Zezanje
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Čovek se vraća kući sa poslovnog puta dan ranije. Prošla je ponoć.
Vraćajući se kući pita taksista, da li bi mu hteo biti svedok, jer misli da ga žena vara,na što taksista pristane, uz uslov da mu plati 100 evra.
Došavši kući, obojica se tiho ušuljaju u spavaću sobu.
Muž upali svetlo, baci ćebe s kreveta i ugleda ženu s ljubavnikom.
Ljut uzme pištolj i prisloni ga ljubavniku na glavu.
Žena poviče: - Ne pucaj, lagala sam ti da sam nasledila novac.
ON je platio BMW kojeg sam ti dala,
ON je platio jahtu,
ON je platio godišnje karte za utakmice, ON je platio kuću na jezeru - čak plaća i mesečne režije.
Negodujući, muž spusti pištolj, pogleda taksistu i pita:- Što bi ti učinio?
Taksist odgovori: - Pokrio bih ga ćebetom da se ne prehladi.Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu
Comment
-
-
-
1.Japanci jedu vrlo malo masnoće i imaju manje srčanih udara od Amerikanaca i Engleza.
2.Meksikanci jedu puno masnoće i imaju manje srčanih udara od Amerikanaca i Engleza.
3.Kinezi piju vrlo malo crnog vina i imaju imaju manje srčanih udara od Amerikanaca i Engleza.
4.Francuzi i Talijani piju puno crnog vina i imaju manje srčanih udara od Amerikanaca i Engleza.
5.Nijemci piju puno piva i jedu puno masnih kobasica i imaju manje srčanih udara od Amerikanaca i Engleza.
ZAKLJUČAK:
Jedite i pijte sto vam drago, samo nemojte govoriti engleski - izgleda da to ubija ! ! !Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu
Comment
-
-
Evo kako je mađarski voditelj i zabavljač Fabry podsećajući se "na stara dobra vremena", nabrojao 7 čuda socijalizma;
1.nezaposlenost je bila beznačajna, svi su bili zaposleni
2.iako su svi bili zaposleni, niko ništa nije radio3.iako niko ništa nije radio, projektovani planovi su ostvarivani u potpunosti4.iako su planovi ostvarivani i preko 100%, proizvoda nije bilo5.iako nije bilo proizvoda, svi su imali svega6.iako su svi imali svega, svi su krali7.iako su svi krali, nikada ništa nije nedostajalo.Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu
Comment
-
-
Totales istinaAko sad neko kaki kako je onda ovo zaduženo neka kaki i dalje
h
Comment
-
Comment