ah, evo ovde neki dan zapadao sneg , a ja zavrsio garazu tacno 6 dana pre snega , plan je bio da je zavrsim do snega , znaci da sam ispostovao planove , mada iznutra radovi jos uvek traju , moram jos struju uraditi a posto sa posla mogu nabaviti besplatnu izolaciju tako cu celu garazu izolirati i to duplo ,nabacio neke neonske lampe , sklepao neki paket , hteo sam jeftino ,da svetlo bude jako i da rade na niskim temperaturama ,tako za 200 $ kupio sve naravno i lampe , osvetljenje je odlicno
par slika kako to izgleda danas
Pozdrav Saab Power ....st ada kazem nisam pratio celu proceduru kada si krenuo gradnju garaze svoje ALI citajuci od pocetka razocarao sam se da nas covek pravi od drveta .....u smislu uzel ate amerika pod svoje
Ali kada sam video da si pazario miny bager i jos ga ispopravljao odusevio sam s eu momentu TO JE NAS COVEK ...a posle kako je sve ispalo svaka casttt.... nema sta bre sto neko kaze ili si za sve ili nisi nizasta .....
Sve je ispalo extra i sad ami s eBAS doapda sto je od drvet aonako lepo sve uradjeno....
P.S. NEznam sta si po zanimanju i sta radis po amerkikam aALI ocekuj da ces imati ponuda da im pravis (amerima) GARAGES ....ko zna.....mozda posle nekog vremena budemo citali o tebi kao o preduzimacu sa firmom KING OF GARAGES...h
U svakom slucaj bravo majstore ..nase si gore list...
gde je to jos od gotovoga ,garaza se jos uvek usavrsava , posto radim sve sam ,radim kako ja hocu , jedino sto mi je zao sto ovde nije legalno da napravis kanal u garazi ,mozda se nesto moglo izgurati , ali sada je kasno .
struju sam povezao po garazi 110V i 220 V cak sam stavio i kutiju sa osiguracima tako ako nekada treba nesto dodati sve je spremno , samo mi jos treba kanal za kabal od garaze do kuce .
u toku je pripremanje za zidove , posto izolaciju dobijem na poslu ,dzaba tako da mecem sve duplo u zidove , inace jedna ploca ove izolacije je 15 $ po komadu .
o da nabavio sam i novu tool box poprilicne velicina ,posto je bilo pohladno unutra nabavim i grejalicu na plin ,skopcao je na regularnu plinsku bocu , grejalica je radila na prirodni gas tako da sam je morao preraditi da radi na LP gas , 5 minura i ugreje da mozes biti u kratkim rukavima .
crvenu jettu sam prodao i kupio prikolicu ,sada uzeo ovu silver da otplatim materijal za struju
i da da bude sve po naski okacio malo kobasica na promaju naravno domace su
samo teram volva i nista drugo , sve ostalo su krsevi za mene a otkada sam prodao saaba ,imao sam jos 5 auta , dodju i odu
blentavi ameri neznaju popraviti ,ja kupim ,popravim pa prodam
Comment