Koliko nas ima zatamnjena stakla

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • shadow
    CBC Senator XXL
    • 23.09.2005
    • 555
    • Beograd

Originally posted by little
    Miran si ako ti folije nisu pretamne i atestirane.... Barem po ovom zakonu...
    a sta su pretamne folije?
    My crew is all fired up
    Y'all better just wise up

Comment

• little
      CBC Senator XXL
      • 04.10.2004
      • 912
      • BGD
      • Lancia Ypsilon 1.2 8V

zatamnjenje preko 20 odsto...
      "zensko si brate"

Some people are wise and some.. Otherwise..

Comment

• bagu
        CBC Senator
        • 21.06.2006
        • 245
        • NS

@little
        naravno da nisu pretamne ako su atestirane.
        @shadow
        To su na primer one kada po danu jedva možeš siluetu vozača da uočiš u kolima ,tj propustnost svetla treba da bude 75-80%.
        Ne jedu veliki male ,nego brzi spore

Comment

• Nex
          CBC Veteran
          • 05.03.2006
          • 132
          • Rakovica

Takodje vozim zatamnjena stakla (sve sem shoferke). Zatamnjenje je oko
          50% (nisam siguran bas). Par puta me je pandur pitao sto su zatamnjena, ali se ti razgovori zavrse time sto se on raspituje kako kod sebe na autu da zatamni stakla. Ako je neki ozbiljniji smarac, slozim neku facu i kazem kako nisam znao, evo sad kad stignem kuci skinucu ih, tralalala.... Sve u svemu, nikakvih problema nisam imao.

Comment

• mirdza
            CBC Senator XXL
            • 14.03.2005
            • 2437
            • Katowice (PL) / Banja Luka
            • AGP / W126

Ovdje prednja stakla mogu da budu zatamnjena do 25% a sajba do 20%. Kaznu dobijas "pe default-u" a ako je nad*kan drot moze da ti oduzme saobracajnu zbog tehnicke neispravnosti vozila. Cesta je i praksa "oguli folije odmah sada i vozi dalje..."
            BTW Policija posjeduje spravice za provjeravanje propustljivosti svjetla kroz staklo
            Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• Williams
              CBC Senator XXL
              • 07.02.2006
              • 556
              • Beograd- Cerak

Imaju u Americi te sprave, na kraju ovog videa se vidi kako to otprilike izgleda:

Comment

• bakara
                CBC Senator XXL
                • 29.01.2005
                • 977
                • nBGd

Nikada nisam i nikad ih ne bi ni zalepio.

To vi samo mislite da se vidi, par puta sam jedva izbegao vozila koja zele da se prestroje (nocu) a baja ne vidi nista kroz bocno staklo.

O zatamnjenim stopaljkama koje se ne vide ni po danu a kamoli noci i po magli necu ni da govorim...
                pozdrav

Comment

• foRce
                  CBC Senator
                  • 03.11.2005
                  • 213
                  • Novi Beograd
                  • Honda Accord Sport, Rover 600

Meni je auto prilicno taman, danju se recmo vide konture, a nocu se ne vidi nista kada gledas u auto.Kada je sunce i kada putujes mnogo je prijatnije voziti se.Jedino je problem po mraku gde je neosvetljeno kada recimo ides u rikverc ili skreces,preglednost je bas smanjena.Sa policijom do sada nisam imao problema, par puta mi je interventna pretresala ceo auto i nista nisu rekli za stakla...cudno?U svakom slucaju po meni super stvar, naravno ne preterano zatamniti zbog bezbednosti.

Comment

• HotDog
                    CBC Senator XXL
                    • 06.05.2005
                    • 965
                    • BSG 75 (011)

ne volim da vozim uz automobile sa pretamnim staklima, tako da ne vidiš šta mu radi vozač. Osećam se kao da sam pored Cylonskog lovca

Comment

• dagy
                      CBC Član
                      • 09.10.2007
                      • 77
                      • Village of Cuprikovac

Sto se toniranih stakala tice, na kadettu sam imao fabricki zeleno-siva zatamljena stakla a na alfi su mi bocna prilicno tamna i zadnje staklo neprimetno tamna folija, tako da pri voznji u rikverc nije problem voziti. A inace tako sam je kupio i za sada pu,pu,pu niju me zaustavljali a i vlasnici pre mene se nisu zalili a vozili je po celoj srbiji

Comment

• mugos
                        CBC Senator XXL
                        • 18.09.2007
                        • 555
                        • BG/sada Novi Beograd

Mislim da je dozvoljeno sam 5%. Na škodi su tako zatamljena
                        Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.

Comment

• Aki
                          CBC Senator XXL
                          • 04.08.2006
                          • 1133
                          • Beograd
                          • Yugo 1603, Yugo 1301

Danas me zaustavise, k'o za inat... Preskace ceo bulevar da bi mene zaustavio, 'bem ga... Pita sta je ovo? Rekoh folije. Onda krece, zabranjeno ovo ono, a nisu mi tamne folije stvarno, pa pomenem to. Kad on meni da su folije zabranjene, samo fabricki tint. Meni sve jedno, rekoh ok, neka napsie sta ima, pa da idem. On seo u kola, drugi mi nesto prica i objasnjava kako i zasto folije meni smetaju i zbog mene me kaznjavaju. Cimne me cika pandur koji pise, vrati dokumenta i kaze, ajde kao pali, pa sredi to. Verovatno nije mogao da se seti po kom clanu da mi pishe i sta tacno. Rekoh, hvala, 'ocu i odem. Rekose da im je ovo akcija kao sa folijama neka, prosla je bila pre 5god.
                          "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
                          - Lousie Smith

Comment

• Sasha
                            CBC Senator XXL
                            • 04.10.2004
                            • 4126
                            • Novi Sad

Ja sam imao onu srednju varijantu zatamljenja, nepune dve godine voznje i ni jedan problem sa murijom.
                            www.arcs.org.rs/forum

Comment

• spaske34
                              CBC Član
                              • 13.02.2007
                              • 21
                              • Beograd, Voždovac

Koliko nas ima zatamnjena stakla

Evo da se i ja uključim ui diskusiju, kao novi korisnik. Na prethodnom BMW-u sam imao folije. Kupio auto od pandura, naravno bez atesta (nisam ni znao da treba) Naravno dva tri puta me zaustavljali panduri i pitali za folije ali ništa strašno. A onda jedno veče oko 22 h se isprečio Pajero interventne sa sve upaljenom rotacijom i sirenom. I kad sam spustio prozor i on video da nisam krimos, počeo da gnjavi oko folija, kako će on da mi skine, da napiše kaznu i da ćemo se videti sledeći put. Iznerviran dođem kući i skinem folije sa prednjih stakala i nikad više nisam imao problema sa tim.

Poz. spaskE34
                              Volim BMW, ali ne nađoh još dobar a jeftin

Comment

• TETAK
                                CBC Senator XXL
                                • 30.09.2004
                                • 3034
                                • Čačak, Srbija

Kako si ti uopšte vozio auto noću sa folijama na prednjem staklu, možda uz pomoć sile???
                                Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

Working...
                                X