Zezanje

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zoranc
    CBC Senator XXL
    • 31.03.2005
    • 1313
    • Beograd
    • AR 147

Odg: Zezanje

Bio simpozijum pivara, a u pauzi ljudi odluce da nesto popiju.
    Predstavnik Heinekena naruci Heineken.
    Onaj iz Budweisera naruci Bud.
    Onaj iz Stelle naruci Stellu.
    Samo Irac iz Guinessa naruci Pepsi.
    Pitaju ga ostali: "Pa dobro, kako mozes na simpozijumu pivara da narucis Pepsi?"
    Tek ce Irac: "Pa... Kad vi necete pivo, necu ni ja." !!!!!

Ako ne možeš da pomogneš - SMETAJ!
    Važno je učestvovati!
    =================================
    Kako da znaš da si promašen slučaj?
    Kad ti nimfomanka kaže: Hajde da budemo samo prijatelji!
    =================================
    Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu

Comment

• chobo13
      CBC Senator XXL
      • 01.05.2009
      • 1274
      • pozega,srbija
      • AUDI,VW

Ulazi Mujo u kafanu sa puškom,
      ljut ko ris i kaže:
      -ko je imao seks sa mojom Fatom?!
      Sa nekog stola čuje glas:
      -Nemaš ti toliko metaka jarane

Comment

• gorans
        CBC Senator XXL
        • 09.03.2010
        • 1525
        • Beograd

Romsko dvorište
        Periodni sistem elemenata u praksi.

Završavam svoj deo obaveza u kući
        Radim taman toliko da se žena ne dere na mene.

Molerski rodeo
        Situacija u kojoj majstor pri hodanju na merdevinama uštine testis između dva kraka

.Nikad je nisam udario
        Dokaz čiste, iskonske ljubavi prosječnog balkanca prema svojoj supruzi.

Da mu nije stadiona ne bi znao strane sveta
        Jednostavan opis nivoa obrazovanja prosečnog huligana.

Streljanje
        Posebna vrsta pogleda, koji vam sistematski upućuje svih 6 preostalih radnica kada u 21:53 uđete u prodavnicu koja se zatvara u 22:00.

Medicinski fenomen
        Pacijent koji ne zna da treba da ponese poklon doktoru

Comment

• zoranc
          CBC Senator XXL
          • 31.03.2005
          • 1313
          • Beograd
          • AR 147

