Cek, a ovde svi hvale to sto imaju. Svakome je svoj automobil najbolji. Alfisti tvrde da alfa 1.4 ide blizu 200, da su VR6-ice boranija. U rubrici "Sta, koji da kupim" svako do jednog je predlozio ono sto vozi, ama glavu dajem za to. Ja kad predlozim mene opominjete, ja nahebem. Dozvolili su moderatori da mi neki koji u zivotu nisu seli u citroena skrnave temu i da mi je zbog njih zakljucaju. Neki mi govore da nisam dovoljno pametan, zaista me to cudi, do sada su mi vecinom govorili da sam "mali genije". Ovde ima 10% ljudi koji nesto znaju ukljucujuci i moderatore. Ostali su boranija da ni sami toga nisu svesni... Kakvo bre iskustvo, kakve gluposti... Cek da sednem za volan, za godinu dana cu nabiti vise nego vecina njih u svojoj dosadasnjoj vozackoj karijeri... Neki misle da alfa 1.4 moze protiv mog auta u krivinama, moze ako ja idem u rikverc! Najgore od svega je to sto sam surovo realan i ne izmisljam, iako ostali misle da je to tako... Da sam hteo da izmisljam, zar mi ne bi bilo lakse da sam rekao da imam 40 godina, prevezenih 10000000km, da imam AMG mercedesa, itd?... Ja ovde nikome ne mogu da objasnim da sam drugaciji od ostalih. To znaci da ne zivim za izivljavanje sa kolima, za barenje cica sa kolima, za unistavanje automobila i ostalo... Na kola gledam drugim ocima, nisam spao na to da ribe barim kolima. Ovde nisam da bi naucio kako se radi generalna na nekom automobilu ili kako se menja neki deo. Sta vise, ne pada mi napamet da bilo sta ja radim na automobilu! Ovde sam jer obozavam automobile, a ovo vazi za najozbiljniji forum o njima kod nas, mada sam se u par navrata uverio da nije tako... Ja alfistu nisam uzeo da ucim o alfi, kao ni bmw-ovca o bmw-ovima, niti vw fana o njegovom autu... Sta ne znam, pitam, sta znam, naderem od ostalih...
I komentar je koliko ja znam napisan u temi zezanje, tako da... Znaci sad i to sto napisem u zezanju nije zezanje?
Ajde bre ljudi, znam ja vrlo dobr sta je citroen. Skalamerija sa 1000 crevcica.Mi smo mornari, ali za ostale smo sarani koji su sa automobilom kupili i mnogo crevcica... No, merak cenu nema..

P.S. garant ce ovu poruku neko da prijavi, jer me ovde na forumu jako vole....
I komentar je koliko ja znam napisan u temi zezanje, tako da... Znaci sad i to sto napisem u zezanju nije zezanje?

Ajde bre ljudi, znam ja vrlo dobr sta je citroen. Skalamerija sa 1000 crevcica.Mi smo mornari, ali za ostale smo sarani koji su sa automobilom kupili i mnogo crevcica... No, merak cenu nema..

P.S. garant ce ovu poruku neko da prijavi, jer me ovde na forumu jako vole....

Comment