I napokon...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • GT
    CBC Senator XXL
    • 01.12.2006
    • 337
    • Beograd

I napokon...

Da probam da formulisem to najjednostavnije...

Znaci prevara, preljuba ili kako god hteli to da nazovete!

Zasto to radi muskarac, zasto zena, da li se razlikuje, sta treba oprostiti, a sta ne i da li uopste i treba!

Onda da li reci, ili cuvati tajnu, ponos, sujeta, ljubav, u sustini sve u vezi prevare i odnosa muskarca i zene!

Da ne pisem prvo ja, ukljucicu se kasnije...
    "Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."
  • NemaN
    CBC Senator XXL
    • 29.11.2004
    • 1560
    • munze

jao brate mili zar i ti.....

pazi ovako jedna situacija pre 3 meseca ...najbolji ortak prolazi pored devojkine zgrade i odluci da svrati....zove je na mob i ona mu kaze bicu za 15min kuci pa cu te nazvati....u tom trenutku ispred njega se parkira alfa 147 i njegova riba unutra sa nekim likom....i pocne krljanje ispred njegovih ociju...nisu ga ni videli.....i jebiga on krene na nju (nirmalno sto da krene na lika kad je ova drolja)....tu nesto se deru bla bla....

uglavnom na kraju joj je oprostio....i bili su jos 2 meseca zajedno i kraj....

po meni svaka prevara vodi ka brzom raskidu ...svaka cast coveku koji posle toga uspe da odrzi vezu ali mislim da je to nemoguce

ljudski je oprostiti ali mislim da to vodi ka kraju veze....

i na kraju shvatis da su neke stvarno ok i one su ti drugarice ali ostale su kurve raspale
    I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• veljko
      CBC Senator XXL
      • 30.01.2006
      • 476
      • Backi Jarak, NS
      • Volvo V50 DRIVe

nema prastanja

ako je u pitanju bracna zajednica + deca - onda je to vec komplikovanija varijanta, al uglavnom postoji velika verovatnoca - prastanje ali ne i zaboravljanje- tako nekako

ima jedna prica

muz je zatekao zenu u sopstvenoj kuci na gomili

i nista...

naravno- posledice: kad god postavlja rucak ili veceru MORA da postavi i 1 tanjir za *ebaca, ako navrati,
      pretpostavljam da je poludila u kratkom roku

i na kraju

sve je to uglavnom zbog seksa

a ako je zbog neceg drugog, onda je i bolje da je gotovo
      Bolje biti sretan nego pametan

Comment

• TETAK
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 3034
        • Čačak, Srbija

Stvar koja je pukla ne treba lepiti.
        Da je valjala ne bi pukla!
        Opet, stvar treba negovati i ?uvati!
        Eksperimenti se ne isplate, treba u?iti na tudjem iskustvu!
        Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• ĆOMI
          CBC Senator XXL
          • 31.08.2006
          • 1705
          • Braće Jerković,Vozd
          • Stilo JTD 16V

Jako skakljiva tema....Svako ima neki svoj vid razmisljanja,neko bi oprostio neko ne,ali se sve vodi na jedno...Nikad ne moze biti isto kao sto je bilo pre toga(prevare,preljube) i posle toga vrlo brzo dolazi do pucanja,kako rece Neman.

E sad,zasto do toga dolazi kod muskaraca i kod zena,mislim da i mnogo pametniji i obrazovaniji od mene ne mogu da daju odgovor...Verovatno zbog nezadovoljstva,trenutak slabosti,sta ja znam...
          Ako se samo jednom desi,"slucajno",avantura za jednu noc,mozda bi i oprostio,ali to vise nikad ne bi bilo to.U slucaju da devojka ima dva decka u isto vreme,i da to traje,ne da ne bi oprostio nego bi ih zajedno zadavio svilenim gajtanom

Ja iskreno mislim da je ipak "teze" kad zena prevari muskarca,ne zato sto sam ja musko pa branim "nas",nego zato sto su po zensko vece "posledice" nego po muskarca,ako razumete sta hocu da kazem.
          Grubo receno,muskarac je taj koji "vrsi radnju",zbog toga

Ja za svojih 5 godina koliko sam sa devojkom ni u jednom trenutku nisam pomislio da je prevarim.Onog trenutka kada(AKO) pozelim da budem sa nekom drugom,mi vise necemo biti zajedno.Prevara i varanje mi je jako nemoralno i ispod casti,cak i ako se samo jednom "omakne".