Учитељица нас је питала да ли знамо шта је то 1. мај - и сви су ћутали, само сам се ја јавио: "То је дан када би тата требало да прими плату, али је не прими! Није ни 1. априла, ни 1. марта, ни фебруара, ни јануара...
          У децембру је позајмио за прасенце од тече, али му још није вратио, и кад год теча зове, ми морамо да кажемо да тата није ту, иако се крије у ве-цеу као да теча може да види кроз слушалицу."
          Учитељица ми је лупила чвргу и рекла да седнем...
          Објаснила нам је да је реч о празнику рада и рекла да свако од нас, када га прозове, устане и каже чиме му се родитељи баве и шта би волели да будемо кад порастемо?
          Када је дошао ред на мене рекао сам:
          - Мој тата привремено ради на железници, лежи на шинама... Свако јутро се обуче као да иде на посао у стару фирму, коју је сад купио чика Миле који је некада био портир, и оде с колегама да мало леже на прузи, а мама залупи врата и каже: "Дабогда вам налетео теретни из Лапова кад нисте хтели са Милетом у странку..."
          Мама је завршила неки тешки факултет, али у туби за диплому сад држи флашицу ракије за коју тата не зна, па отпије неколико "семестара" чим он изађе из стана... После се свађа са комшиницом чији је муж често пијан пишки у лифту... а ради у неком министарству као експерт за нешто?
          Иначе, мама је некада радила у банци, али јој је шефица дала отказ зато што се испоставило да има превише школе да би остала на радном месту које се свиђало шефициној козметичарки, и премало груди да би је пребацили на шалтер...
          Хтела је да прода татиног "југа" и дедин Орден рада са златним венцем и скупи паре за јаку "четворку" - рекли су јој да за те паре не може да среди ни курје очи, а камоли да набаци транзиционе груди...
          На срећу, она комшиница није злопамтило, па понекад позове маму да јој за 500 динара очисти стан... и ориба лифт кад се комшија експерт врати с посла.
          Није комшиници тешко да то и сама уради, али нема времена од када се заинатила да заврши средњу школу...
          Каже да успешног мужа мора да прати и амбициозна жена, а и не може другачије да је убаци код себе у министарство као саветника...
          Што се оног дела "шта бих волео да будем кад порастем" тиче, ту сам баш био у недоумици!
          Мислим, двоумим се да ли да постанем тајкун, као Ђурин тата, у чијој фирми разредна по подне ради као секретарица, па јој се и у школи понекад омакне да Ђури каже "шефе", или да постанем политичар?
          Када смо били мали , Ђурин тата је често ишао у Забелу, ваљда су тамо имали викендицу, али мама никада није хтела да води и Ђуру када би викендима ишла у посету чика Јоци.
          Колико сам схватио, он се тамо активно бавио пољопривредом и изгледа да му је баш супер ишло чим је после неколико година купио неколико фирми, па за њега данас раде чак и чика полицајци који су некада долазили по њега да га воде у викендицу, а он им лупа заушке, тера их да раде склекове и не даје им плату.
          Стварно не знам да ли то, или да идем у посланике?
          Тата је више за ово друго, нарочито откад су јавили да је нека полугола тета покушала да уђе у Скупштину, а он дрекнуо на телевизор:
          "Оставите је на миру - чула жена да је политика курва, па дошла код својих! Ето, сад имате кворум!"
          - Добро је, сине, изгледа да ј.. и још неког, осим нас у мозак - окренуо се према мени и помиловао ме по глави, додавши: "У посланике ће тебе тата, у посланике, али да зовеш и тату у посланички клуб кад вам дођу овакве делегације у узвратне посете"...
          Мој узор је чика Веља, он се бије и псује за плату и нико га не тера у ћошак као мене...
          Иначе, изгледа да се ситуација код тате на послу поправља, откад им је био у посети неки фин чика, Расим, ћале се више не враћа онолико укочен кући - добили су неке анатомске улошке за дуготрајно лежање на шинама, па сад каже да могу тако и до пензије!
          Мама и даље навија за онај теретни из Лапова, хватајући се за "диплому" све чешће, а ја за ту пензију коју тата помиње - каже то је сигурна лова на коју могу да рачунам уколико се оствари мамина жеља?
          Ето, признајем да ми ни после свега није ништа јасније зашто је тај 1. мај толико важан датум кад од целе породице ради само бака, уместо да се код куће одмара и гледа шпанске серије?
          Мада, није јој лоше - по цео дан седи испред неког ве-цеа и даје људима тоалет папир у замену за неку сићу... Каже да често сретне и неке од својих бивших студената, они јој дају више пара него што треба - и не траже кусур.
          Отпевао сам мами и тати песму коју нас је учитељица научила - "Да нам живи, живи рад" – па сам од тате добио шамар, а мама ме је гађала дипломом...
          Тек сад ништа не разумем - зашто славимо нешто што нас све нервира?
          Изем ти празник кад су сви љути на њега!!!

Comment

• Sava R4
            CBC Član
            • 10.07.2008
            • 90
            • Beograd,Braće Jerković

http://www.limundo.com/kupovina/Osta...c=1&fwcl=1&fwl Pobeda!
            www.renault4serbia.com

Comment

• stevak
              CBC Senator XXL
              • 31.05.2009
              • 1215
              • Zemun
              • Saab 9000 cs 2.0T

Potpisi

Last edited by stevak; 13.05.2012, 14:08.
              ex SAABotražitelj

Comment

• uglavnom.bezopasni
                - 42 -
                • 03.02.2005
                • 2235
                • Novi Sad

Re: Zezanje

Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                11.04. 0:12 #2
                Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Duke
                  CBC Senator XXL
                  • 16.01.2006
                  • 753
                  • Urbs Naissus

Odg: Re: Zezanje

Nažalost ili na sreću, sledeći tekst je na engleskom, mene je impresionirao svojom inventivnošću, koja je proizašla iz revolta... Have fun!

