nova garaza
Collapse
X
-
Ajde pisi molim te i cene materijala kako odmices sa poslovima. Bas me zivo zanima koliko su ta segmentna vrata. Da li su ti Al paneli punjeni (imaju li termo-prekid)?? Ja sam 1300e platio 2kom 2,20x2,40 bez motora i ugradnje pre 2 godine.
Ovde su sad aktuelna neka rolo vaijanta, lamele kao za roletne samo valjda 8cm sirine lamele. Toliko su jadna da ako su vece duzine i naslonis se telom na sredini provereno upadas u garazu. (doduse i cena prati kvalitet tako da su jako povoljna, a i oprema za podizanje i spustanje jer su extremno lagana)
Comment
-
-
ova vrata su me kostala 450 $ sa svim potrebnim delovima , bez elektro podizaca , sto moras kupiti posebno , njih mozes naci po 130 $ sa motorom od 1/2 konja
vrata dodju u delovima , ako pogledas sliku iznutra videces na vratim cetiri crte po duzini ,tu se sekcije dele , cela vrata su sastavljenja iz 4 sekcije , napravljena od aluminija , i poprilicno su lagana , imas opciju , izolovana ili bez izolacije , ja sam uzeo sa izolacijom , sto kosta malo vise naravno , , kada ih instaliras ubaci se opruga , naspanas oprugu po specifikacijama i kada su vrata spustena povuces ih i idu sama do pola tako da ih opet moras malo pogurati , ako hoces da se dignu do kraja zategnes oprugu i to je cela muka
visina je 2.14 m x 4.87 m, neznam koliko su teska
naravno ima i skupljih i jeftinijih , ovde kada kupujes vrata , odmah u cenu ti je uracunat materijal za montiranje , sve moguce sto ti je potrebno
garancija na vrata je 5 godina , na boju 15 a na sve sarafe i nosace 10 godina
Comment
-
-
-
Sreca Sreca Radost sad samo da odem do metroa da uzmem mere (za otvor gradjevinski...
Comment
-
-
Originally posted by sw.bricksada je cena takvih vrata kao komplet sa montaznim priborom, elektronikom, motorom nekih oko 30.000 dinara sto ce reci nepunih 400 eura.
bez ugradnje se podrazumeva.
gde si ti kupovao po 1300 ?
ili je cena tako naglo pala kod nas za 2 godine
Ova varijanta u metrou je kineska, znači sve: paneli, šine, lajsne,motor....
Ne kažem da je loše, meni nije odgovarala dimenzija.
Ima bolja varijanta za 400evra u jednoj firmi u Beogradu, mislim da su dimenzije 245x215.
Comment
-
-
i ovde slicno, sve sto pogledas oko sebe je kinesko a menjaju se ambalaze i nalepnice dobavljaca.
Metro je nemacka firma, prodaje se pod njenom nalepnicom, nosi standardnu garanciju itd...
cesto se natrci i da ispod nalepnice sa deklaracijom zemlje porekla se nalazi jos jedna nalepnica sa deklaracijom druge zemlje porekla, kako su isli trgovacki tokovi.
kineske stvari su obicno kvalitetnije izradjene od slicnih evropskih ili americkih pri poredjenju iste cene kostanja.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
@brick
kineske stvari su obicno kvalitetnije izradjene od slicnih evropskih ili americkih pri poredjenju iste cene kostanja.
ta recenica treba da se urami , za one koi pate za kvalitetom
ka kupio mala ulazna vrata za garazu pise made in usa , napravio otvor ugurao ih kad ono sve one ukrasne lajsne poispadale , samo dva eksera su drzala svaku letvicu drugi ekseri promasili metu samo bezveze zabijene , a vrata me kostala 175 $ , da sm uzeo neka kineska platio bi duplo jeftinije i bila bi sigurno bolja ( nisu imali kineska)
jos za koju godinu bas nista se nece moci kupiti a da nije kinesko .
nego da doda jos koju informaciju o garazi
siding je jos malo gotov , nekako sam ukapirao kako se instalira.
da podsetim , preko 80 % posla na ovoj garazi sve sam sam radio , pomoc imao samo oko ploce , dizanja zidova i rogova za krov , sve ostalo sam uradio
Comment
-
-
Slucajno naletih na jedan sajt, prodaju planove za kuce a ima i garaza, raznoraznih , nije lose ako neko razmislja sta bi i kako bi.
http://www.globalhouseplans.com/results ... %20level:1
Comment
-
Comment