Originally posted by little
Koliko nas ima zatamnjena stakla
Collapse
X
-
Takodje vozim zatamnjena stakla (sve sem shoferke). Zatamnjenje je oko
50% (nisam siguran bas). Par puta me je pandur pitao sto su zatamnjena, ali se ti razgovori zavrse time sto se on raspituje kako kod sebe na autu da zatamni stakla. Ako je neki ozbiljniji smarac, slozim neku facu i kazem kako nisam znao, evo sad kad stignem kuci skinucu ih, tralalala.... Sve u svemu, nikakvih problema nisam imao.
Comment
-
-
Ovdje prednja stakla mogu da budu zatamnjena do 25% a sajba do 20%. Kaznu dobijas "pe default-u" a ako je nad*kan drot moze da ti oduzme saobracajnu zbog tehnicke neispravnosti vozila. Cesta je i praksa "oguli folije odmah sada i vozi dalje..."
BTW Policija posjeduje spravice za provjeravanje propustljivosti svjetla kroz stakloZovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
-
Imaju u Americi te sprave, na kraju ovog videa se vidi kako to otprilike izgleda:
Comment
-
-
Nikada nisam i nikad ih ne bi ni zalepio.
To vi samo mislite da se vidi, par puta sam jedva izbegao vozila koja zele da se prestroje (nocu) a baja ne vidi nista kroz bocno staklo.
O zatamnjenim stopaljkama koje se ne vide ni po danu a kamoli noci i po magli necu ni da govorim...pozdrav
Comment
-
-
Meni je auto prilicno taman, danju se recmo vide konture, a nocu se ne vidi nista kada gledas u auto.Kada je sunce i kada putujes mnogo je prijatnije voziti se.Jedino je problem po mraku gde je neosvetljeno kada recimo ides u rikverc ili skreces,preglednost je bas smanjena.Sa policijom do sada nisam imao problema, par puta mi je interventna pretresala ceo auto i nista nisu rekli za stakla...cudno?U svakom slucaju po meni super stvar, naravno ne preterano zatamniti zbog bezbednosti.
Sto se toniranih stakala tice, na kadettu sam imao fabricki zeleno-siva zatamljena stakla a na alfi su mi bocna prilicno tamna i zadnje staklo neprimetno tamna folija, tako da pri voznji u rikverc nije problem voziti. A inace tako sam je kupio i za sada pu,pu,pu niju me zaustavljali a i vlasnici pre mene se nisu zalili a vozili je po celoj srbiji
Comment
-
-
Danas me zaustavise, k'o za inat...Preskace ceo bulevar da bi mene zaustavio, 'bem ga... Pita sta je ovo? Rekoh folije.
Onda krece, zabranjeno ovo ono, a nisu mi tamne folije stvarno, pa pomenem to. Kad on meni da su folije zabranjene, samo fabricki tint. Meni sve jedno, rekoh ok, neka napsie sta ima, pa da idem. On seo u kola, drugi mi nesto prica i objasnjava kako i zasto folije meni smetaju i zbog mene me kaznjavaju.
Cimne me cika pandur koji pise, vrati dokumenta i kaze, ajde kao pali, pa sredi to. Verovatno nije mogao da se seti po kom clanu da mi pishe i sta tacno.
Rekoh, hvala, 'ocu i odem.
Rekose da im je ovo akcija kao sa folijama neka, prosla je bila pre 5god.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
Ja sam imao onu srednju varijantu zatamljenja, nepune dve godine voznje i ni jedan problem sa murijom.
Comment
-
-
Koliko nas ima zatamnjena stakla
Evo da se i ja uključim ui diskusiju, kao novi korisnik. Na prethodnom BMW-u sam imao folije. Kupio auto od pandura, naravno bez atesta (nisam ni znao da treba)Naravno dva tri puta me zaustavljali panduri i pitali za folije ali ništa strašno. A onda jedno veče oko 22 h se isprečio Pajero interventne sa sve upaljenom rotacijom i sirenom. I kad sam spustio prozor i on video da nisam krimos, počeo da gnjavi oko folija, kako će on da mi skine, da napiše kaznu i da ćemo se videti sledeći put. Iznerviran dođem kući i skinem folije sa prednjih stakala i nikad više nisam imao problema sa tim.
Poz. spaskE34Volim BMW, ali ne nađoh još dobar a jeftin
Comment
-
Comment