slusam ja mog caleta kako mu objasnjava jedan bivsi major sta ti je golf,,,prica iz 97-mi ili 98-me.....ovaj dosao kod caleta da vidi masinu koju je kupio(do tad vozio keca iz polovine 70-tih) i pocinje prica.....
vidis ti sta ti je svabo, ja vazda kuburio sa kablovima i svjecicama, a oni to fino upakovali u metalne cijevi i nema boga da prodje voda.vidis ti sta ti je tehnika....eee da sam znao da je tako ranije bi ja ovo kupio....
moj matori se samo nasmije, i kaze, jes vala, svabo je cudo,,,,,,,inace motor 1.6 DIZEL
svaki dan slusam raznorazna pametovanja, ali sam shvatio da je nemoguce sa nekima izaci na kraj i samo potvrdjujem ono sto kazu, ako kaze da hoce CO2(jer je vidi cuda odnos u N2o kiseonika duplo manji nego u Co2) gas da ubacuje na usis kako bi dobio sto hladniji vazduh u istom,i naravno da dobije mnogo vise kiseonika u motoru, st ce biti duplo jace od N2O sistema,,,,,,,ja kazem, samo odvrni dobro ventil, da sto bolje 'ladi....
Naravno ja sam samo mali mis u svemu ovome i naravno da postoje ljudi koji znaju mnoooooogoooooo vise, ali ono sto mogu da pomognem ljudima to cu i da uradim,naravno kad je covjek svjestan da ne zna i trazi pomoc, a kad vidim da neko ne zna, a misli, i ubijedjen je da zna, i naravno nalazi se na polju gdje sam jaci od njega, samo ga podrzim,,,,kazem to majstore, kako se ja ranije nisam sjetio toga....
probajte,,,,vidjecete da pali...
Nedelja, buvlja pijaca na Vidikovcu...posto radnje ne rade, dosao sam tu da kupim sijalice za pozicije za fiat bravu...dolazim do lika koji prodaje auto kozmetiku...
"dajte mi jedan komplet rezevnih sijalica"
(on uzima jedan i daje mi)
"hm, ovde u kompletu je H4, jel imate neki komplet sa H1 sijalicom?"
"!?!? H1? nemam...koji je to auto?"
"fiat brava"
"ha samo izmisljaju neke gluposti...to kad crkne nema nigde da nadjes"
(kolutam ocima i razmisljam da mu kazem "pa ima u prodavnici")
"dajte mi par sijalica za pozicije"
a posle kad sam ispred kuce otvorio haubu i krenuo da menjam sijalice, pa naisao komsija koji vozi VW jettu 1, to bolje da ne pricam sta je sve nalupetao, mogu roman da napisem...
Kako očekivati da narod nešto zna o automobilima, kad su i oni koji bi hteli nešto da nauče osuđeni na falš informacije. Evo primera iz današnjih Nezavisnih Novina (dnevni list u RS):
I šta će narod jadni, nego da mene savetuje da promenim grejače jer moram malo duže da verglam zimi jer nemam choke... Džaba što mi je u rezervoaru 98 oktana, 100% mi nevaljaju grejači...
Kako očekivati da narod nešto zna o automobilima, kad su i oni koji bi hteli nešto da nauče osuđeni na falš informacije. Evo primera iz današnjih Nezavisnih Novina (dnevni list u RS):
To je cesta pojava....a sto je najgore slika je nadjena bez veze a text totalno izmisljen, britanci, 400 iljade maraka, keramicke kocnice......samo da bi popunili novine posto nemaju sta pametno da pisu
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment