ja sam zatamnio pre godinu i po sa Lummar folijama i dobio atest na njih iz Vinče i 2 god. garancije, milion puta su me zaustavljali panduri i bukvalno nijednom nijedan nije ništa ni spomenuo za folije, tehnički i reg. odradjeni prošlog meseca isto nisu ništa ni upitali
Koliko nas ima zatamnjena stakla
Collapse
X
-
Originally posted by KeketaracDanas na tehnickom :sipuga
Stigao neki papir iz MUP da vozila sa nefabricki zatamnjenim staklima koja nemaju homologaciju (ono E na staklu) ili atest na foliju i ugradnju, ne mogu da prodju tehnicki pregled.
Obisao sam nekoliko tehnickih pregleda u NS, i svi su me vratili odmah sa vrata, i na kraju sam kod druga zavrsio posao ali sam ostao duzan da mu u ponedeljak odnesem fotokopiju atesta, posto mi je lik koji je ugradjivao folije (u pitanju su Llumar) uzeo podatke i rekao da ce u ponedeljak biti gotov papir.
Da li neko zna o cemu se radi? Sta je to novo u zakonu, a nije ga bilo do sada? 3 godine se vozim ovako i niko ni rec nije rekao, pa sam malo zatecen.....Da li da spremam spahtlu za struganje ili da se opustim?
A na sajtu AMSS sam video da u CG nisu dozvoljena ama bas nikakva zatamnjenja i da ce sva takva vozila odmah biti iskljucena iz saobracaja i da ce im se oduzeti tablice!- Italian for style
Comment
-
-
ja sam pre neki dan uradio vozacevo i suvozacevo staklo. pozadi sam vec imao tj tako sam kupio auto sa 15% providnosti. napred sam stavio 35% a kad zamenim soferku uradicu i nju sa 50% folijom. saxo je recimo bio ceo odradjen sa 35% i nekoliko puta me je zaustavljala interventna ali folije nisu pominjali tako da kapiram da je sve individualno tj na koga naletis. u principu za svaki auto se moze uraditi atest ali im ja iz principa ne dam pare.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
Comment