To the guy who crapped in my parking stall last night....
                  Date: 2006-09-28, 12:22PM PDT

I'm tempted to start out by saying "You know who you are", but perhaps you don't. Maybe you're thinking to yourself, "I broke a loaf in someone's parking stall last night, could he be referring to me?" Maybe you're under the misapprehension that relieving yourself in someone's parking stall is something pretty much everyone does from time to time, like smoking a recreational joint or driving too fast, or eating prime rib. So, to all of you who took a dump in a parking stall last night, let me provide some identifying details to help narrow down which of you I'm referring to.

First, you are almost certainly male. Either that or you're the 1976 East German Women's Olympic Gold Medal Weightlifting Champion. There's a slim possibility you're a horse.

It's very unlikely that you're homeless. It wouldn't take a PhD in nutrition to figure out that your pre-poop meal was -- how shall I put this? -- adequate. Formidable. Representitive of all the major food groups. You get my point.

Still don't know who you are? Stall 146. Green level. Yeah, you.

So now that you know who you are, my message to you is rather simple: WTF???? Let me get something across to you. For nearly 4000 years, humans have developed the habit of pooing in toilets. Pooing elsewhere is generally considered at best inappropriate (I'm being generous here), and usually raises the eyebrows of mental health officials, particularly if you're in the vicinity of several 24-hour restaurants more than willing to accomodate your 7-pound growler in exchange for nothing more than a cup of coffee. But, apparently you declined to exert the minimal effort it would have taken to retain your butt shuttle for a block and a half and avoid brown trouting where my Goodyears are supposed to go. If you really feel compelled to fashion a grunt sculpture in a parking stall, you're more than welcome to shell out the $146 monthly fee for a stall of your very own -- plenty of space to for you to deposit fly-infested brownies to your heart's content. You could even entertain guests. Until then, see if you can catch up to the rest of the human race and cram a cork in it, pal.

One more thing. To the guy whose (evidently) brand new Dockers discovered the potato a split second before his eyes did -- I feel your pain, man. At least you weren't wearing flip-flops.

this is in or around Vancouver
                  no -- it's NOT ok to contact this poster with services or other commercial interests
                  "Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."

Comment

• qwisko
                    CBC Veteran
                    • 10.07.2009
                    • 124
                    • Beograd
                    • 406

I ja trazim ovako nesto

Uploaded with ImageShack.us

Comment

• zoranc
                      CBC Senator XXL
                      • 31.03.2005
                      • 1313
                      • Beograd
                      • AR 147

Srpski sanovnik

- -Ako spavate na tetkinom kauču i sanjate "Meridijan banku", postaćete milioner.
                      - Ako sanjate Bulevar Ratka Mladića, imaćete posla sa policijom.
                      - Ako sanjate Skupštinu, stiže cirkus u vaš kraj.
                      - Ako sanjate da obijate trafiku, imate dobre šanse za posao u ministarstvu.
                      - Ako sanjate kosovare i kosovski pejzaž, ostaćete bez nasledstva.
                      - Ako sanjate Haški tribunal, stižu vam neplaćeni računi.
                      - Ako sanjate Karlu del Ponte, imaćete problema sa potencijom.
                      - Ako sanjate Čedu Jovanovića, od vas zavisi.
                      - Ako sanjate Oli Rena, od vas ništa ne zavisi.
                      - Ako sanjate ruski veto, možete biti sigurni da samo sanjate.
                      - Ako sanjate povećanje penzije ili plate, uzalud sanjate.
                      - Ako sanjate lepšu budućnost, vreme je da se probudite.
                      - Ako ništa ne sanjate, imate najveće šanse da ostvarite svoje snove.

Comment

• chobo13
                        CBC Senator XXL
                        • 01.05.2009
                        • 1274
                        • pozega,srbija
                        • AUDI,VW

Zove Stipe majku na telefon: - Mati moja, imam dvi visti! Jednu dobru i jednu lošu
                        - Ajme Stipe, daj prvo onu dobru!
                        - E, ostavija san drogu! - Bravo Stipe, tako triba.

