Koliko nas ima zatamnjena stakla

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • blackpz$
    CBC Član
    • 28.09.2008
    • 64
    • Novi Sad

ja sam zatamnio pre godinu i po sa Lummar folijama i dobio atest na njih iz Vinče i 2 god. garancije, milion puta su me zaustavljali panduri i bukvalno nijednom nijedan nije ništa ni spomenuo za folije, tehnički i reg. odradjeni prošlog meseca isto nisu ništa ni upitali

Comment

• jboban
      CBC Veteran
      • 25.09.2008
      • 117
      • Čačak

Originally posted by MarkoJTD
      koliko se lako skidaju (grebu) te folije?
      To pomalo zavisi i od toga ko te zaustavi. Verujem da se znatno lakše i brže skidaju u slučaju interventne

Comment

• MarkoJTD
        CBC Senator
        • 04.05.2008
        • 249
        • Beograd

Originally posted by jboban
        Originally posted by MarkoJTD
        koliko se lako skidaju (grebu) te folije?
        Verujem da se znatno lakše i brže skidaju u slučaju interventne
        - Italian for style

Comment

• Al79
          CBC Član
          • 21.02.2007
          • 33
          • Beograd

Svaki put kad te zaustavljaju spustiš prozore dole i nema problema...
          Someday we'll be dead and none of this will matter...

Comment

• -Vedran-
            CBC Senator XXL
            • 03.10.2004
            • 3255
            • Beograd

A oni su jadni toliko glupi, pa ne provale zasto si spustio prozore npr. na 0 stepeni..
            Power of dreams !!!

Comment

• reaper_HGT
              CBC Senator XXL
              • 05.09.2007
              • 888
              • Beograd

pa dobro ionako spustis svoj da bi je li konverzirao sa gospodinom pandurom, a suvozacki nece ni da izvali sem ako se bas ne udubi, jos upalis i svetlo u kabini i miran si

Comment

• MarkoJTD
                CBC Senator
                • 04.05.2008
                • 249
                • Beograd

Originally posted by Keketarac
                Danas na tehnickom :sipuga

Stigao neki papir iz MUP da vozila sa nefabricki zatamnjenim staklima koja nemaju homologaciju (ono E na staklu) ili atest na foliju i ugradnju, ne mogu da prodju tehnicki pregled.

Obisao sam nekoliko tehnickih pregleda u NS, i svi su me vratili odmah sa vrata, i na kraju sam kod druga zavrsio posao ali sam ostao duzan da mu u ponedeljak odnesem fotokopiju atesta, posto mi je lik koji je ugradjivao folije (u pitanju su Llumar) uzeo podatke i rekao da ce u ponedeljak biti gotov papir.

Da li neko zna o cemu se radi? Sta je to novo u zakonu, a nije ga bilo do sada? 3 godine se vozim ovako i niko ni rec nije rekao, pa sam malo zatecen.....Da li da spremam spahtlu za struganje ili da se opustim?

A na sajtu AMSS sam video da u CG nisu dozvoljena ama bas nikakva zatamnjenja i da ce sva takva vozila odmah biti iskljucena iz saobracaja i da ce im se oduzeti tablice!
                i sta si na kraju uradio, jel si uspeo da ga registrujes sa folijama ili si morao da ih skines?
                - Italian for style

Comment

• zverko
                  CBC Senator XXL
                  • 19.08.2005
                  • 7085
                  • BGD
                  • Audi A4

ja sam pre neki dan uradio vozacevo i suvozacevo staklo. pozadi sam vec imao tj tako sam kupio auto sa 15% providnosti. napred sam stavio 35% a kad zamenim soferku uradicu i nju sa 50% folijom. saxo je recimo bio ceo odradjen sa 35% i nekoliko puta me je zaustavljala interventna ali folije nisu pominjali tako da kapiram da je sve individualno tj na koga naletis. u principu za svaki auto se moze uraditi atest ali im ja iz principa ne dam pare.
                  deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

Working...
                  X