Originally posted by Testera
Chat , nanovo...
Collapse
X
-
Kad ne bih nesto pametovala...ili ti glupovala, kako god, ne bih se zvala Dejana.... No,mora neko i to!
-
-
Originally posted by ArsaEvo i ja da se ogledam u pisanju pesama u Auto-stihu najnovijem pravcu u poeziji!
Kada Sheta u BX-a seda,
tata vozi a Junior gleda!
Vozio bi al' dozvolu nema,
rodjendan se osamnesti sprema.
Turbo , nitro, grand turizmo klasa,
sve ih BX lesi s' pola gasa!
Puno srce i ocu i sinu,
lesi BX i to jos na plinu.
Prst na dugme i vec benzin krece,
drz' se tata auto nam polece!
Od siline sesnaest ventila,
leti bx kao gorska vila
Ruku pruza otac svome sinu:
izbegosmo platit' putarinu!!!
Kad ga tata vozi posle skole,
masu cure jer sve Shetu vole!
HIDRAULIK, voznja na visini,
MALA SALA, SHETICE IZVINI!
Comment
-
-
Originally posted by cvrlePesma je vrhunska, svaka cast
Kad ces da nam Sheto predstavis Ulysse-a, jes da je TD ali verujem da ide dobro i sto je najbitnije moze da stane ceo orkestar verovatno, ko to tera kod vas i jer sluzi samo kao radni auto? Koliko ima sedista?
Comment
-
-
[quote=Mrwica_91]Originally posted by TesteraOriginally posted by "Sheta_Junior":7j8azmjwNesto se bas ne pale...
P.S Prethodno ipak izmeni neke poruke, uglavnom one vezane za Tatu. Ne mora baš sve da zna.
Mrvice, nemoj tako! Meni nijedna devojka nije ruzna! A nije ni lepa... Ja sam ovde zbog kola, zna se gde se pecaju ribe...
Comment
-
-
Pa bre kod vas sve kontra u porodici, umesto da je neka rokada sa vozilima kako bi trebalo ono sve obrnuto...bitno je da imas vozni park da moze da ti se pozavidi, iskreno za svaku pohvalu, Jedan porodicni, jedan trkacki za meracenje koji volis i jedan picolovac, a da i umalo da zaboravim onaj skuter za grad...Svaka cast, mozemo da ti zavidimo samo...
Comment
-
Comment