Zezanje, Arhiva. Započeo Honda
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Tužan li sam i usamljen. Ja protiv svih) CIA Snajka, CIA.
Ukupno su 6 korisnika na forumu ::1 Registrovan,0 Skrivenih i5 Gosta [ Administrator ] [ Urednik ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 342 dana 31 Jan 2005 01:15
Registrovanih korisnika: Dora
Comment
-
-
Usamljen ma cini ti se tu su uvek gosti
Prelazi slepa devojcica ulicu i osluskuje dobro levo, i desno da li ide neki auto i tek kada se uverila da je bezbedno krene preko ulice, kad odjedanput TRASSS devojcica nije ni primetila sta ju je snaslo
NOVI Audi A8 neverovatno tihTurbos make torque,and torque makes fun
Comment
-
-
...e ljudi,da vam pricam...otvorim frizider kad ono nema MB piva...
Burazer se vraca iz Zemuna i cepa se od smeha kako je usao na vrata.Reko,sta ti je?Kaze:"Stojim na stanici i cekam bas kad prica omalena bakuta chichici:"Njih u toplani treba sve pobiti, jel znate sta sam primetila, na radijatoru gornji deo je topliji od donjeg, oni tako stede na nama, donji deo radijatora je pun vazduha, treba da im se svi popisamo na radijatore pa to vise nece da rade!!!"
Comment
-
-
Evo me ljudi ..... ziv sam. Jos se koprcam i izludjeh od dosade i brige. Drugari hvala na podrsci i naravno da cu da se javim kada se negdje zaputim. Navratio sam na posao da vidim sta se radi a za koji dan cu znati konacno sta se desava. Videcemo .....
Javljacu se samo na ovoj temi zbog ogranicenog vremena i naravno da Vas necu zaboraviti. Pozdrav za VELIKO DRUSTVO
Comment
-
Comment