kako nas truju sa hranom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 206
    Admin od ispočetka :)
    • 09.12.2004
    • 9548
    • Beograd
    • 206

Originally posted by zola_
    GARANTOVANA ostecenja jetre?????????????????????
    GARANTOVANA???????????????????????????????????
    Jel to znaci da ja ako sam ikada jeo u mcdonaldsu, imam ostecenu jetru i poremecene hormone???
    Ne, nego bi imao da ti se ishrana bazira samo na tome.
    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• 230
      CBC Senator XXL
      • 02.04.2007
      • 775
      • Semberija

Originally posted by rajmax63
      ...Meso proizvedeno od stoke hranjene GM proizvodima zabranjeno je u svim zemljama EU...
      Zaključak: ako želite da izvozite stoku, ne hranite je Opelima. kez

Originally posted by 1nsane
      Da, imamo ekstra hibride, ali se iz nekog "nepoznatog razloga" lose prodaju. Dzaba sve to kad se trazi Pioneer. (znas valjda sta je to monopol i princip ponude i potraznje)
      Naravno da se traži Pioneer, kad je svetlosnim godinama ispred Sony-a, a kamo li First-a ili X-wave-a.

Originally posted by The Punisher
      o zdravoj ishrani mogu do sutra jer je proucavam vec 2 godine i upraznjavam
      Sad malo ozbiljno, zašto ne otvoriš novu temu pa i nas malo ne prosvetliš?
      Hvala unapred.
      155+75=230
      VIVA LA VITA!!!

Comment

• The Punisher
        CBC Senator XXL
        • 01.03.2006
        • 503
        • Beograd Wozhdovatz
        • Ford Taunus TC1

230, postavi konretno pitanje, rado cu ti odgovoriti
        https://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Taunus_TC

Comment

• 230
          CBC Senator XXL
          • 02.04.2007
          • 775
          • Semberija

Ma ne to, nego napraviš neki blog, kao što je Dora svojevremeno radio "Vesti iz nesvesti", pa svaki dan obradiš po jednu temu, a tema uvek ima... Ako već imaš par godina "staža"...
          155+75=230
          VIVA LA VITA!!!

Comment

• The Punisher
            CBC Senator XXL
            • 01.03.2006
            • 503
            • Beograd Wozhdovatz
            • Ford Taunus TC1

Rekao sam ti, za pocetak skini listu aditiva iz prethodnog posta, da vidis sta u stvari jedes, pa idemo dalje.

Comment

• sw.brick
              CBC Senator XXL
              • 09.10.2004
              • 8141
              • Beograd, barajevo-zemun
              • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

covek je emsec dana samo jeo Big mac i pio coca Colu, na kraju za malo da ostane bez jetre, da nije prekinuo
              ovo mi je logicno, zbog Coca Cole koja u sebi sadrzi fosfornu kiselinu koja nagriza.
              kakva je veza BIg Mac-a nije mi bas jasna.

inace, Coca Cola je odlicno sredstvo za onesposobljavanje elektronskih uredjaja. kada se zaliju Colom, obicno zavrse karijeru..
              nemojte da probate kod kuce.
              volvo
              945 SE turbo lpg
              344 GL lpg

Comment

• NemaN
                CBC Senator XXL
                • 29.11.2004
                • 1560
                • munze

u nedelju ja mislim u 21h prikazuje se dokumentarac na hrt-u o liku koji je 6meseci ili duze ziveo na hrani iz mcdonalds-a ...vredi pogledati...

i da se razumemo nasem organizmu treba i stetna hrana ...tj odredjena kolicina, ne treba je konzumirati samo u velikim kolicinama ...bilo bi stvarno bolesno sada na svaki obrok gledati kao stetan i meriti kalorije i masti....

ja bi rekao da problem debelih ljudi nije u hrani vec u neaktvnosti, svaka hrana koju pojedete moze da se istrosi i iskoristi u organizmu ali ako neko gleda tv i lezi po ceo dan naravno da ce mu smetati

tako da malo trcanje, terretana, setnja, sex....

ja sam od onih koji redovno vezbaju i uzimaju proteine,kreatin, amino ....
                mozemo i da pricamo o tome ali mislim da je to druga prica
                I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• The Punisher
                  CBC Senator XXL
                  • 01.03.2006
                  • 503
                  • Beograd Wozhdovatz
                  • Ford Taunus TC1

Originally posted by NemaN

ja bi rekao da problem debelih ljudi nije u hrani vec u neaktvnosti, svaka hrana koju pojedete moze da se istrosi i iskoristi u organizmu ali ako neko gleda tv i lezi po ceo dan naravno da ce mu smetati
                  gresis, problem jeste u hrani. hrana izaziva i psiholoski efekat, daje laznu sitost, glad, zedj preko emulgatora i aditiva. Zato vam se cesto desava da se prejedete sa junk food, a posle toga vam bas nije mnogo do vezbanja. takodje slatko izaziva depresiju, narocito kod devojaka itd...

Originally posted by sw.brick

ovo mi je logicno, zbog Coca Cole koja u sebi sadrzi fosfornu kiselinu koja nagriza.
                  kakva je veza BIg Mac-a nije mi bas jasna.
                  Da li si ikada probao hladan big mac ili bilo koji hamburger iz Maca?

Zasto "to" meso ima ukus gume?

