Originally posted by zola_
kako nas truju sa hranom
Collapse
X
-
Originally posted by rajmax63...Meso proizvedeno od stoke hranjene GM proizvodima zabranjeno je u svim zemljama EU...
Originally posted by 1nsaneDa, imamo ekstra hibride, ali se iz nekog "nepoznatog razloga" lose prodaju. Dzaba sve to kad se trazi Pioneer. (znas valjda sta je to monopol i princip ponude i potraznje)
Originally posted by The Punishero zdravoj ishrani mogu do sutra jer je proucavam vec 2 godine i upraznjavam
Hvala unapred.155+75=230
VIVA LA VITA!!!
Comment
-
-
covek je emsec dana samo jeo Big mac i pio coca Colu, na kraju za malo da ostane bez jetre, da nije prekinuo
kakva je veza BIg Mac-a nije mi bas jasna.
inace, Coca Cola je odlicno sredstvo za onesposobljavanje elektronskih uredjaja. kada se zaliju Colom, obicno zavrse karijeru..
nemojte da probate kod kuce.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
u nedelju ja mislim u 21h prikazuje se dokumentarac na hrt-u o liku koji je 6meseci ili duze ziveo na hrani iz mcdonalds-a ...vredi pogledati...
i da se razumemo nasem organizmu treba i stetna hrana ...tj odredjena kolicina, ne treba je konzumirati samo u velikim kolicinama ...bilo bi stvarno bolesno sada na svaki obrok gledati kao stetan i meriti kalorije i masti....
ja bi rekao da problem debelih ljudi nije u hrani vec u neaktvnosti, svaka hrana koju pojedete moze da se istrosi i iskoristi u organizmu ali ako neko gleda tv i lezi po ceo dan naravno da ce mu smetati
tako da malo trcanje, terretana, setnja, sex....
ja sam od onih koji redovno vezbaju i uzimaju proteine,kreatin, amino ....
mozemo i da pricamo o tome ali mislim da je to druga pricaI'm not caucasian, I'm championship white
Comment
-
-
Originally posted by NemaN
ja bi rekao da problem debelih ljudi nije u hrani vec u neaktvnosti, svaka hrana koju pojedete moze da se istrosi i iskoristi u organizmu ali ako neko gleda tv i lezi po ceo dan naravno da ce mu smetati
Originally posted by sw.brick
ovo mi je logicno, zbog Coca Cole koja u sebi sadrzi fosfornu kiselinu koja nagriza.
kakva je veza BIg Mac-a nije mi bas jasna.
Zasto "to" meso ima ukus gume?
Comment
-
-
ja bi rekao da problem debelih ljudi nije u hrani vec u neaktvnosti, svaka hrana koju pojedete moze da se istrosi i iskoristi u organizmu ali ako neko gleda tv i lezi po ceo dan naravno da ce mu smetatiNO BRAIN
NO PAIN
1_N_S_A_N_E
Comment
-
-
Originally posted by The Punisherzola pogledaj dokumentarni film Supresize me:
(covek je mesec dana samo jeo Big Mac i pio Coca Colu, na kraju za malo da ostane bez jetre, da nije prekinuo)
Mislis da bi rezultat bio drugaciji da se recimo hranis mesec dana samo u daff-u i da pijes samo coca colu?
Ne mislim da je hrana u meku zdrava ( meni nema nikakva ukus i ne volim da je jedem) ali isto tako ne mislim da ces da umeres i da ostanes bez jetre ako par puta mesecno pojedes nesto iz meka.“Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”
Comment
-
-
Originally posted by The PunisherZa pocetak price da upoznam ljude sa listom aditiva:
znaci, pre nego bilo sta ubuduce kupite u maxi-ju, c-marketu i sl. ne budite lenji nego ostampajte ovu listu i uporedite sta proizvod koji kupujete sadrzi, verujem da cete makar 10 % vasih stomacnih problema da resite.
Comment
-
-
Na zalost, u pravu si.
Jedna stvar mi nije jasna kod ljudi sa ovog foruma (ne vecine):
Volite svoje automobile, odrzavate ih, sipate najkvalitetnija ulja, stvaljate originalne potrosne delove, redovno ih perete, glancate, polirate, pazite da ih ne chuknete. Ali nista od ovoga ne radite u vezi svog zdravlja. Jedete najveca djubra od hrane, samo zato sto su lepo upakovana i puna materija koje vas bukvalno mame da ih kupite i jedete. Znam, nije lako, a i nema odukacije, industrijski konglomerati su prejaki sa svojom agresivnom kampanjom ("doktore, doktore, samo 1 kalorijua u Coca Coli light.... cccc), dosta ljudi i kad sazna sta treba da radi jednostavno nema snage ni volje da se bakce sa zdravom ishranom. Pa ne dolazi sve preko noci, stare navike se tesko menjaju, narocito ako ste stariji, sto stariji to teze, a i ako niste otvoreni za nove informacije (ima i takvih). Za pocetak svako treba da izbaci iz upotrebe ono sto mu najvise smeta, a to je cisto individualno, svako od nas u necemu preteruje, mozda cak i zna da mu skodi, ali nastavlja po starom. Treba volja za sve. Treba poceti sa cigaretama iako nije direktno vezano za ishranu, ipak skodi. I ja sam pusio punih 15 godina, i batalio pre 2 godine bez velikih priprema, jednostavno sam prestao.
...
bice jos
Comment
-
-
Da li si ikada probao hladan big mac ili bilo koji hamburger iz Maca?
Zasto "to" meso ima ukus gume
pre jedno 15 tak godina sam zadnji put pojeo ista u Mc.
mozda sam ukupno 5 puta u zivotu usao u Mc.
i uglavnom kada sam bio na nekom putu negde u nepoznatom gradu a ogladnelo se bas a sve na vidiku zatvoreno.
Mc je uocljiv a radi non stop, pa popustim.
obicno ne trosim takvu hranu, ne prija mi.
ovo drugo nemam pojma.
mogu da pitam ex glavnog menadzera Mc za juznu Evropu ali nesto bas ne verujem da bi dobio precizan i tacan odgovor.
@206 je dao objasnjenje, nisi reagovao pa smatram da je to odgovor.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
We bring the industry together through our 1,200 members, including media owners, agencies and brands. Our mission is to build a sustainable future for digital advertising. We hope you'll be part of that future.
Kada procitate ovu materiju, shvaticete da je zavera na svetskom nivou!!!!
U kola Motul, a u stomak cajna pasteta, nikako mi nije jasno?!?!Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
Comment