nova garaza

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • SAAB PoWeR
    CBC Senator XXL
    • 26.04.2005
    • 1394
    • tu iza coska(Milwaukee USA)

mala i velika vrata ubacena , celi dan sam potrosio na instalacju , dok sam sve ukapirao kako sta ide , poslali neki starinski nacrt koi nema veze sa vezom , ali sve u svemu ispalo je odlicno

_Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• GadGet
      CBC Senator
      • 15.08.2007
      • 206
      • Nbgd, Vozdovac

Ajde pisi molim te i cene materijala kako odmices sa poslovima. Bas me zivo zanima koliko su ta segmentna vrata. Da li su ti Al paneli punjeni (imaju li termo-prekid)?? Ja sam 1300e platio 2kom 2,20x2,40 bez motora i ugradnje pre 2 godine.

Ovde su sad aktuelna neka rolo vaijanta, lamele kao za roletne samo valjda 8cm sirine lamele. Toliko su jadna da ako su vece duzine i naslonis se telom na sredini provereno upadas u garazu. (doduse i cena prati kvalitet tako da su jako povoljna, a i oprema za podizanje i spustanje jer su extremno lagana)

Comment

• SAAB PoWeR
        CBC Senator XXL
        • 26.04.2005
        • 1394

ova vrata su me kostala 450 $ sa svim potrebnim delovima , bez elektro podizaca , sto moras kupiti posebno , njih mozes naci po 130 $ sa motorom od 1/2 konja

vrata dodju u delovima , ako pogledas sliku iznutra videces na vratim cetiri crte po duzini ,tu se sekcije dele , cela vrata su sastavljenja iz 4 sekcije , napravljena od aluminija , i poprilicno su lagana , imas opciju , izolovana ili bez izolacije , ja sam uzeo sa izolacijom , sto kosta malo vise naravno , , kada ih instaliras ubaci se opruga , naspanas oprugu po specifikacijama i kada su vrata spustena povuces ih i idu sama do pola tako da ih opet moras malo pogurati , ako hoces da se dignu do kraja zategnes oprugu i to je cela muka

visina je 2.14 m x 4.87 m, neznam koliko su teska

naravno ima i skupljih i jeftinijih , ovde kada kupujes vrata , odmah u cenu ti je uracunat materijal za montiranje , sve moguce sto ti je potrebno

garancija na vrata je 5 godina , na boju 15 a na sve sarafe i nosace 10 godina

Comment

• GadGet
          CBC Senator
          • 15.08.2007
          • 206
          • Nbgd, Vozdovac

Da da paneli su identicni kao moji samo jeftiniji xx puta nego ovde EEEE SRBIJO

Comment

• sw.brick
            CBC Senator XXL
            • 09.10.2004
            • 8141
            • Beograd, barajevo-zemun
            • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

sada je cena takvih vrata kao komplet sa montaznim priborom, elektronikom, motorom nekih oko 30.000 dinara sto ce reci nepunih 400 eura.
            bez ugradnje se podrazumeva.

gde si ti kupovao po 1300 ?
            ili je cena tako naglo pala kod nas za 2 godine
            volvo
            945 SE turbo lpg
            344 GL lpg

Comment

• djukic
              CBC Senator XXL
              • 27.03.2005
              • 2526
              • Beograd

Gde ima tih vrata po 30.000 dinara
              https://t.me/pump_upp

Comment

• zoranbg
                CBC Senator XXL
                • 23.03.2005
                • 4098
                • Rooster's Hill , Beog
                • Grande Punto 1.2

evo sta sad videh u metro katalogu :

Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• djukic
                  CBC Senator XXL
                  • 27.03.2005
                  • 2526
                  • Beograd

Sreca Sreca Radost sad samo da odem do metroa da uzmem mere (za otvor gradjevinski...
                  https://t.me/pump_upp

Comment

• sw.brick
                    CBC Senator XXL
                    • 09.10.2004
                    • 8141

u prosloj akciji Metroa bile su i nize cene, ali je sve planulo za pola dana.
                    volvo
                    945 SE turbo lpg
                    344 GL lpg