Comment

• 1nsane
                    CBC Senator XXL
                    • 28.05.2007
                    • 388
                    • Umcari - Grocka

Ipak to zavisi od osobe do osobe (tj. metabolizma). Evo ti jedan odlican primer - pozovi mene na rostilj, garant ce ti vilica otpasti do zemlje kad budes video koliko mogu da pojedem, a uopste nisam debeo (dobro de, ajde, mrsav sam). Moj kum ima 120kg, istu visinu kao ja , ali ako se slucajno zadesi kod mene dok rucam, on bezi napolje da me ne bi gledao, nesretnik.
                    NO BRAIN
                    NO PAIN
                    1_N_S_A_N_E

Comment

• 206
                      Admin od ispočetka :)
                      • 09.12.2004
                      • 9548
                      • Beograd
                      • 206

Zasto "to" meso ima ukus gume?
                      Zato sto nije napravljen od mesa vec od soje sa dodatkom mesa od krava pumpanih steroidima.
                      The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• zvrle
                        CBC Senator XXL
                        • 01.11.2005
                        • 961
                        • Beograd, Batajnica
                        • Golf 4

zola pogledaj dokumentarni film Supresize me:

(covek je mesec dana samo jeo Big Mac i pio Coca Colu, na kraju za malo da ostane bez jetre, da nije prekinuo)
                        Kao prvo nije jeo big mac nego je jeo super size porcije, ta porcije je OGROMNA i podrazumeva 1.5 l coca cole (ako se dobro secam), naravno da ce da sje*e zdravlje.
                        Mislis da bi rezultat bio drugaciji da se recimo hranis mesec dana samo u daff-u i da pijes samo coca colu?

Ne mislim da je hrana u meku zdrava ( meni nema nikakva ukus i ne volim da je jedem) ali isto tako ne mislim da ces da umeres i da ostanes bez jetre ako par puta mesecno pojedes nesto iz meka.
                        “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

• GadGet
                          CBC Senator
                          • 15.08.2007
                          • 206
                          • Nbgd, Vozdovac

Za pocetak price da upoznam ljude sa listom aditiva:

znaci, pre nego bilo sta ubuduce kupite u maxi-ju, c-marketu i sl. ne budite lenji nego ostampajte ovu listu i uporedite sta proizvod koji kupujete sadrzi, verujem da cete makar 10 % vasih stomacnih problema da resite.
                          Znaci kad uletim u Maxi sa pola sveske tih zajebancija normalno da cu da resim ne 10% nego 99% stomacnih problema, onaj jedan procenat je problem praznog zeludca.

Comment

• The Punisher
                            CBC Senator XXL
                            • 01.03.2006
                            • 503
                            • Beograd Wozhdovatz
                            • Ford Taunus TC1

Na zalost, u pravu si.

Jedna stvar mi nije jasna kod ljudi sa ovog foruma (ne vecine):

Volite svoje automobile, odrzavate ih, sipate najkvalitetnija ulja, stvaljate originalne potrosne delove, redovno ih perete, glancate, polirate, pazite da ih ne chuknete. Ali nista od ovoga ne radite u vezi svog zdravlja. Jedete najveca djubra od hrane, samo zato sto su lepo upakovana i puna materija koje vas bukvalno mame da ih kupite i jedete. Znam, nije lako, a i nema odukacije, industrijski konglomerati su prejaki sa svojom agresivnom kampanjom ("doktore, doktore, samo 1 kalorijua u Coca Coli light.... cccc), dosta ljudi i kad sazna sta treba da radi jednostavno nema snage ni volje da se bakce sa zdravom ishranom. Pa ne dolazi sve preko noci, stare navike se tesko menjaju, narocito ako ste stariji, sto stariji to teze, a i ako niste otvoreni za nove informacije (ima i takvih). Za pocetak svako treba da izbaci iz upotrebe ono sto mu najvise smeta, a to je cisto individualno, svako od nas u necemu preteruje, mozda cak i zna da mu skodi, ali nastavlja po starom. Treba volja za sve. Treba poceti sa cigaretama iako nije direktno vezano za ishranu, ipak skodi. I ja sam pusio punih 15 godina, i batalio pre 2 godine bez velikih priprema, jednostavno sam prestao.

...
                            bice jos

Comment

• sw.brick
                              CBC Senator XXL
                              • 09.10.2004
                              • 8141
                              • Beograd, barajevo-zemun
                              • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

Da li si ikada probao hladan big mac ili bilo koji hamburger iz Maca?

Zasto "to" meso ima ukus gume
                              jesam, sad da li je bio hladan ne secam se.
                              pre jedno 15 tak godina sam zadnji put pojeo ista u Mc.
                              mozda sam ukupno 5 puta u zivotu usao u Mc.
                              i uglavnom kada sam bio na nekom putu negde u nepoznatom gradu a ogladnelo se bas a sve na vidiku zatvoreno.
                              Mc je uocljiv a radi non stop, pa popustim.

obicno ne trosim takvu hranu, ne prija mi.

ovo drugo nemam pojma.
                              mogu da pitam ex glavnog menadzera Mc za juznu Evropu ali nesto bas ne verujem da bi dobio precizan i tacan odgovor.

@206 je dao objasnjenje, nisi reagovao pa smatram da je to odgovor.
                              volvo
                              945 SE turbo lpg
                              344 GL lpg

Comment

• Eon
                                Moderator
                                • 10.03.2005
                                • 4225
                                • Beograd-NBG-44
                                • Superb 2.0 4x4 DSG

We bring the industry together through our 1,200 members, including media owners, agencies and brands. Our mission is to build a sustainable future for digital advertising. We hope you'll be part of that future.

Kada procitate ovu materiju, shvaticete da je zavera na svetskom nivou!!!!

U kola Motul, a u stomak cajna pasteta, nikako mi nije jasno?!?!
                                Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                                Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

Working...
                                X