A od generalizovanja da su sve devojke "kurve" ili "drolje" mi se povraca!
          OPEL CLUB SERBIA

Comment

Ako jednom prevari prevarice i drugi put zbog istog razloga -od toga niko nije bezao od kada je sveta i veka

Comment

• Black Knight
              CBC Senator XXL
              • 13.10.2004
              • 2020
              • Novi Beograd, kicblo

ako neko nekog prevari to znaci da je nekom nesto falilo, a samim tim to znaci da vise nije to to...tako da tu nema sta da se prica...
              Injection is good,but I'd rather be blown!

Comment

• Uros Piperski
                CBC Senator XXL
                • 31.01.2005
                • 2978
                • Beograd

e jos kad bi sve bilo crno ili belo

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• zverko
                  CBC Senator XXL
                  • 19.08.2005
                  • 7085
                  • BGD
                  • Audi A4

muskarac vara fizicki a zena psihicki. nama je u glavi **cka a one to shvataju vrlo emotivno. ne mogu da pricam o prevari na relaciji momak devojka posto sam vec 6 god u braku ali dok nisam bio zenjen nisam hebavo te fore 2% tj nikad nisam imao toliko ozbiljnu vezu da bi se sad nesto cimao ako me riba prevari. u svakom slucaju ljudski je prastati, meni je jednom bilo oprosteno ali sam i veliko sranje napravio tako da verujem da opet napravim istu gresku ne bi se bas lepo proveo... generalno , kad devojka svrlja za to je kriv muskarac jer od vajkada je bilo dobar *urac mir u kuci a kad tip svrlja onda je to cisto trening osim ako se ne zaljubi a bude **cka da to ne prizna.

@?OMI: matori hebote sta ti radis 5 god. il je zeni il ostaviiiiiiiiii

nego pazi ti ovi alfisti sto napadaju tudje ribe a....
                  deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• ĆOMI
                    CBC Senator XXL
                    • 31.08.2006
                    • 1705
                    • Braće Jerković,Vozd
                    • Stilo JTD 16V

Zverko,?OMI!!!

Brate jos sam ja zelen za brak,a ovako mi extra! Bice brak za koju godinu
                    OPEL CLUB SERBIA

Comment

• zverko
                      CBC Senator XXL
                      • 19.08.2005
                      • 7085
                      • BGD
                      • Audi A4

salim se ja dzimi, samo ti uzivaj ali opet pazi se, alfisti se opasno nameracili na tudje...

Comment

• dekideki
                        CBC Senator XXL
                        • 26.07.2005
                        • 1914
                        • Beograd

@NemaN:
                        pazi, veza je veza, a Alfa je Alfa!

salu na stranu, uzasna situacija, tesko za podneti. a veza ili kako god to nazvali je nesto vise od seksa prijateljstva ili provoda. zivotni saputnik je nesto iznad svega. i prijatelja i familije ma svih. tako da... ako nisu bili stigli do tog nivoa, onda zasto bi ponovo pokusavali tad kad su jos nize pali.
                        sve zavisi na kom ste nivou veze sa partnerom kad se desi tako nesto. nema pravila. bre.
                        .

Comment

• zverko
                          CBC Senator XXL
                          • 19.08.2005
                          • 7085
                          • BGD
                          • Audi A4

drugari, decko je doziveo naj vece ponizenje koje momka moze da zadesi i mogu samo da zamislim kako mu je bilo ili situacija gde tip sazna damu naj bolji ortak vec duuuuuugo, dugo krese ribu... zahebano do daske, ali eto on je izgleda bas voleou cicu kad joj je dao drugu sansu ato je ila greska jer je tek tada pao u njenim ocima.
                          ma treba ih bre tuci od prvog dana jer one to vole a i same traze da ih bijes...

Comment

• Aki
                            CBC Senator XXL
                            • 04.08.2006
                            • 1133
                            • Beograd
                            • Yugo 1603, Yugo 1301

Nesto mi kaze da je GT uradio nesto sto nije trebao...
                            "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
                            - Lousie Smith

Comment

• stefanves
                              CBC Senator XXL
                              • 10.12.2006
                              • 1351
                              • BG

Ja tih problem nemam, bar sada.Imao sam ih malo nesto, onda sam popizdeo i preso na drugu stranu, tj.naso sam druge nacine
                              Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
                              Konacno i ja imam auto :-)

Comment

Working...
                              X