Comment

• Ognjen
                      CBC Senator XXL
                      • 21.02.2008
                      • 438
                      • Novi Beograd
                      • -

Originally posted by sw.brick
                      sada je cena takvih vrata kao komplet sa montaznim priborom, elektronikom, motorom nekih oko 30.000 dinara sto ce reci nepunih 400 eura.
                      bez ugradnje se podrazumeva.

gde si ti kupovao po 1300 ?
                      ili je cena tako naglo pala kod nas za 2 godine
                      Još uvek su 110 evra po kvadratu sa ugradnjom bez motora koji inače košta 300evra. Ja kupio pre mesec dana i izašlo me 1.600 evra. Paneli i prateći pribor italijanski, a motor američki Lift Master. Garancija 5 godina.

Ova varijanta u metrou je kineska, znači sve: paneli, šine, lajsne,motor....
                      Ne kažem da je loše, meni nije odgovarala dimenzija.

Ima bolja varijanta za 400evra u jednoj firmi u Beogradu, mislim da su dimenzije 245x215.

Comment

• SAAB PoWeR
                        CBC Senator XXL
                        • 26.04.2005
                        • 1394

kinesko ,hhaah , pa ovde u usa samo kinesko mozes kupiti jeftino
                        ustvari sta god kupujes po prodavnicama je sigurno vise nego 80 % napravljeno u kini

Comment

• sw.brick
                          CBC Senator XXL
                          • 09.10.2004
                          • 8141

i ovde slicno, sve sto pogledas oko sebe je kinesko a menjaju se ambalaze i nalepnice dobavljaca.
                          Metro je nemacka firma, prodaje se pod njenom nalepnicom, nosi standardnu garanciju itd...

cesto se natrci i da ispod nalepnice sa deklaracijom zemlje porekla se nalazi jos jedna nalepnica sa deklaracijom druge zemlje porekla, kako su isli trgovacki tokovi.

kineske stvari su obicno kvalitetnije izradjene od slicnih evropskih ili americkih pri poredjenju iste cene kostanja.
                          volvo
                          945 SE turbo lpg
                          344 GL lpg

Comment

• SAAB PoWeR
                            CBC Senator XXL
                            • 26.04.2005
                            • 1394

@brick
                            kineske stvari su obicno kvalitetnije izradjene od slicnih evropskih ili americkih pri poredjenju iste cene kostanja.

ta recenica treba da se urami , za one koi pate za kvalitetom

ka kupio mala ulazna vrata za garazu pise made in usa , napravio otvor ugurao ih kad ono sve one ukrasne lajsne poispadale , samo dva eksera su drzala svaku letvicu drugi ekseri promasili metu samo bezveze zabijene , a vrata me kostala 175 $ , da sm uzeo neka kineska platio bi duplo jeftinije i bila bi sigurno bolja ( nisu imali kineska )

jos za koju godinu bas nista se nece moci kupiti a da nije kinesko .

nego da doda jos koju informaciju o garazi
                            siding je jos malo gotov , nekako sam ukapirao kako se instalira.

da podsetim , preko 80 % posla na ovoj garazi sve sam sam radio , pomoc imao samo oko ploce , dizanja zidova i rogova za krov , sve ostalo sam uradio

Comment

• SAAB PoWeR
                              CBC Senator XXL
                              • 26.04.2005
                              • 1394

zadnja dva dana sam bio limar nisam nesto posebno napredovao jer ide kako sporo previse merenja i obelezavanja
                              tako od ovoga komada metala

iseckao sam male komadice

i ubacio ih ovako

Comment

• dfast
                                CBC Senator XXL
                                • 26.05.2005
                                • 1302
                                • Hoofddorp NL /Bgd

Slucajno naletih na jedan sajt, prodaju planove za kuce a ima i garaza , raznoraznih , nije lose ako neko razmislja sta bi i kako bi.
                                http://www.globalhouseplans.com/results ... %20level:1

Comment

Working...
                                X