moze li mi ko objasniti kako radi sistem ZA proklizavanje?
Zezanje [ARHIVA]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
intimno rublje za muskarcine
http://free-zg.t-com.hr/nevenciganovic/ ... laz400.jpg
http://free-zg.t-com.hr/nevenciganovic/ ... kse400.jpgKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
LJUBAVNA POEZIJA
Vjetar duva,
Šljive otpadaju,
Trule šljive muve spopadaju.
Krmci jedu da ne propadaju,
Tvoje mi se oči dopadaju.
Tvoje oči ko farovi Fiće,
Ti si moje omiljeno biće.Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
Kako hipnotisati muskarca u dva jednostavna koraka:
1) kliknite na link dole
2) zatim kliknite na sliku, a onda malo desno, ili levo, ili
gore, dole... u koju god stranu zelite!!!!! A onda se
zavalite i posmatrajte........
http://www.mxfiles.kneib.biz/drag_and_g ... ezial.htmlMoj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu
Comment
-
-
Muz dolazi kuci sa posla, seda u svoju omiljenu fotelju, ukljucuje TV, i kaze zeni: "Brzo!! Donesi mi pivo pre nego sto pocne."
Zena ga pogleda pomalo zacudjeno ali mu ipak donese pivo. Kad je zavrsio sa njim muz opet kaze:"Brzo!!! Donesi mi jos jedno pivo. Sad ce poceti."
Ovoga puta zena ga pogleda pomalo ljutito ali mu ipak donese jos jedno pivo. Kad je i to drugo popio muz ce opet: "Brzo!! Brzo!! Donesi mi jos jedno pivo pre nego sto pocne!!
"E sad mi je dosta" - prekipelo je zeni - "Ti, …ti pokvarenjace jedan". Ti usetas u ovu kucu, izvalis svoje debelo **** u tu fotelju, ne kazes mi cak ni zdravo i onda ocekujes da ja trckam oko tebe kao neka robinja i donosim ti jedno pivo za drugim. Zar ti ne vidis da ja kuvam, cistim, perem i peglam po ceo boziji dan ??!!!!
Muz je uzdahnuo - "Oh sranje, pocelo je."NO BRAIN
NO PAIN
1_N_S_A_N_E
Comment
-
-
Sreli se King Kong i Josip Broz. Kaže King Kong Josipu Brozu:
* Zdravo Josipe Broze!
Na to će njemu ovaj:
* Zdravo Kinže Konže!
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
-
Deoničar koji se jedva oporavio od kraha na berzama sledeći dan zove svog brokera.
-'Mogu da razgovaram s mojim brokerom, Dragom?'
Sekretarica ljubazno odgovori
-'Nažalost, Dragan je preminuo. Jako mi je žao, može li neko drugi da pomogne?'
Muškarac odbije i zahvali se te spusti slušalicu.
Deset minuta kasnije ponovno zvoni telefon.
Isti muškarac ponovno pristojno zamoli da razgovara sa svojim brokerom Draganom.
- 'Zar niste zvali pre deset minuta?'
- 'Dragan je zaista preminuo, ne bih se šalila s takvim stvarima.'
Muškarac ponovno prekine. Petnaest minuta kasnije poznati glas ponovno traži brokera Dragana.
Sekretarica sada sikce:
- 'Gospodine, zvali ste malopre, sve sam Vam objasnila. Dragan je nažalost preminuo, ne može da razgovara sa vama. Zašto konstantno zovete kada Vam kažem da je mrtav?!'
Čovek smireno odgovori:
- 'Jednostavno, volim to da cujem!'Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
Comment