kako nas truju sa hranom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • rajmax63
    CBC Prijatelj
    • 02.04.2005
    • 1415
    • Bačka Palanka
    • AUDI A6 2.0TDI 170KS

a koliko se godina to taložilo
    razmisli malo
    blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
    Audi ima crveno T

Comment

• X9
      CBC Senator XXL
      • 28.06.2005
      • 3179
      • Wien-Sabac
      • RX-8 i X-9

zorka nema veze s vodom.sabac dobija vodu iz par izvora i iz tzv.drinskog potoka.kao i svaka druga opstina,i sabac je dohvatila kriza.tamo gde nije bilo novca i ono sto se nije moralo srediti,nije se ni sredilo.
      "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• rajmax63
        CBC Prijatelj
        • 02.04.2005
        • 1415
        • Bačka Palanka
        • AUDI A6 2.0TDI 170KS

ebig takva je čitava Srbija.
        ima para samo za jagnječe brigade
        Audi ima crveno T

Comment

• The Punisher
          CBC Senator XXL
          • 01.03.2006
          • 503
          • Beograd Wozhdovatz
          • Ford Taunus TC1

Originally posted by mikimazda
          nekada je sabac imao jednu od najcistijih voda od svih opstina u srbiji..nazalost stanje se drasticno pogorsalo...
          bec-nekada je bec imao veoma losu vodu,danas je daleko ispred mnogih...
          dovoljno reci,nekada je u becu bilo nezamislivo popiti casu vode sa cesme,danas je to slucaj u sapcu...
          To mora da je bilo pre 2002. godine tj. pre nego sto sam tamo sluzio vojsku, jer sam zbog Sabacke vode zavrsio na VMA. Lep grad za sluzenje, ali kao guster vojnik sta smes da pijes osim vode...
          https://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Taunus_TC

Comment

• GadGet
            CBC Senator
            • 15.08.2007
            • 206
            • Nbgd, Vozdovac

Koja je razlika izmedju vode u SWE i SRB????

Nasa ima i miris i ukus

Comment

• Azrael
              CBC Senator
              • 29.06.2006
              • 278
              • Kragujevac

A zamislite kako je nama u Kragujevcu koji se snadbevamo vodom sa Gruze u koju se slivaju razne septicke jame, pesticidi sa njiva, a ne nedostaju nam ni izduvni gaasovi, i mnogo gora sranja, jer put prolazi preko jezera.....

Comment

• zvrle
                CBC Senator XXL
                • 01.11.2005
                • 961
                • Beograd, Batajnica
                • Golf 4

Originally posted by BOOST
                Bas me zanima neko ko ima neke relevantne podatke od merenja vode za pice iz komunalne mreze kod nas,
                Ovde mozes naci pravilnik o higijenskoj ispravnosti vode za pice e sada problem je sto se ne mogu naci rezultati merenja koji ce pokazati da li se pridrzava pravilnika

rezultati ispitivanja , ne znam koliko su pouzdani
                “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

• rajmax63
                  CBC Prijatelj
                  • 02.04.2005
                  • 1415
                  • Bačka Palanka
                  • AUDI A6 2.0TDI 170KS

Re: kako nas truju sa hranom

Ajde da malo obnovimo znanje iz ishrane
                  otišlo je sve u PM

pogledajte prilog do kraja veoma pažljivo

http://www.tvinx.com/tajna_je_razotkriv ... ws.2715.hr
                  Audi ima crveno T

Comment

• 230
                    CBC Senator XXL
                    • 02.04.2007
                    • 775
                    • Semberija

Znati šta jedemo je jedna stvar, ali ovakva senzacionalistička "otkrovenja" me mnogo nerviraju, iz dva razloga: obično autor ima neku knjigu koju želi da proda, i/ili pažljivo bira reči da predstavi nešto što svi znaju, npr, od čokolade ćete sigurno dobiti povišen nivo šećera u krvi, ali ne kaže da to "sigurno" podrazumeva konzumaciju (opet lupam) 400gr čokolade svakodnevno u roku od mesec dana. One koji žele da prodaju knjigu još i razumem, ali one koji namerno izostavljaju takve informacije bi trebalo pohapsiti jer šire paniku i lažiraju podatke. Ovaj gospodin u ovom videu ni u jednom trenutku nije naveo konkretne izvore informacija, kako su te navodne istraživačke grupe došle do njih, metode istraživanja, vremenski period, selekciju uzoraka, već je uvek koristio fraze koje umesto da daju odgovor, postavljaju pitanje ko, kada, kako, gde (uvek kaže vodeći univerzitet, ili obimne studije, a nikada nema podataka ko je u pitanju).

