Nove licne karte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dekideki
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2005
    • 1914
    • Beograd

Nove licne karte

oprao sam licnu kartu u masini za ves na 50, sve je tu, samo je slika katastrofa. glatka fotografija, povrsinski sloj se pretvorio u lepak. nazire se moja faca (nije nova a nije ni matora LK, izdata 2003.), ali mi vec malo prigovaraju u banci pa se nerviram oko toga, da ne pocnu i na ulici.

elem,
    ne bih da je menjam sad, pa opet za npr. par meseci.

zna li neko:
    KAD STARTUJU NOVE LICNE KARTE?

da ubijem dve muve, naravno...

*poslednje sto su objavili da nece krenuti (kako je najavljeno) u januaru 2007., ocigledno i nisu. jesu se ovi dogovorili oko toga u skupstini, kad to krece?

Poruku izmenio: sri98
    .
  • Eon
    Moderator
    • 10.03.2005
    • 4225
    • Beograd-NBG-44
    • Superb 2.0 4x4 DSG

Mart i jun su prekretnica za pasose i licne karte, tada pocinje, a sada sta ce pre ne mogu upravo da se setim!!!!
    Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
    Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• uglavnom.bezopasni
      - 42 -
      • 03.02.2005
      • 2235
      • Novi Sad

Tako sam i ja planirao u septembru 2005. evo je 2008. a kako stvari stoje dočekaće ova LK da istekne 2015.

Koliko vidim sve se menja (u planu je) osim vozačkih dozvola ili grešim...
      Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
      11.04. 0:12 #2
      Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• mishio
        CBC Senator XXL
        • 29.05.2007
        • 1204

meni istekla licna karta pre godinu dana sve cekam tu novu, valjda ce biti kad i planirano, moraju to da rade sve ubrzano jer je to jedan od zahteva za ulazak na belu listu ...

Comment

• sri98
          Admin od Trpeze
          • 24.10.2004
          • 7262
          • Republic of Konjarnik
          • Toyota Corolla E 210

Samo ti cekaj, pa ces da radis i proveru statusa drzavljanstva, nekih 6 meseci procedure.
          Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• mishio
            CBC Senator XXL
            • 29.05.2007
            • 1204

cek cek ... sta je to sad ? kakva provera, koliki je rok kad mi istekne da posle mora da se ta provera vrsi ?

Comment

• CannoN
              CBC Senator XXL
              • 15.09.2007
              • 485
              • Beograd

Ma ne brini mishio jer uvek imas pasos kojim dokazujes drzavljanstvo... a licnu kartu mozes i da nemas jer si je izgubio a nisi ni znao da je istekla..

Meni je vozacka dozvola oprana sa sarenim vesom i cimaju me kad kad, pogotovo na granici.. ali mrsko mi je da je menjam jer ce uskoro da se sva dokumenta zamene.. prosto, na sadasnjim dokumentima upisana drzava vise ne postoji... a ako bi smo na belu listu morace da se ispostuju neki standardi danas aktuelni u EU.

Comment

• PJ
                CBC Član
                • 25.12.2007
                • 39
                • Zemun

Originally posted by mishio
                cek cek ... sta je to sad ? kakva provera, koliki je rok kad mi istekne da posle mora da se ta provera vrsi ?
                Ukoliko nisi menjao adresu stanovanja, a imaš neki drugi dokumenat sa adresom, u najgorem slučaju će da ti traže dva svedoka sa kojima nisi u srodstvu (ako se dobro sećam) i eventualno će posle da pošalju prašinare da provere da li si stvarno na toj adresi.

Poznanica je otišla pre neki dan da overi produženje vozačke dozvole, pa su je cimali da se ponovo slika, jer je promenjen formular vozačke.
                Još nije dobila dozvolu (dobila je potvrdu sa kojom sada vozi), pa ne znam šta je promenjeno.

Comment

• sri98
                  Admin od Trpeze
                  • 24.10.2004
                  • 7262
                  • Republic of Konjarnik
                  • Toyota Corolla E 210

Za provere i LK ste omanuli, a sto se tice voyacke, umesto YU pise SRB. Za sada je toliko.

Comment

• mishio
                    CBC Senator XXL
                    • 29.05.2007
                    • 1204

pa imam i pasos, vozacku sve na istoj adresi gde sam i sad ...

Comment

• sri98
                      Admin od Trpeze
                      • 24.10.2004
                      • 7262
                      • Republic of Konjarnik
                      • Toyota Corolla E 210

Ima dosta da se pise, idi u OUP i pitaj.

Comment

• Car
                        CBC Senator XXL
                        • 07.07.2005
                        • 900
                        • Beograd

Ja sam na slican nacin kao dekideki zeznuo licnu, i novu sam dobio za svega 10ak minuta, a tu staru im predao. Dakle, ne vredi cekati novu.

Comment

• neshaoct
                          Banovan
                          • 18.08.2007
                          • 1754
                          • Beograd, Rakovica

...I na novoj saobracajnoj pise SRB...imam takvu

Ali, kada su me jednom zaustavili...proveravaju podatke, ali se ne slazu podaci iz LK, i iz njihovog kompjutera...
                          Pitali me jel' se to krijem od Policije...
                          Hteli da me privode k'o nekog kriminalca...

Jedva sam se spasao...

Zato i treba uvesti te nove LK, jer zbog onih kodova, cipova, ili sta ce vec imati od toga, mogucnost greske je mnogo manja...

Comment

• dekideki
                            CBC Senator XXL
                            • 26.07.2005
                            • 1914
                            • Beograd

kazu da chip otpada jer je mogucnost zlupotrebe daleko veca od koristi. u pitanju su stvari prenesene kao iskustvo sa strane (kradja identiteta npr), pa je sad taj chip sa kompletnim podacima doveden u pitanje, najblaze receno.

ja sam dobio od prilicno pouzdanog izvora da je u pitanju mart kao prelazak na novo, ali sad kad citam sta je car napisao, pitam se da li da se zezam ili da odradim sve to ako je tako na brzaka.
                            @car: koliko para sve to kosta?

btw, imam SFRJ vozacku dozvolu kojoj se u istom incidentu nije nista desilo. gumirano platno, slika sa mat zastitom... ma ko nova je i dalje. produzena je i vazi do kraja 2011... zivi pish

saobracajnu je jaca pitala da li mora da se menja, zena u SUP cukarica je pogledala i rekla: svi pecati su tu, svi podaci se vide... ma nece vam niko praviti problema. ne treba da se menja. (izdata pre dvadesetak dana, nova novcata)
                            .

Comment

• prolupator
                              CBC Senator XXL
                              • 02.09.2005
                              • 3968
                              • Zemun

A sto, lepo, sva dokumenta ne drzite u prikladnoj knjizici (sa sve futrolicama) zgodnoj za predavanje pandurima kad vas zaustave ?
                              Meni je sve u jednom ... licna, vozacka, saobracajna, pa i polisa osiguranja.
                              Lepo das panduru i mir.
                              Na taj nacin ne moz' se opere!
                              OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

Working...
                              X