Zezanje [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cek, a ovde svi hvale to sto imaju. Svakome je svoj automobil najbolji. Alfisti tvrde da alfa 1.4 ide blizu 200, da su VR6-ice boranija. U rubrici "Sta, koji da kupim" svako do jednog je predlozio ono sto vozi, ama glavu dajem za to. Ja kad predlozim mene opominjete, ja nahebem. Dozvolili su moderatori da mi neki koji u zivotu nisu seli u citroena skrnave temu i da mi je zbog njih zakljucaju. Neki mi govore da nisam dovoljno pametan, zaista me to cudi, do sada su mi vecinom govorili da sam "mali genije". Ovde ima 10% ljudi koji nesto znaju ukljucujuci i moderatore. Ostali su boranija da ni sami toga nisu svesni... Kakvo bre iskustvo, kakve gluposti... Cek da sednem za volan, za godinu dana cu nabiti vise nego vecina njih u svojoj dosadasnjoj vozackoj karijeri... Neki misle da alfa 1.4 moze protiv mog auta u krivinama, moze ako ja idem u rikverc! Najgore od svega je to sto sam surovo realan i ne izmisljam, iako ostali misle da je to tako... Da sam hteo da izmisljam, zar mi ne bi bilo lakse da sam rekao da imam 40 godina, prevezenih 10000000km, da imam AMG mercedesa, itd?... Ja ovde nikome ne mogu da objasnim da sam drugaciji od ostalih. To znaci da ne zivim za izivljavanje sa kolima, za barenje cica sa kolima, za unistavanje automobila i ostalo... Na kola gledam drugim ocima, nisam spao na to da ribe barim kolima. Ovde nisam da bi naucio kako se radi generalna na nekom automobilu ili kako se menja neki deo. Sta vise, ne pada mi napamet da bilo sta ja radim na automobilu! Ovde sam jer obozavam automobile, a ovo vazi za najozbiljniji forum o njima kod nas, mada sam se u par navrata uverio da nije tako... Ja alfistu nisam uzeo da ucim o alfi, kao ni bmw-ovca o bmw-ovima, niti vw fana o njegovom autu... Sta ne znam, pitam, sta znam, naderem od ostalih...

I komentar je koliko ja znam napisan u temi zezanje, tako da... Znaci sad i to sto napisem u zezanju nije zezanje?

Ajde bre ljudi, znam ja vrlo dobr sta je citroen. Skalamerija sa 1000 crevcica.Mi smo mornari, ali za ostale smo sarani koji su sa automobilom kupili i mnogo crevcica... No, merak cenu nema..

P.S. garant ce ovu poruku neko da prijavi, jer me ovde na forumu jako vole....

Comment

• Pro_Touring_Mopar
      CBC Senator XXL
      • 13.11.2007
      • 684
      • Sabac

Originally posted by Sheta_Junior
      Neki misle da alfa 1.4 moze protiv mog auta u krivinama, moze ako ja idem u rikverc!
      Upravo si otvorio Pandorinu kutiju.... Sad ocekujem 3-4 strane zesceg spama, a onda ode i "zezanje" u lock....
      Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!

Comment

• reaper_HGT
        CBC Senator XXL
        • 05.09.2007
        • 888
        • Beograd

idem ja po kokice

Comment

• Ma moze kakva hoces kutija da bude... To je kao kad bi ja rekao da moj auto lesi M3-ojku... 90ks i 150ks ni uzbrdo, ni nizbrdo, ni po kisi, ni po snegu, ni u krivinama ni na autoputu nije nikada isto... Cuo sam i uzivo izjave nekih alfista koji kazu da im alfe 1.4 idu 190, a onda kad se provozaju u citroenu koji stvarno moze toliko da ide, ostanu bez teksta i prica prestaje....

A i sta se ja palim na te komentare... Svako prica koliko zna.... Nisu oni ludi, ja sam lud sto se cimam za gluposti...

Nema vise price, nema svadje, sve lepo, sve kulturno. Verovatno svako od nas ovde najbolje zna sta ima i sta njegov auto moze....

Comment

• Pro_Touring_Mopar
            CBC Senator XXL
            • 13.11.2007
            • 684
            • Sabac

Originally posted by Sheta_Junior
            Ma moze kakva hoces kutija da bude...
            Errrr.... ti zapravo pojma nemas sta je Pandorina kutija, zar ne?

Comment

• Znam sta je Pandorina kutija, nego sam onako u naletu da odgovorim i to tako napisao...

Comment

• Pro_Touring_Mopar
                CBC Senator XXL
                • 13.11.2007
                • 684
                • Sabac

OK, ako ti tako kazes...

Comment

• Ajd' da nastavimo sa pravim duhom zezanja:

Po ko zna koji put Pirocanac doneo kurton kod vulkanizera...

- Ama covece, krpio sam ti ga vec deset puta, ne moze vise! Kupi drugi.... - vice vulkanizer
                  - Ma nisam dosao da ga krpis nego da ga balansiras. Vuce mi na dole.....

Comment

• Dora
                    Nadzornik!!!
                    • 24.10.2004
                    • 17451
                    • Novi Sad
                    • FIAT

Junior više ne stanuje ovde....
                    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• bili
                      CBC Senator
                      • 13.11.2007
                      • 208
                      • NS

Šmrc, šmrc,...

A, taman sam spremio skeniranu stranu iz kataloga gde se vidi da BX 16V ima ubrzanje od 0-100 km/h 9,6 s, a ne kao što je u toj temi navedeno 7,nešto...

I gde ja sad to da okačim...
                      VW über alles.

Comment

• skyline
                        CBC Senator XXL
                        • 31.07.2007
                        • 3149
                        • Cacak

sto ubiste malog
                        bas je bio dobar vic
                        Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• ac1d
                          CBC Veteran
                          • 22.02.2008
                          • 124
                          • Velika Plana

Tata spalio Đenku!
                          "Finishing second means you are the first person to lose" - Gilles Villeneuve.

Comment

• prolupator
                            CBC Senator XXL
                            • 02.09.2005
                            • 3968
                            • Zemun

E, yebiga ... sad cu morati da vidim gde ce da se preseli pa da opet pratim vesele textove pune znanja, razuma, argumenata i blage doze emocionalnosti kako i prilici "malom geniju"
                            OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• djukic
                              CBC Senator XXL
                              • 27.03.2005
                              • 2526
                              • Beograd

Isterali ga sa onog drugog foruma, sad i sa ovog. I gde sad ja da ga nadjem? Mislim neko gore rece spremio je kokice, ja sam spremio i kokice i ladnu pivu i kikiriki. Kad puffffffff
                              https://t.me/pump_upp

Comment

• skyline
                                CBC Senator XXL
                                • 31.07.2007
                                • 3149
                                • Cacak

vratite malog, greje se pivo i lade kokice
                                Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

Working...
                                X