A teorije zavere su priča za sebe. Paranoja kada preuzme vlast nad zdravim razumom, dobijamo horde sličnih prosvetitelja, koji mogu da objasne sve, osim ako je to stvarno tako, zašto su oni živi i dalje, pogotovu danas, kada je vodećim silama lako započeti rat ili svrgnuti vladajući režim gde god, a ne mogu "srediti" da jednog pojedinca, koji gura nos tamo gde mu nije mesto, pojede mrak.

Kontrola populacije je sasvim normalna stvar, pogotovu u prenaseljenim zemljama, i da ne postoji bilo bi jako loše. Pogledajte Indiju.

Meni lično, od svega ovoga, daleko veći problem predstavlja to što niko od naših prekara ne prosejava brašno, i što moram da mučim familiju da mi pravi domaći hleb svaka 2-3 dana, jer kupovni odbijam da jedem dokle god ne bude čist i pristojan. Žitoprometove proizvode sam prestao da jedem 2004. kada sam pronašao pečenu muvu u hlebu. Ostale pekare posle toga jednu po jednu sam testirao, i uvek ima mnogo čega što ne sme biti tu, od dlaka do crva i raznog trunja.
                    Kada bi svi prestali da kupuju smeće koje nam se nudi u pekarama, kvalitet bi jako brzo skočio. Jedini lek za bahatost proizvođača će biti kada se potrošači osveste i shvate da imaju izbor.
                    Ne postojimo mi zbog njih, već oni zbog nas.
                    155+75=230
                    VIVA LA VITA!!!

Comment

• banekg
                      CBC Senator XXL
                      • 06.09.2010
                      • 1274
                      • Nis
                      • Toyota Carina e 2.0

Veliki broj emulgatora dozvoljenih u Americi, su zabranjeni u Evropi. Veliki broj Emulgatora dozvoljenih u Evropi, su zabranjeni u Srbiji. Dakle, mi jos uvek imamo "Old School" zakone po tom pitanju, ali ce se u buducnosti i to promeniti, pa cemo i mi biti lepi i debeli ko Amerikanci.
                      Long Live CBC!!!

Comment

• Chubbs
                        Everybody lies
                        • 29.01.2006
                        • 5807
                        • Novi Sad
                        • Audi A6 1.8T

Znati šta jedemo je jedna stvar, ali ovakva senzacionalistička "otkrovenja" me mnogo nerviraju
                        ni sam ne bih bolje rekao.
                        You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                        Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                        Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Dora
                          Nadzornik!!!
                          • 24.10.2004
                          • 17451
                          • Novi Sad
                          • FIAT

Nketa nije dobra, nije dileja gladovati ili jesti ćevape (nije dijeta u pitanju) nego jesti sve bez čitanja etikete ili ne. Sok od bundeve koji je najbolja kajsija na svetu recimo...
                          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Eon
                            Moderator
                            • 10.03.2005
                            • 4225
                            • Beograd-NBG-44
                            • Superb 2.0 4x4 DSG

Sve zavisi kako gledate na to. Hrana je zatrovana, dodatno se trujemo duvanom, alkoholom i nezdravim životom. Svaki organizam je različit, neki će duže trpeti, a neki kraće.

Kao sa kolima, neko će voziti na krš gorivo, raditi mali servis kada auto stane itd... A neko će sve to raditi i pre nego što je predviđeno.

Ne razumem kako je moguće da više vodimo računa o kolima, a menje o sebi.

Ja lično izbegavam proizvode za masovnu upotrebu, jer je koncentracija sranja tu najveća. Jedna renomirana multinacionalka je slala ovamo određeni slatkiš, impulsni proizvod, koji su povukli u EU sa tržišta, pa slično je bilo i sa bebećom hranom.... Malo opreznosti nije loše.
                            Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                            Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• banekg
                              CBC Senator XXL
                              • 06.09.2010
                              • 1274
                              • Nis
                              • Toyota Carina e 2.0

Ne razumem kako je moguće da više vodimo računa o kolima, a menje o sebi
                              Ovo je dobro receno, pre neki dan sam razmislljao o tome - treba se ici kod zubara, na neki sistematski isl., pa sam na kraju zakljucio da sebi ni garderobu ne kupujem, a ovoj sklopociji, malo malo, pa nesto novo.
                              Long Live CBC!!!

Comment

• Dora
                                Nadzornik!!!
                                • 24.10.2004
                                • 17451
                                • Novi Sad
                                • FIAT

Ne razumem kako je moguće da više vodimo računa o kolima, a menje o sebi.
                                Nagovoriti čoveka da osigura auto ili neki predmet je lako, osigurati ga životno, vrlo teško
                                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
                                X