Ajd sad onu losu - A ne znan di ))

Comment

• chobo13
                          CBC Senator XXL
                          • 01.05.2009
                          • 1274
                          • pozega,srbija
                          • AUDI,VW

licitacija na limundu za sony play station...
                          Poslao mi gu brat iz austriju.
                          Nosio sam ga kod badzu u servis da gu proveri jer neznam kako da gu proverim!
                          Reko mi je sledece:
                          Nemoze da gu proveri jer nece da se upali i menja boju
                          Pali zeleno zutu pa crveno valjda tim redosledom
                          Ima hard disk od 500gb a fali poklopac sto zatvara taj disk
                          nista nije iskrseno sve je kako treba
                          Nemoze da gu opravi jel nezna i da mora da se nosi u nis ili pirot jel niki nezna to ovde u palanku da opravi.
                          ja pare za davanje nemam pa gu stavljam da licitirate
                          Kome za sta treba dal ce gu opravlja il ce gu prodava u delovi neznam
                          Nemoj mi gu vrtate jel mi ne treba koj kupi kupijo je!
                          Ima kabli sto se bode u struju i njega vi davam.
                          Ako vi nesto nije jasno ja cu pitam badzu pa cu vi kazem!
                          opet mi trazi neki broj iz banku gore kad sam teo turim postekspres.
                          Cu vi posaljem ako ocete po postekspres posto mi blizu posta!
                          Licitirajte sa srecu
                          Karakteristike predmeta

Pitanja i odgovori

Pitanje člana
                          pitaj badzu dal gu je otvarao i da li je uopste otvarana konzola
                          pozdrav

Odgovor prodavca
                          24.05.2012. u 21:43
                          vec me jedan pitao to isto i badza gu nije otvaral zato sto nijednu do sad mu nesu donosili na servis a i on nezna da gi opravlja.
                          dal gu je neki otvarao neznam i ne me interesira jel ne radi!
                          badza gu samo povezao sa televizor jer na mene doso samo onaj kabli za steker i reko mi da nema nista na ekran i da one lampice kude se pali svetle u te boje koje sam napisao i da ima disk od 500bg!Ja nemam pare da gu nosim na popravke a i deca imaju komjuktor pa nek se igraju na njega ova gi konzola neje potrebna.
                          Ako gu licitiras toj si je tvoja stvar ja sam lepo napisao na oglas kvo je i sta je.

Pitanje člana
                          Vidim da piše samo lično slanje i plaćanje.
                          Da li dolazi još nešto u obzir?

Odgovor prodavca
                          28.05.2012. u 16:27
                          mogu da vi posaljem kude ocete al samo po postekspres

Comment

• chobo13
                            CBC Senator XXL
                            • 01.05.2009
                            • 1274
                            • pozega,srbija
                            • AUDI,VW

Telefon više puta zvoni u jednoj firmi:
                            Ljutiti glas: -Halo, što se niko ne javlja kada ja zovem!
                            Radnik: -Šta je čoveče, u gužvi smo?
                            Još ljući glas:-Znaš li ti s kim razgovaraš, ovde tvoj direktor!!!
                            Radnik: -Znaš li ti s kim razgovaras?
                            Nadmeni glas:-Nemam pojma?!
                            Radnik:-Onda jedi govna!!!!

Comment

• chobo13
                              CBC Senator XXL
                              • 01.05.2009
                              • 1274
                              • pozega,srbija
                              • AUDI,VW

Deda unuku:
                              - "Sakrij se, evo učitelja jer danas nisi išao u školu!"
                              Unuk dedi:
                              - "Sakrij se ti, ja sam im javio da si ti jutros umro..

Comment

• Cougar
                                CBC Senator XXL
                                • 13.06.2009
                                • 352
                                • NBG // Vrbas
                                • Cougar XR 2.5 V6 24v

Dolazi muž s posla, čeka ga žena na vratima u seksi donjem rublju i kaže: želim da imamo filmski seks. Bez reči muž joj odvali šamarčinu, veže je za radijator, gurne joj ga prvo u **** pa udri, udri, pa ga onda izvadi i išamara joj **** lupi je par puta kitom po glavi i svrši joj na čelo. Onako rasturena i razbucana četvoronoške krene prema kupatilu i kaže: mi definitivno ne gledamo iste filmove!
                                Boost is automotive equivalent of cocaine

Comment

Working...
                                X