise mrzim ga jer to tolika j.a.j.a.r.a od coveka da mu treba ebati mater. Tako namazan,cinican i iskompleksiran matorac da je to strasno. Znam ga licno pa smatram da je moj komentar,makar za mene ok.
                        Sto se revije tice tacno je da je napravio poso,i kupujem je iskljucivo u vremenu njegovih patrola inace sam do pre dve godina imao sve brojeve ali kad je postao pi_cketina resio sam duboko da stupim u bojkot,ima jos mnogo casopisa koji i nisu uopste losi. Znam da nece on propasti zbog mene ali ja ga zaobilazim u sirokom luku,istu situaciju imam i sa maksi diskontom kojeg takodje MRZIM

Sto se tice Zastave on ima lep dil sa njima tako da je zastava najbolji auto na svetu ikad proizveden,nikad nije reko kako mu se jugo koji je kupljen za firmu 6X pokvario od Kg do Bg,a dok nije pred kamerom pljuje ih na sva usta.Seceam se i jedne emisije kad su se ljudi zalili da su dobili zastavu 10 kakvu nisu trazili,pogresna boja,nema maglinke,nema obrtomer a pritom su sve platili,on je kenjao kako ce se to ispraviti da vise nece biti takvih greski ovo-ono...ma kazem Vam ljudi
                        to je obicna ulizica,licemer i sve ono najgore sto se moze reci o jednom coveku!!!

P.S.mene nikad licno nije zeznuo za nesto,da nemislite da ga zato pljujem samo sam iskren.Kad znam za nekog da je s_mrad ja to i kazem,nebitno koja je osoba u pitanju!
                        Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• Komex
                          CBC Veteran
                          • 20.10.2005
                          • 100
                          • Beograd

Kao sto je vecina rekla...
                          Covek je napravio dobar biznis, da nije ne bi opstao... Nasao je ciljnu grupu koja je ocigledno prilicno velika i tacno zna sta njima treba, mi mozemo da se ne slazemo sa njim ili da ga ne volimo ali to je vecini a pogotovu njemu krajnje nebitno, jer on to ne radi da bi ga neko voleo...

Comment

• dfast
                            CBC Senator XXL
                            • 26.05.2005
                            • 1302
                            • Hoofddorp NL /Bgd

U vreme kada je krenuo prvi uvoz preko Hrvatske, pa Bosne i preregistracije svih tih vozila na Srpske i Crnogorske tablice izjavio je " uvoz svih ovih polovnjaka u prosecnoj starosti od 10 godina ce izuzetno pogorsati bezbednost na putevima" . Neka je to bila recimo 95 godina otprilike,a u to vreme moj cale je vozio audi 80 iz 76' a ja keca iz 80'. Prosek na ulicama je bio pored zastave, lada, moskvih, pezejac, trabant, krpilo se kako se stiglo, krsevi neopevani, slavio sam kad sam kupio cetri polovne gume iz uvoza od lokalnog vulkanizera sa 3,5mm sare koje nisu tresle na preko 80km/h. I onda vidim kod komsije recimo askonu koja je dosla iz Nemacke sa 130kkm na cajgeru ko iz fabrike da je izasla, pa drugi komsija doterao Bmw peticu, znaci auti koji koce i skrecu bolje od vecine na nasim drumovima u to vreme. Ocigledno uvlacenje i ispunjavanje instrukcija od vladajucih u to vreme; tad mi se smucio jednom za svagda, na sajmu automobila zaobilazim njegov stand, ne kupujem reviju i ne gledam emisiju.

Comment

• stefanves
                              CBC Senator XXL
                              • 10.12.2006
                              • 1351
                              • BG

Ne mogu reci kakv je covek, ali generalno reportaze(sa putovanja) su mu uredu, cak sta vise super.Sto se tice testova automobila, to je kerov racku to stoji, svi su skoro isti, tu je jedino solidan onaj super test ako je verodostojan.Npr. super su testovi koji su odradjeni u Italiji ono tipa ubrzanje u krivini, rad klima uredjaja, novi zakonski propisi....A emisija je takodje vrlo dobra, nije nesto pretrano komplikovana za slusanje(i gledanje) ali daje dosta informacija.
                              Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
                              Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• Manfred
                                CBC Senator XXL
                                • 04.08.2007
                                • 905
                                • Beograd

Originally posted by prolupator
                                Sto ne putuje u Zastavi 10, ili u Floridi 1.4 HDi ?!
                                Because he can!

Comment

Working...
                                X